- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
Bende ilk 6 ay vajinismus hastasıydım
Rabbim inşallah bu defa yüzümüzü güldürsün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk 6 ay vajinismus hastasıydım
Bnde 6 aylik evliyim ilk 1 ay bnde vajinismusu yasadm ama kendi kendime yendim sukurler olsn
Malesef bende alti ay vajinismus yasadim cok kotu gunlerdi.Hamdolsun simdi yendik bebis istiyoruz onada sahip oluruz insallah:)Bende ilk 6 ay vajinismus hastasıydım
olmadım
bende henüz olmadım .. ve bu durum daha bi muallakta bırakıyor insanı. . İnş gelmez de hamişimdir yaa acaba iltihap mi oldü da gecikti ne anlamadimki ..
Canım 2 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden çok düzenliydi,bıraktığım ilk ay 2 gün flan gecikti, geçen ay yine düzenli oldu, 28 günde yaniloliss normalde düzenlimidir adetin ?
Canım 2 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden çok düzenliydi,bıraktığım ilk ay 2 gün flan gecikti, geçen ay yine düzenli oldu, 28 günde yani
Bu ay stres yaptım galiba ondan gecikti, yarın da olmazsam kan tahlili yaptırırım artık ama ben gebe olmadığımı düşünüyorum nedense
İnşallah canımanladım hayırlısı olsun canım iyi haberlerini bekliyorum
Amin insallah canm allahim hayirlisini versin hepimiz icinkısa zamanda yenmişsin ne güzel canım ne çokmuşuz vaji yi yenip bebeklerimizi bekleyen Rabbim hayırlı zamanda bebişlere kavuştursun inşallah
Tabi ki de bizde kavuscaz yavrularimiza inanin ozlem ve hasrettle dualarlaa minik yavrumu bekliyorum :)Geçmiş olsun cnm bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım .
İnş yeni umutlarla heyecanlarla buradayız yılmadan yıkılmadan
Bu ay olmazsa diğer ay umut kesmek pes etmek yok.
Allah büyük inş bizlerde birgün melegimize kavuşacagız
Bende gelen giden yok daha geçen ay tam bugün oldum inşallah olmaz ama içimdeki ses bebek bu ayda yok diyor malesef
Dün bi arkadaşım yaptı adeti 6 gün geçmişti kisti olduğu için ihtimal dahi vermiyordu test yaptı ve bikaç saniye icinde belirdi silik ti ama çok netti ilki gibi köyü değildi sadece.. bugün de test yaptı 5000 küsür çıktı beta hcg .. doktor yine bile hamilesin dememiş bu değere rağmen .. bidaha 2 güne ertelemiş kan testi icin tekrar bakarız değerlerine diye.. Bana gelince ise hiç umudum yok ama daha 2 günlük gecikmem oldu bi iki.gün daha beklicem eğer hala olmamış olursam tabi..Bi test yapsanız kızlar tekrardan
üşüme bende de var ya ama sadece ayaklarım değil bunu bile ben iyiye yordum normalde hani adet olunca ateş düşüyor ya hamileyken yüksek bende dedim acaba ateşi yüksek ondan mı Üşüyorum aayyy inşallah adet değil bebek gelir yaaaaynı durumdayız canım bende de gelen giden yok ama ayaklarım üşüyor çok adet olacak gibi hissediyorum
Her aksam yapmak sperm kalitesini dusurur canim. Gun asiri tavsiye ediyor doktorlar. Onu bir arastir. Folik asit kullanmaya basladinmi? Birde dogum kontrol hapi birakinca 3 kez adetinizi bekleyin. O vucuda giren kimyasallar anca atiliyomus bunyeden. Ben gecen sefer hapi birakinca hemen hamile kaldim. Hala kendimi sucluyorum bekleseydim diye. Ama bilmiyodum.Kizlar bu hafta yumurtlama donemim takvim tutuyorm belirtilerde basladi seffaf yapiskan akinti ve gogus hassasiyeti bunu iyi degerlendirmek icin her aksam calisma yapioruz daha once hamile kalanlar varmi hamile kalmayi kolaylastiracak ip uclari .?
üşüme bende de var ya ama sadece ayaklarım değil bunu bile ben iyiye yordum normalde hani adet olunca ateş düşüyor ya hamileyken yüksek bende dedim acaba ateşi yüksek ondan mı Üşüyorum aayyy inşallah adet değil bebek gelir yaaa