bende geldim:)
HOŞGELDİNİZ KIZLARRRRRRselam kızlar :) ne yazık ki pek vakit olmuyor.. siz dürtmeseniz açmak aklıma bile gelmezdi :)
İnşallah canım öyle olurBnde Müdürümle konuşacam öğleden Sonra saatlik izin kullanırım inşallah 8 12 olur yani
bende göğsüm sızlıyo diye çıkayım diyorumhoşbulduk:):) son bir saat.. bugün mesai çok uzun geldi bana
kaçta çıkıyon senhoşbulduk:):) son bir saat.. bugün mesai çok uzun geldi bana
tabııı yaaa hoscakalllhaydin hanımlar ben kaçarrrrr byeeeee
melekcım sende gıdıyorsun 5 e kadar burdayımmmmbaya minik başlamışsın sende.. zamanla alışılıyor .. alışmaktan başka yapacak bişey yok ki
canım senınkı cok kucukmus gercekten bızlerınkı artık 1 yasına gırceklerBenim kızım 4.5 aylıktı işe başladım kızlar.Başlarda işe gelirken suçluluk hissediyordum şimdi zaman zaman yine aynı his var hele ilk haftalarımı anlatamam resmen ağlıyordum her gün aklım hep kızımdaydı resimlerine bakıyordum işyerinde sürekli
Öyle insan alışıyor içi buruk olsa dabaya minik başlamışsın sende.. zamanla alışılıyor .. alışmaktan başka yapacak bişey yok ki
evet cok zor oldu ilk zamanlar ama insan bir şekilde alışıyor.tabııı yaaa hoscakalll
melekcım sende gıdıyorsun 5 e kadar burdayımmmm
canım senınkı cok kucukmus gercekten bızlerınkı artık 1 yasına gırcekler
hosgeldınn pınarcımmm ewettt ıkızlerımız 1 yasını dun doldurdular cuma gunu benım kızda sıraaa :) bırazdan senlenır buralarSelam.kizlarrrr nasilsinizzzzzz bende geldimmmmm çocuklar iş derken buraya uğramadı tugbacim davet etti bende geldim herkes nasıl bakalım bebisler büyüdü 1 yaşında olanlar var aramızda 4 mart benim oglusun doğum günü hemen geçti zaman büyüdü bidiklar
nerlerdesınnn canımmGÜNAYDIN KIZLARRRRRRR
ben burdayım sen naptın bakalımnerlerdesınnn canımm
ılk çocuğumda 3 aylıkken başladım.bu seferde 5.5 aylıktı.zamanla alışıyo insanBenim kızım 4.5 aylıktı işe başladım kızlar.Başlarda işe gelirken suçluluk hissediyordum şimdi zaman zaman yine aynı his var hele ilk haftalarımı anlatamam resmen ağlıyordum her gün aklım hep kızımdaydı resimlerine bakıyordum işyerinde sürekli
pınarrrrrr napıyosun kuzular nasılSelam.kizlarrrr nasilsinizzzzzz bende geldimmmmm çocuklar iş derken buraya uğramadı tugbacim davet etti bende geldim herkes nasıl bakalım bebisler büyüdü 1 yaşında olanlar var aramızda 4 mart benim oglusun doğum günü hemen geçti zaman büyüdü bidiklar
calısan anne modundayım. walla kızıma hasret kalınca gercekten dun gece daha cok oynadık bırlıkte sedosum yaa. gercı burda kafam cok dagılıyor yoruluyorum ewde bırazda uyukluyorum ama kızım ıcın yaaben burdayım sen naptın bakalım
öyle oluyo canım.eve gidince daha bi hasretle oynuyo insancalısan anne modundayım. walla kızıma hasret kalınca gercekten dun gece daha cok oynadık bırlıkte sedosum yaa. gercı burda kafam cok dagılıyor yoruluyorum ewde bırazda uyukluyorum ama kızım ıcın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?