2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

@__ATALANTE
varikosel erkekteki testislerden (sperm üreten yumurtalıklardan) kalbe dönen toplardamarlarda oluşan bir çeşit varisleşme yani damar genişlemesidir.
elle muayenede ve doppler filmde görünüyor canım. seviyeleri var.1,2,3..eşimde 3.derece çift taraflı vardı.

Regl günüm dengesizliği iyice. 2 5 gün arası daha vardı. Kahverengi akıntım başladı oluyorum galiba

peki belirtileri var mı çocuk olmasını mı engelliyor

ümidi kaybetme tatlım hamilelikte adet belirtileriyle aynı belirtileri veriyormuş bi kaç arkadaşım adet olucam diye ağlanırken hamişliğini öğrendi kırmızı kart yiyene kadar ümit var

umarım dediğin gibi olur Yarın 3 gün kalıyor test yapsam mı kii

yapma bence bizde 4 5 kişi salıyı beklıyoruz bekle bizimle test yapıpta negatif görmektense gününde yap şu tatlı heyecanı yaşıyalım sonuna kadar :)
Sayı günü adet günümden 2 gün sonra oluyor dayanamam kiii bari adet günümde yapım pazar günü

akıntım kesildi kuru günler başladi.. bu bi belirtili mi midem bulantısı yok. kaşık agirisi dün geçti.. bilen varmi bunun?

Kizlar slm bayadir giremedm yogunlukdan ama takipdeym. Bn calismalara devam ediyorum gecen ay olmadi bu ayki yumurtlama tarihim ayin 21 i ama bn adetm bittikden bu gune 2 gunde bir iliskiye giriyorum bugun goguslerim acayip sis ve aciyo sizce yumurtlamadan dolayimi

regl olmadım ama test negatif
öbür ay devam artık
beleyen arkadaşlar hayırlı haber alır inşallah

Benim bu aydan geçti sanırım geçen aya göre 4 gün erken oldum. Soğan kürü yapmıştım ondan sanırım. Kahverengi ler kırmızı ya dönüyor

Bende bekliyorum ama pek umudum yok içimdeki his kırmızı kart göreceğim diyor ama bu donemde akintim olmaz normalde beyaz akintim var hayırlısı inşallah gelmez kırmızılar

Bende varim kizlar aralikta bir dusuk yasadim ve suan bi kimyasal dusuk yasiyorum kanamam yarin oburgun biticek insallah hic beklemeden bir kez daha denemeye baslicaz insallah bu ay hamile kalirim adetimin gunu degistigi icinde panikleyp pimpiriklenmicem gunum degisti cunku insallah guzel haberler alirim ve Allah isteyen herkese nasip eder insallah

Sabah adet olucam sandım çok fena ağrım vardı ilk idrarda bi test yaptım başta negatifi gördüm sonrasında ise ağrım arttı ki ise bile zor gittim o derece..normalde o ağrıdan sonra olmam lazım ama henüz olmadım bugün yarın ya oldum olucam sanki ama :/ beklemedeyim hala umudum da yok gerçi..

Yine geçen ay ki durum oluyor benim. 4 gün kahverengi akıntı sonra adet olmuştum. Gecikmişti birde. Bu ay da sabah başladı kahve akıntı dedim yine oluyorum. Ama bu sefer ağrı da var hissedilir derece de. Umudum var yok karıştım iyice

Geçmiş olsun cnm bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım .

İnş yeni umutlarla heyecanlarla buradayız yılmadan yıkılmadan

Bu ay olmazsa diğer ay umut kesmek pes etmek yok.

Allah büyük inş bizlerde birgün melegimize kavuşacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…