• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

kızlaarr beni de alın aranıza benim bat bugündü gelen giden yok ama adet olacak gibi hissediyorum kasıklarımda sancı var ve göğüslerim aynı adet öncesi gibi dokununca acıyor ama kırmızılar gelene kadar bir umut diyorum işte

Bende geldim aranıza arkadaşlar.vajinusmusu yenerek hemde.1 ay filan oldu yeneli.artık bebek düşünüyoruz inş bu ay olur hayırlısıyla.

bende evliliğimin ilk 1 yılında vajinismusla savaştım canım çok şükür mutsuz günler geride kaldı inşallah Rabbim hayırlı zamanda bebeklerimize kavuşturur

Bende geldim aranıza arkadaşlar.vajinusmusu yenerek hemde.1 ay filan oldu yeneli.artık bebek düşünüyoruz inş bu ay olur hayırlısıyla.

bende evliliğimin ilk 1 yılında vajinismusla savaştım canım çok şükür mutsuz günler geride kaldı inşallah Rabbim hayırlı zamanda bebeklerimize kavuşturur

Bende ilk 6 ay vajinismus hastasıydım :(

Kızlar ben dün yani BAT"a 4 gün kala ve akşam idrarıyla test yaptım negatif çıktı. Sizce hala umut var mı bendee

Bnde 6 aylik evliyim ilk 1 ay bnde vajinismusu yasadm ama kendi kendime yendim sukurler olsn

Günaydın kızlar :KK200:
güzel haberler aldığımız gün olur inş:KK68:

Ya kızlar gece den beri ağrım var adetim gibi. Kahve kırmızı karşılık lekeler var peçeteye silince. Adet günüm yarın aslında geçen ay geçmişti gerçi de. Ağrı bildiginiz kasıklar im boyunca. Ne bu şimdi

mutlubirisi mutlubirisi ....................................14 mart
oh_ne_ala oh_ne_ala ......................................15 mart
CaYLak GeLiN CaYLak GeLiN ................................18 mart
syma12 syma12 ............................................18 mart

kızlar durumlar nasıl :KK51: loliss loliss adet oldun mu?

valla bende hiç adet belirtisi yok hatta bugn gdip testmi alsam dedim sonra vazgeçtim bunun hüsranını çok yasadığım için batın geçmesini beklicem
belirti ? :
geçen hafta bası fena halde bel ağrısı çektim 3 4 gün göğüslerm büyüdü arada bi agrı yapıo ama öle abartılcak bi agrm yok ve geçen hafta bel arısıyla beraber kasıklarmda ağrıda hatta yumurtalgmn agrıdıgnı hissettim yumurtlama günümden beri bitmeyen bi akıntm var beyaz desem beyaz değil hafif sarı gibi ama parlak bakalm neler olcak psikolojik olma ihtimalide yüksek oldugu için düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerle oyalanıyorum :KK49::KK6:

:KK17: bende henüz olmadım .. ve bu durum daha bi muallakta bırakıyor insanı. . İnş gelmez de hamişimdir yaa o_O acaba iltihap mi oldü da gecikti ne anlamadimki ..:KK43:

Back