• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Tesekkur ederim canim. Rabbim herkese versin isteyen. Pozotif testi gorduk sukur ama korkularimda cok. Gecen hamileligimde oyle sevindik havalara uctuk, mol gebelik yasadim sonra. Allah'im bu kez guldursun bizi insallah.
mol gebelik nasıl oluyor canım tek bildiğim hcg yüksek çıkıyormuş galiba

Arkadaşlar kırmızılar gelmedi gebelik testim de negatif ne gebeliğe dair ne Regliye dair bir belirtim var...moralim bozuk ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum...

Herkese iyi akşamlar :) Bu sabah da test yaptım ve negatif. Çarşamba regl olacağım galiba. Tüm belirtiler var. Biraz önce aç bir çocuğu görüp on dakika ağladım :( Aptal doktor ne biçim umutlandırdı beni . Hoş haksız da değildi. On yumurta, on kat fazla ihtimal demek ama olmadı galiba

Çok mutsuzum kızlar :( Hormonlar beni çok etkiliyor. Bir hafta giyinirken bile göğüslerim acıyor. Reglim çok ağrılı geçiyor , son günler depresyona giriyorum. Bu kadar çok şeyi çekmeme rağmen 25 aydır bebiş olmuyor :(

Çok mutsuzum kızlar :KK43: Hormonlar beni çok etkiliyor. Bir hafta giyinirken bile göğüslerim acıyor. Reglim çok ağrılı geçiyor , son günler depresyona giriyorum. Bu kadar çok şeyi çekmeme rağmen 25 aydır bebiş olmuyor :KK43:

Canım ya lütfen öyle yapma hayırlısı olsun de varsın kaç yıl beklenecekse bekleyim ama sağlıkli bir bebeğim olsun de biliyorum çok zor biliyorum söylemesi kolay ama nolur üzme kendini...

Günaydın kızlar.
Bat bugün. Sabah ilk idrarla olsun diye gebelik testi yaptım tabi ki tek çizgi :)
Regle dair de hiç belirti yok. Bakalım ne olacak bu ay.
Sabah eşime söyledim o bile şaşırdı hiç gecikmezdi seninki diye.

Arkadaşlar kırmızılar gelmedi gebelik testim de negatif ne gebeliğe dair ne Regliye dair bir belirtim var...moralim bozuk ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum...

Ben de senin gibiyim. Moral bozma. Birkaç gün bekleyelim, regl gelmezse gidip kan veririz. Bu kadar basit :) moral bozmak yok.

durulavinya durulavinya ...................................19 mart
mrveee28 mrveee28 ......................................20 mart
yesa yesa ...............................................22 mart
boza boza ..................................................22 mart
@nisandeniz......................................23 mart
ebru190514 ebru190514 .....................................23 mart
Enise54 Enise54 ............................................23 mart
@bhr_su............................................25 mart
aysesahra aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
H hafsa nil ............................................27 mart

kızlar haber var mı hiç ?

mol gebelik nasıl oluyor canım tek bildiğim hcg yüksek çıkıyormuş galiba
Keske tek sorun hcg olsa canim. Bebegin yerine rahminde tumor buyuyo. Sen iki ay karninda bebegim var diye o tumore tutunuyosun:(
O seni icinden mahvederken. Sonra bebegini gormeye gidince de hayatinda ismini dahi duymadigin bir tokat geliyo suratina. Hemen kurtaj, sonrasi aylarca bekleyis. Her hafta kan testleri, tumor vucuduna yayilmasin diye. Atlattim ben cok sukur, ama kemoterapi goren arkadaslarimiz da oldu burda. O yuzden n'olurrrrrr cift cizgi gormeyince uzulmeyin. Bu guzel bekleyis onumuzdeki ay olsun da saglikli olsun. Dualarim sizinle, hep saglikli hamilelikler guzel bebekler diliyorum isteyen hepinize.

gunaydın kızlar
henuz bırsey yok benım bugun erken test almayı dusunuyorum 4 gun onceden cıkarmı olsaa

gunaydın kızlar
henuz bırsey yok benım bugun erken test almayı dusunuyorum 4 gun onceden cıkarmı olsaa
6 gun once bile silik cizgi cikti bende. Ama emin olmalisin adet tarihinden. Sonraki gun iyice belirsizlesince de moralim bozulmustu benim dikkat et. Sabirsiz tek ben degilmisim:) :)

gelen giden yok ne bi hassasiyet ne bi akıntı vücüdum hiç birşeye tepki vermiyor arada kaldım :KK64:

bendede yok.. daha 5 gün var adetime.. karnimda sislik.. bel agrisi felan var.. ama hissedemiyorum:( bu ay olmuycak gibi.. adet günüm gelsin bakalim...

Ben de senin gibiyim. Moral bozma. Birkaç gün bekleyelim, regl gelmezse gidip kan veririz. Bu kadar basit :) moral bozmak yok.

Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım sanıyorum ondan kaynaklı bir gecikme var kan vermek sonra beklemek beni çok geriyor :( zaten belirtim falan da yok ovü testi de gebelik gibi tek çizgi...

merhaba arkadaşlar hepiniz gibi bende bu ay bekleyişteyim bat 25 beni de listeye eklerseniz sevinirim.

Back