Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım ıyıyım bugunCanim cok gecmis olsunnn....bol bol dinlen lutfen....bi de meyve en guzeli....
Cok gecmis olsunnnn
Gunaydin kizlar
canım benim cok tesekkür ederimmm ayy insallah insallah
hahah aynen can sıkıntısından 3 gece 4 gün onları izledim yürüdüm yalnız cok erkek doguyor kapı süslerinin cogu mavi oluyordu
olsun daha iyi kızlarımız kıymetli olacak
oyyy çok erken girmiş kız babası moduna Yaz yandı ama sen daha çok yandınCoook cook, dün şapşik Yaz ın yüzü bize dönüktü gözlerini acıp acıp kapattı benim kocikte iyice moda girdi yandık valla arada kalıcam onu yapamaz bunu yapamaz off offffff
Hee sorma kendimi zar zor savunuyordum Yazoşta geldi basıma diyorki daha anası mini, dar, poposunun üstünde giyemiyor kızı mı giyecekmis peehhhoyyy çok erken girmiş kız babası moduna Yaz yandı ama sen daha çok yandın
Olur mu abla hic.. askolsun ben seni atlamam hiiiccc Sen yaparsın ya cıkarsın 34. haftaya neler yapmıs kadınsın yat dinlen bosver bugüne kadar cabaladın yoruldun simdi dinlenme vakti bak kızın diyor yazık anneme cok yoruldu artık dinlensin baskaları yapsın onun yaptıklarını
Cokk tesekkür ederim canım benim igdende yazmıssın ne kadar incesin cok cok cok cok tesekkür ederim
Hee sorma kendimi zar zor savunuyordum Yazoşta geldi basıma diyorki daha anası mini, dar, poposunun üstünde giyemiyor kızı mı giyecekmis peehhh
Deilmi teyzesi başarınım ben :))allhin izniyle alhh büyük dedim gibi daha oncde nde yiyecek ekmeği varsa yaşayacak bebegim belki erken doğum diyorya herkesten sonra doğurürm ben bizde sürprizler bitmez şekerler :)) ❤❤❤Olur mu abla hic.. askolsun ben seni atlamam hiiiccc Sen yaparsın ya cıkarsın 34. haftaya neler yapmıs kadınsın yat dinlen bosver bugüne kadar cabaladın yoruldun simdi dinlenme vakti bak kızın diyor yazık anneme cok yoruldu artık dinlensin baskaları yapsın onun yaptıklarını
Cokk tesekkür ederim canım benim igdende yazmıssın ne kadar incesin cok cok cok cok tesekkür ederim
çok teşekkürler canım
tsk ederiz canım benim :)
aminnn ablacım çok teşekkür ederim hepimiz sağsalim getirelim dünyaya yavrularımızı İnşallah..kusummelek canım bebegim hayırli olsun gözün aydın öğrendin sukur sende saglikla getir bebeğini dünyaya ❤ ❤ ❤
inşallah canım sağol..hepimiz alalım kucağımıza miniklerimizi İnşallahhh..kusummelek oglusun geliyor demekkk hayirlisiyla kucagina alirsin insallah...
Amin canım benim insallh ❤❤❤aminnn ablacım çok teşekkür ederim hepimiz sağsalim getirelim dünyaya yavrularımızı İnşallah..
Hee sorma kendimi zar zor savunuyordum Yazoşta geldi basıma diyorki daha anası mini, dar, poposunun üstünde giyemiyor kızı mı giyecekmis peehhh