How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Herkese merhaba :) Yeni gelenler hoş geldiniz :)
Sitede 'akıntım var, hamile miyim' yazanlar bana hep garip gelirdi. Çünkü herkeste akıntı olur, kim dönem çoğalır, kimi dönem azalır diye düşünüyordum. Meğerse öyle değilmiş. Aynısı benim de başıma geldi :D :D :D

Salı gününden beri akıntım var. Ben normalde günlük ped falan kullanmam çünkü çamaşıra geçecek kadar akıntım olmaz. Biraz da temizlik takıntım var galiba. Ama salı gününden beri çamaşıra geçecek kadar akıntı var. Yani ilk günler sperm sandım. Yani af edersiniz ilişkiden sonraki gün spermler çıkıyor ya. Ama iki gündür ilişki yok ama akıntı var.
Kendimi çok dinliyorum galiba :( Bunlar hep doktorun yüzünden oldu. Bu ay olur, dedi beni çok umutlandırdı

Herkese merhaba :) Yeni gelenler hoş geldiniz :)
Sitede 'akıntım var, hamile miyim' yazanlar bana hep garip gelirdi. Çünkü herkeste akıntı olur, kim dönem çoğalır, kimi dönem azalır diye düşünüyordum. Meğerse öyle değilmiş. Aynısı benim de başıma geldi :KK70: :KK70: :KK70:

Salı gününden beri akıntım var. Ben normalde günlük ped falan kullanmam çünkü çamaşıra geçecek kadar akıntım olmaz. Biraz da temizlik takıntım var galiba. Ama salı gününden beri çamaşıra geçecek kadar akıntı var. Yani ilk günler sperm sandım. Yani af edersiniz ilişkiden sonraki gün spermler çıkıyor ya. Ama iki gündür ilişki yok ama akıntı var.
Kendimi çok dinliyorum galiba :KK43: Bunlar hep doktorun yüzünden oldu. Bu ay olur, dedi beni çok umutlandırdı
Dr unu hiç profesyonel bulmadım:)yani benimkine göre:)
Kan değerim 2080 ken şimdilik hamilesin diyemem demişti:)ben nerdeyse çocuk odası takımı alacaktım adam bana gebelik var diyemeyiz demişti ya.
Gerçi haksız çıktı da sayılmaz.12. Haftada kalbi durdu miniğimin.
Belki zamanı vardır canım.
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.ben de kürtaj sonrası ilk reglimi oldum.şimdi bat 1 nisan hayırlısı olsun hepimiz için.

yesa yesa

Cnmm ilk testim

Eklentiler

• IMG_20160312_165633.jpg
    IMG_20160312_165633.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 50
Çok vakit geçmeden böyle koyulaştı napcam

Eklentiler

• IMG_20160312_170353.jpg
    IMG_20160312_170353.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 37
Canım kullanma talimatinda kaç dk diyor ona uy mesela 5 dk diyorsa 15 dk koyulasmasi önemli değil

Bence bir kaç gün sonra hatta sanırım 3 gün sonra yumurtlama olabilir

Evet cnm yarın 2 kez yapayım

Back