- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yazayım ya heveslendim
Karadenizliyim ankaraya gelinim
Ankara güzelmi karadenizliler hiç beğenmiyor
Ben 18imde bi geldim 29 yasindayim hala buradayım canım garip gelecek ama çok seviyorum
11 mart folik asit alanlar
1.Antihindistancevizi
2. Yesa1
3. Lidya
KIZLAR BU MESAJI CEVAPLA DEYİP KENDİ ADINIZI EKLEYİN QUOTE KELİMELERİNİ silelim
Adetimë 6 gün var ogleden beri mide bulantısı yanma var. Dün akşam dan beri de göğüslerim acıyor şişti. GERÇİ bu adete yakın da oluyor. AkıntıM da var iki gündür. Umut etmek istemesem de olmuyor
1.Antihindistancevizi
2. Yesa1
3.55burcu55
7 yıldır 5 cm çikolata kistim var. 3 aydır deniyorum geçen ay doktora gittim kist e bakarak tüp bebek uzmanına git bence dedi. Bende bu ay ki adetim de hem hormon testleri hemde AMH hormon testi yapıcam kötü çıkacaklar diye korkuyorum. Bir yandan da bu ay hamile olsam diye devam umut ediyorumUmut et tabiki cnm ya
Olmazsa da diğer ay inş
Umut kesilmez
7 yıldır 5 cm çikolata kistim var. 3 aydır deniyorum geçen ay doktora gittim kist e bakarak tüp bebek uzmanına git bence dedi. Bende bu ay ki adetim de hem hormon testleri hemde AMH hormon testi yapıcam kötü çıkacaklar diye korkuyorum. Bir yandan da bu ay hamile olsam diye devam umut ediyorum
Canim normal gebelik testi mi yapiyorsun bir de ovulasyon yap yada erken gebelik testi var 6 gun oncesinden olan ondan kullan normal gebelikte cikmayabilir bence.Iyi aksamlar kizlar regl 2 gun var bu sabah test yaptim negatif cikti.Ya kizlar benim sol kasigim yumurtlama oldugundan beri agriyor simdi bile cok sizliyor ama adet oldum olacam yani baska bir belirti yok.Acaba Allah korusun kist falanmi var ondan da agriyor olabilirmi sizce
Normal gebelik testi canim bazilarinda cikiyor ama,hani silik bile cikmadi azicik silik ciksa belki vardir diycem ama net sekilde tek cizgi vardi.Okadar agriyorki kasigim korkuyorum regl olursam gidip baktiray Allah korusun kist olmasinda bebis bu ay olmassa diger aylarda olur Allahin izniyle.Canim normal gebelik testi mi yapiyorsun bir de ovulasyon yap yada erken gebelik testi var 6 gun oncesinden olan ondan kullan normal gebelikte cikmayabilir bence.
Canım Allah sabır versin. Bir daha böyle bir şey yaşatmasın inşallah. Birkaç aya güzel haberini alırız inşallah :)Dr unu hiç profesyonel bulmadım:)yani benimkine göre:)
Kan değerim 2080 ken şimdilik hamilesin diyemem demişti:)ben nerdeyse çocuk odası takımı alacaktım adam bana gebelik var diyemeyiz demişti ya.
Gerçi haksız çıktı da sayılmaz.12. Haftada kalbi durdu miniğimin.
Belki zamanı vardır canım.
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.ben de kürtaj sonrası ilk reglimi oldum.şimdi bat 1 nisan hayırlısı olsun hepimiz için.
1.Antihindistancevizi
2. Yesa1
3. Lidya
4. 55burcu55
5.bihter34
6.nisandeniz
KIZLAR BU MESAJI CEVAPLA DEYİP KENDİ ADINIZI EKLEYİN QUOTE KELİMELERİNİ silelim