2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Anladım canım benim sıkma sakin canını benim 6 gün var hiç bir belirti yok beraber yeni topik acariz nisan ayı bizim ayimiZ olsun diye
Olur cnm ..İnşallah sende vardır bebiş :) benim zaten yumurtlama kanamasi yasayinca vs pek de umudum yoktu ama hayırlısı bakalım kısa zamanda olur inşallah bizlerinde..

Olur cnm ..İnşallah sende vardır bebiş :) benim zaten yumurtlama kanamasi yasayinca vs pek de umudum yoktu ama hayırlısı bakalım kısa zamanda olur inşallah bizlerinde..

İnşallah canım vardır 23u sabahi elimdeki tek testi yapacağım çift cizgi görürsem şok olurum ama

0 belirti ile hamilelik diye her yere yazarim artık

günaydin
dün vardi bugün yok. tuhaf hissediyorum niye böle oldum ki:/ stres mi yapıyorum acabaa hiç stres yapmamam lazim ki bi derin nefes alayim.. işte heyecandan stres oluyor...ne yapcam ya

varikosel ne demek kızlar bilgilendirirmisiniz. Belirtileri nelerdir ve nasil teşhis konuluyor
Bende ne adet belirtisi var ne gebelik
Prk umudum yok,yarın sabah olmazsam tekrar test yaparım diye bekliyorum bugün

Test yapınca haber ett :)

Günaydın kızlar

Benim bata 4 gün kaldı ama adet belirtilerim başladı malesef Benden hayır yok bu ay

varikosel ne demek kızlar bilgilendirirmisiniz. Belirtileri nelerdir ve nasil teşhis konuluyor

Test yapınca haber ett :)
kısaca şöyle özetleyim tatlım ileri hareketli sperm azlığı ve spermin yapı bozukluğu kalitesiz sperm.biz sperm tahlilinde anladık yoksa hiçbir belirtisi yoktu yani herşey normal seyrindeydi

Günaydın kızlar

Benim bata 4 gün kaldı ama adet belirtilerim başladı malesef Benden hayır yok bu ay
ümidi kaybetme tatlım hamilelikte adet belirtileriyle aynı belirtileri veriyormuş bi kaç arkadaşım adet olucam diye ağlanırken hamişliğini öğrendi kırmızı kart yiyene kadar ümit var

benim 11 gün var valla stres yapıyorum. tutmuycak gibi geliyor

YOK CANIM OLMUYOR DİYE GİTMEDİM

GENEL KONTROLE GİTTİM

DOKTOR DA BÖYLE SÖYLEDİ

BEN

HORMON KAN YUMURTALIK FALAN HEPSİNE BAKTIRDIM BİR SIKINTI GÖRÜNMÜYOR :)
SÜPERMIS CANIM BENDE GITMEK ISTIYORUM YAAA AMA KORKUYORUM BISEY VAR DICEK DİYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…