How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Canim masallah Allah bagislasin bir cocugun varmis ikincisi ucuncusu neden olmasinki,ama benim daha ilk gerci daha cok yeni yeni istiyoruz ama cevremde okadar cok bebek sahibi olamayan insan varki korkuyorum bende haliyle.Ablamin dort yil olmadi hamdolsun simdi ikinciye hamile,gorumcem yedi yillik evli hala bebegi yok bende korkuyorum acikcasi ya benimde hemen olmassa diye:KK43:
Rabbim verir inşallah Canım öyle düşünmemeye çalış . Doğru söylüyorsun Can'ım çok şükür bir çocuğum var Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah. İnsan nefsi öyle birşey ki sürekli daha fazlasını istiyoruz hep. Bir çocuktan sonra çabuk hamile kalmayanlarda var kaç yıl ara oluşan bunları düşünmemek istesemde aklıma geliyor bazen çokta tez Canlıyım herkes gibi hemen olsun istiyorum . Ama en doğru Zamanı Rabbim bilir tabiki .

Sabahki ovu testim kızlar akşmda yapacagım

Eklentiler

• IMG_20160313_082056.jpg
    IMG_20160313_082056.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 34
Kaçıncı günün cnm bugün ? Bende bu testlerden çok yaptım ama hep ikinci çizgi ilki kadar belirgin olmadı :) umarım sende olur ..

Reglim dün sabah bitti cnm salı günü yada cuma günü yumurtlama olabilir bklm hayırlısı
İnş sende alırsın cnm :)
Bu markamı iyi değil?
Ben laboquick markasıda aldım

Reglim dün sabah bitti cnm salı günü yada cuma günü yumurtlama olabilir bklm hayırlısı
İnş sende alırsın cnm :)
Bu markamı iyi değil?
Ben laboquick markasıda aldım
Bendeki surelab marka cnm .. ilk ay gün gün takip ettim kimi gün çok belirgin oldu ama ilk çizgi kadar hiç olmadı sonra siliklesti yumurtlama donemim geçtikçe. .doktorada gitmistim daha catlamamisti artik ne kdr dogru bilmiyorum ama teste gore farkli doktora gore farklı yani.testin takvime gore doğruluğunu kanıtlamak için yapmistım ,o teste göre bekleyip deneme yapmadım ben yine gün aşırı yaptım hatta okadar da umutluydum ki o ay 2.ay idi ve adetim de gecikince çok umutlandırdı beni:) ama bi gittim doktora ki iltihap olmuş ondan gecikmiş. . 6.ayımız bakalım bu ay takvime göre bi tane daha yaptım yumurtlama gunumde ya testten kaynaklı yada lh için fazla beklemediği bilmiyorum ama yine osekilde idi ben yinede değerlendirdim o günü 3 gün kaldı benimde bata inş gelir bebeğimiz :)

Selam kizlar reglme son bir gun kaldi,tabiki kasik agrisi disinda birsey yok zaten adet olacakmisim gibi hissediyorum.Kizlar aranizda cikolata kisti falan olanlar var netten arastirdim kasik agrilarinda cikabiliyor,kisti olanlarda kasik agrisi disinda akinti olurmu cok sukur bende akinti falan yok,sizce ustmektenmi oldu merak icindeyim

Bendeki surelab marka cnm .. ilk ay gün gün takip ettim kimi gün çok belirgin oldu ama ilk çizgi kadar hiç olmadı sonra siliklesti yumurtlama donemim geçtikçe. .doktorada gitmistim daha catlamamisti artik ne kdr dogru bilmiyorum ama teste gore farkli doktora gore farklı yani.testin takvime gore doğruluğunu kanıtlamak için yapmistım ,o teste göre bekleyip deneme yapmadım ben yine gün aşırı yaptım hatta okadar da umutluydum ki o ay 2.ay idi ve adetim de gecikince çok umutlandırdı beni:) ama bi gittim doktora ki iltihap olmuş ondan gecikmiş. . 6.ayımız bakalım bu ay takvime göre bi tane daha yaptım yumurtlama gunumde ya testten kaynaklı yada lh için fazla beklemediği bilmiyorum ama yine osekilde idi ben yinede değerlendirdim o günü 3 gün kaldı benimde bata inş gelir bebeğimiz :)

İnş cnm :)

Kızlar kürtajdan önce 26 günde bir oluyordum 2 reglimide 23 günde oldum

23 de yine olacaksam salı günü yumurtlama günüm
26 ise cuma günü

Neyapayım birgün ilişki birgün tatilmi yapayım

Herkese günaydın. Umarım hepiniz iyisinizdir. A Antihindistancevizi Allah şifa versin canım. İnşallah bir an önce kendine gelir.
Kızlar çok kötüyüm. Geçen ay erkenden 20. gün regl olmuştum. Bu ay da şimdi 20. gündeyim. Dün gece yatmadan bir saat önce göğüslerim acımaya başladı ve aynı regl olmuşum gibi karnım ağrıyor. Yani ağrı kesici içsem içilir, öyle bir ağrı.
Eşim de korktu, artık kıvrandım ağrıdan. En son dedim ki 'Ordu mu yerleşiyor rahmime ne oluyor' :) :)
Aynı ağrılar hâlâ devam ediyor
25 aydır bebiş olmuyor, umutlanmak istemiyorum ama yerleşme ağrısı olabilir mi diye de aklımı kurcalıyor. İnşallah öyledir :(

Evet canım.Bu haftayı değerlendirin. Pazartesi, çarşamba, cumayı değerlendirin. Hatta benim dokkor 10 gün başlayıp 10 günü gün aşırı değerlendirin diyor.
Onuncu gün başlayıp on günü gün aşırı değerlendirin diyor. Biraz önce bunu yazmak istedim :)

Herkese günaydın. Umarım hepiniz iyisinizdir. A Antihindistancevizi Allah şifa versin canım. İnşallah bir an önce kendine gelir.
Kızlar çok kötüyüm. Geçen ay erkenden 20. gün regl olmuştum. Bu ay da şimdi 20. gündeyim. Dün gece yatmadan bir saat önce göğüslerim acımaya başladı ve aynı regl olmuşum gibi karnım ağrıyor. Yani ağrı kesici içsem içilir, öyle bir ağrı.
Eşim de korktu, artık kıvrandım ağrıdan. En son dedim ki 'Ordu mu yerleşiyor rahmime ne oluyor' :) :)
Aynı ağrılar hâlâ devam ediyor
25 aydır bebiş olmuyor, umutlanmak istemiyorum ama yerleşme ağrısı olabilir mi diye de aklımı kurcalıyor. İnşallah öyledir :KK43:
Olabilir canim insallah dusundugun gibidir,insan bebek dusunmeye basladimi butun belirtileri ona yoruyor.Icini ferah tut nasibi varsa en kisa zamanda olur insallah

Olabilir canim insallah dusundugun gibidir,insan bebek dusunmeye basladimi butun belirtileri ona yoruyor.Icini ferah tut nasibi varsa en kisa zamanda olur insallah
Canım ben ne belirtiler yaşadım. İki yılı geçti bebiş olmuyor düşünsene. Bir ay 16gün önceden göğüslerim acımaya başladı. Her ay umutlandım. Her ay test yaptım. Allah'a şükür artık önümüzde bir engel kalmadı. İnşallah yaza kadar olur :)

Back