How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Insallah caniiim :) Belirti yok diye umutsuz olma bak belirtisiz bi sekilde sadece adet gecikmesi ile farkediyor cogu insan.

aynen canım kişiden kişiye fark ediyormuş ya hiç belirti olmayı adetim neden gecikti diye gidip hamile olduğunu öğrenenler var :)

Gunaydin kizlar bende regl agrisi var bugun adet olmam gerekiyor tum belirtilerde mevcut bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.

Kızlar benim bat a 8 gün kaldı ama hiç belirti yok 1 tane bile

Bat 22 si olan arkadaşlar Sizde durum nedir :)
Canim olmamasi normal zaten adetten 14 gun once yumurtlama oluyor mantikende belirti olmasi sacma.Zaten bazi kadinlari anlamiyorum nasil bir hafta oncesinde belirti yasiyorlar bence tamamen psikolojik,kasik agrisi goguste dolgunluk olabilir ama daha fazla belirti olmaz merak etme

Canim olmamasi normal zaten adetten 14 gun once yumurtlama oluyor mantikende belirti olmasi sacma.Zaten bazi kadinlari anlamiyorum nasil bir hafta oncesinde belirti yasiyorlar bence tamamen psikolojik,kasik agrisi goguste dolgunluk olabilir ama daha fazla belirti olmaz merak etme

hadi bakalım canım inşallah bakalım son 8 :KK68:

Kızlar benim bat a 8 gün kaldı ama hiç belirti yok 1 tane bile

Bat 22 si olan arkadaşlar Sizde durum nedir :)
Canin 8 gun kala hic belirti olmamasi normal ki umudumuzu tuketmeyrlim. Bende sadece yumurta aki akinti vardi ozman. Ama onunda herkese olacagini sanmam.

Kizlar an itibariyle regl oldum obur aya kaldi umutlar obur ay bat 11 nisan,gerci burasi mart ayi devam edermi acaba?

Kizlar an itibariyle regl oldum obur aya kaldi umutlar obur ay bat 11 nisan,gerci burasi mart ayi devam edermi acaba?

Bilemedim ki canimm nasıl olur

Eger hamile kalırsam mart ayında hamile kalıp Kasım aralık doğum yapacaklar diye bi başlık açabiliriz;)

Eger hamile kalmazsam ya burası ya da nisan topigi Açarız ;)

Günaydın
tahminen ayın kaçında yumurtladın..ben yumurtlayalı 5-6 gün anca olmuştur belirtiler için erken gibi..arada azcık kasıklarda batma var sadece..ne zamandır istiyorsunuz canımm
bu beşinci ay 5 mart tahmini yumurtlama kasık ağrım şu an geçmiş durumda göğüs ağrısı devam hayırlısı bakalım yarın falan bi test yapsam çıkar mı ki

Kizlar polip ameliyati oldum bes ay once yazmistim uc aydir korunmadik hamile kalamadim doktorumu aradim bazi testler istedi kanda bakilacak ben ikinci cocugum icin
Ugrasiyorum bakalim ne cikacak neolacak yazarim size ama doktoum ilk gebeligime bakarak korunmayi biraktigim ilk ay gebe kalmistim cunku bu uc ayda hamilelik olmaliydi dedi 32 yasindyim bunlari ozellikle yaziyorum benim durummda olanlariniz varsa gec kalmadan doktorunuza bi gorunun

belirtiler başladi bende erkenden.. bende anlamiyorum hipertansiyon hastasiyim.. tansiyonum bi firliyor.. :( karnim agriyor.
perşeme günü doktora gitcem.. umarim kanda bişey çikmaz pırtlaşma felan yaptırcam. içime doğdu birden de korkuyorum işde:( yine kaybedersek felan endişelerim doğuyor. nabicagimi bilmiyorum.

günaydın
bende tık yok:KK70:
cumartesi günü eşimin gazına gelip test yaptım negatif çıktı ama bat gelmeden emin olamıyorum...
yarın son gün, adetim gecikmez genelde, bakalım olmazsam ertesi gün yeniden test yaparım
beklemedeyim yani:KK51: sende var mı belirti falan

bendede yok hiç bişey bekliyorum :)

regl oldum Canım . Bidahaki aya inşallah .

negatif :) Bidahaki aya inşallah yanlız topiğinizden haberim olsun kızlar . ama batı henüz gelmeyenler inşallah hamile kalır
Hayirlisi olsun canim oteki ayi dolu dolu gecirelim,acikcasi ben cok bilincli degildim bu ay insallah bu ay cok guzel seyler olacak :))

Back