• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Herkese iyi pazarlar. Bu sabah da test yaptım ve negatif. Salıya kadar yapacağım ama umutlarım tükendi çünkü regl belirtileri var. On tane yumrtam vardı oysa :(

Arkadaşlar benim de testim negatif bar günüm bugün ama geçen ay kimyasal olduğu için sanırım geç gelecek bu ay kırmızılar :(

Herkese iyi pazarlar. Bu sabah da test yaptım ve negatif. Salıya kadar yapacağım ama umutlarım tükendi çünkü regl belirtileri var. On tane yumrtam vardı oysa :KK43:

Arkadaşlar benim de testim negatif bar günüm bugün ama geçen ay kimyasal olduğu için sanırım geç gelecek bu ay kırmızılar :KK43:

Kızlar bozmuyoruz moralimizi. Kirmizilari görmeden ümit kesilmez :) gerçi ben de hiç ümitli değilim bu ay. Hiç bir gebelik belirtisi yok çünkü :( daha bata bir hafta var gerçi ama... Kısmet...

Kızlar benim hormonlarim altüst oldu sanırım adetim tam 5 gun geçti bugün sabah ilk.idrarda test yaptım ve negatifti sonuç. . Biraz umudum vardı ama test çıkmadı .. hala daha kasiklarimda ağrı var ve hala daha adetim gelmedi .. biraz daha bekleyip olmadı bi doktora mi gitmeliyim sizce ? o_O:KK17:

Canimm 4 gün beklersen ben açarım :KK66: Eger hamile kalamazsam:KK66:
inşallah hamilesidir Can'ım

mutlubirisi mutlubirisi ....................................14 mart
@oh_ne_ala ......................................15 mart
@CaYLak GeLiN................................18 mart
@syma12............................................18 mart
durulavinya durulavinya .....................................19 mart

kızlar durumlar nedir?
bende kırmızı kartı gördüm canm tam günümde

Kızlar benim hormonlarim altüst oldu sanırım adetim tam 5 gun geçti bugün sabah ilk.idrarda test yaptım ve negatifti sonuç. . Biraz umudum vardı ama test çıkmadı .. hala daha kasiklarimda ağrı var ve hala daha adetim gelmedi .. biraz daha bekleyip olmadı bi doktora mi gitmeliyim sizce ? o_O:KK17:

Bence de mantikli canım biraz daha bekle sonra kandan baktirirsin:)

Kızlar bozmuyoruz moralimizi. Kirmizilari görmeden ümit kesilmez :) gerçi ben de hiç ümitli değilim bu ay. Hiç bir gebelik belirtisi yok çünkü :KK43: daha bata bir hafta var gerçi ama... Kısmet...
Bende degilim... hissetmiyorum hamile gibi... belirtilerim henüz yok.. karnim agriyor adet olucakmişim gibi.. umutlu da degilim. bakalım bu cumartesi yada pazar günü adet olucam.

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR SONN 12 KİŞİ KALDIK

LİSTEDE ADI OLMAYAN HALA BAT BEKLEYEN ARKADAŞLAR VAR MI?

ONLARI DA EKLEYELİM HEMEN :)

durulavinya durulavinya ...................................19 mart
mrveee28 mrveee28 ......................................20 mart
yesa yesa ...............................................22 mart
boza boza ..................................................22 mart
@nisandeniz......................................23 mart
ebru190514 ebru190514 .....................................23 mart
Enise54 Enise54 ............................................23 mart
@bhr_su............................................25 mart
aysesahra aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
H hafsa nil ............................................27 mart

Günaydın kızlarrr:KK54: nisan ayına kaldık. Herşey de bir hayır vardır. Tez zmanda göbüşlerimiz dolsun. Bu arada bu ay sürekli kasık ağrım var?

Mutlu yılların olsun canım. Rabbim güzel yazılar yazsın...

Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin canım. Test kitinin markası da önemliama. Eğer farklı markayla yaptiysan cut off değeri farklı olabilir ve bu sebeple daha silik çıkmış olabilir. Ümidini kaybetme :KK66: Sen bence en iyisi pazartesi günü adet olmazsan sağlık ocağına gidip kan testi yaptır.[/QUOTE
Tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Dijital test yaptim cuma aksami da pozitif cikti ama henuz aramadim doktorumu. Insallah bugun de adet olmam lazimdi biraz geciksin cuma gunu filan ariycam. Hemen heveslenemiyorum da gecen hamileligimde cok havalara ucmustuk esimle korkuyoruz simdi. Mol gebelik yasamistim, Rabbim korusun bebisimi bana bagislasin bu defa insallah.hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin.

Tebrik ederim canım sag salim kucagına alırsın inşallah

Tutarsa çift yumurta ikizin olur canım.
Bu ay benimde iki yumurtam olustu.şimdi bekliyorum.ikiz olmasını cok istiyorum ben inş nasip olur hayırlısıyla.
Rabbim seninde gönlündekini versin.
Çatladıgı zaman epey agrım ve süt veyaz akıntım olmustu benim
Tesekkur ederim canim. Rabbim herkese versin isteyen. Pozotif testi gorduk sukur ama korkularimda cok. Gecen hamileligimde oyle sevindik havalara uctuk, mol gebelik yasadim sonra. Allah'im bu kez guldursun bizi insallah.

Mutlu yılların olsun canım. Rabbim güzel yazılar yazsın...

Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin canım. Test kitinin markası da önemliama. Eğer farklı markayla yaptiysan cut off değeri farklı olabilir ve bu sebeple daha silik çıkmış olabilir. Ümidini kaybetme :KK66: Sen bence en iyisi pazartesi günü adet olmazsan sağlık ocağına gidip kan testi yaptır.
Tesekkurler canim, dijital test yaptim cuma gunu cok sukur pozitif ama Rabbim devamini getirsin saglikla insallah. Hepimiz icin bu dileklerim.

Tesekkur ederim canim. Rabbim herkese versin isteyen. Pozotif testi gorduk sukur ama korkularimda cok. Gecen hamileligimde oyle sevindik havalara uctuk, mol gebelik yasadim sonra. Allah'im bu kez guldursun bizi insallah.

Selam canım seni listeye eklememişiz. Hamile misin ;)

yesa yesa dayanamıcam test yapıcam :KK37: sen ne durumdasın ?

Canım memleket geldim annemlere iznimvar bi kac gun testi yanımda getirmedim. burada da çarşıya çıkıp almak istemiyorum esim de gelmedi izni yok testim olsa bir dk durmam

Ama regl öncesi bel ağrım tipa tip ayni sanırım nisan a kaldım ben de...

Back