• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Kızlar umutları nisana kalanlar biri topik açsın ben çok giremedğim ve ilgilenemeyeceğim için açmıyorum açan olursa benide çağırın..

Tutarsa İKİz olur canım hayırlısı bakalım folik asit başlayacak misin ?
Doktor bisey vermedi ama simdi baslasam faydasi olurmu bilmiyorum 3 gun icinde catlar yumurtalarin dedi eczaneden folik asit desem verirlermi

Tebrik ederim canım sag salim kucagına alırsın inşallah

Tutarsa çift yumurta ikizin olur canım.
Bu ay benimde iki yumurtam olustu.şimdi bekliyorum.ikiz olmasını cok istiyorum ben inş nasip olur hayırlısıyla.
Rabbim seninde gönlündekini versin.
Çatladıgı zaman epey agrım ve süt veyaz akıntım olmustu benim
Ayyy keske tutsa cok isyerim ikiz olmasini esimin ailesinde cok ikiz var bizim ailedede var insallah olur

Doktor bisey vermedi ama simdi baslasam faydasi olurmu bilmiyorum 3 gun icinde catlar yumurtalarin dedi eczaneden folik asit desem verirlermi

Aynen canimm git al mutlaka doktorun demesine bile gerek yok ;) eczaneden al marka bile fark etmez benimki folic 1 günde 1 adet ;)

Benim adet günümde yaptım negatifi ve o gün çok ağrım oldu adet olurdum o ağrıdan sonra hala olmadım. .bugün 3 gün geçti korkuyorum üzülürüm diye testte olumsuz çıkınca :KK43: diye yapmıyorum ..Bi kaç gün daha geçsin cnm hemen belli olmaz ztn benim arkadaşın 6 gün geçmesine rağmen silik şekilde çıktı 6.gününde düşün yani.. biraz daha bekleyelim adet olmadığımız sürece vede iltihap :KK17:

İnşallah iltihap değil geç döllenmedir bende tırnaklarımı yiyorum :(

benim de son bat tan bu yana 30. günüm hala adet olamadım. belimde ve kasıklarım da ağrı var,sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum :( kasıklarımdaki ağrı adet ağrıma benziyor ama ne gelen var ne giden :(

Back