• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

E Ekyzdn03 canımm hoşgeldin tekrar geçmiş olsun yapma bida böyle şeyler :KK20:
helal olsun ama dezavantajı avantaja dönüştürmüş iyi gözlem yapmışsın olayların içinde olmak tecrübe katmış sana:KK5:
bebişler izin verir de normal normal doğururuz inşallah

canım benim cok tesekkür ederimmm ayy insallah insallah :KK70:
hahah aynen can sıkıntısından 3 gece 4 gün onları izledim yürüdüm yalnız cok erkek doguyor kapı süslerinin cogu mavi oluyordu

Günaydın canımm

Coook cook, dün şapşik Yaz ın yüzü bize dönüktü gözlerini acıp acıp kapattı benim kocikte iyice moda girdi :KK70::KK70: yandık valla arada kalıcam onu yapamaz bunu yapamaz off offffff
oyyy çok erken girmiş kız babası moduna :rolleyes:Yaz yandı ama sen daha çok yandın :KK70:

Olur mu abla hic.. askolsun ben seni atlamam hiiiccc :KK15: Sen yaparsın ya cıkarsın 34. haftaya neler yapmıs kadınsın yat dinlen bosver bugüne kadar cabaladın yoruldun simdi dinlenme vakti bak kızın diyor yazık anneme cok yoruldu artık dinlensin baskaları yapsın onun yaptıklarını

Cokk tesekkür ederim canım benim igdende yazmıssın ne kadar incesin cok cok cok cok tesekkür ederim:KK15::KK15::KK15::KK200::KK200::KK200:

Hee sorma kendimi zar zor savunuyordum Yazoşta geldi basıma diyorki daha anası mini, dar, poposunun üstünde giyemiyor kızı mı giyecekmis peehhh:KK14::KK14:
Olur mu abla hic.. askolsun ben seni atlamam hiiiccc :KK15: Sen yaparsın ya cıkarsın 34. haftaya neler yapmıs kadınsın yat dinlen bosver bugüne kadar cabaladın yoruldun simdi dinlenme vakti bak kızın diyor yazık anneme cok yoruldu artık dinlensin baskaları yapsın onun yaptıklarını

Cokk tesekkür ederim canım benim igdende yazmıssın ne kadar incesin cok cok cok cok tesekkür ederim:KK15::KK15::KK15::KK200::KK200::KK200:
Deilmi teyzesi başarınım ben :))allhin izniyle alhh büyük dedim gibi daha oncde nde yiyecek ekmeği varsa yaşayacak bebegim belki erken doğum diyorya herkesten sonra doğurürm ben bizde sürprizler bitmez şekerler :)) ❤❤❤

Merhaba arkadaslar, umarim hepiniz iyisinizdir. Biz bugun kontrole gittik sukur durumumuz iyi ama malesef kuzum bacaklarini kapatmisti cinsiyetini ogrenemedik ve bu merakimiz dort hafta daha devam edecek. Ayy bu arada toplam simdiye kadar 6kilo almisim gulsem mi aglasam mi bilemedim

Listede ilk hamileligim diye yaziyor ama bu benim 3.hamileligim 2 kizim var ve ben Dubai'den yaziyorum, guncellenirse sevinirim.

Kizlarr Babamız hastane cikisimizi almisssss:21::KK57::KK53: ama bende fenerbahçe liyim nasıl yapsakkiiii

Eklentiler

• received_10154257113697166.jpeg
    received_10154257113697166.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 51
Back