2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Benim kızım 4.5 aylıktı işe başladım kızlar.Başlarda işe gelirken suçluluk hissediyordum şimdi zaman zaman yine aynı his var hele ilk haftalarımı anlatamam resmen ağlıyordum her gün aklım hep kızımdaydı resimlerine bakıyordum işyerinde sürekli

haydin hanımlar ben kaçarrrrr byeeeee
tabııı yaaa hoscakalll
baya minik başlamışsın sende.. zamanla alışılıyor .. alışmaktan başka yapacak bişey yok ki
melekcım sende gıdıyorsun 5 e kadar burdayımmmm
canım senınkı cok kucukmus gercekten bızlerınkı artık 1 yasına gırcekler

tabııı yaaa hoscakalll

melekcım sende gıdıyorsun 5 e kadar burdayımmmm

canım senınkı cok kucukmus gercekten bızlerınkı artık 1 yasına gırcekler
evet cok zor oldu ilk zamanlar ama insan bir şekilde alışıyor.

Selam.kizlarrrr nasilsinizzzzzz bende geldimmmmm çocuklar iş derken buraya uğramadı tugbacim davet etti bende geldim herkes nasıl bakalım bebisler büyüdü 1 yaşında olanlar var aramızda 4 mart benim oglusun doğum günü hemen geçti zaman büyüdü bidiklar

hosgeldınn pınarcımmm ewettt ıkızlerımız 1 yasını dun doldurdular cuma gunu benım kızda sıraaa :) bırazdan senlenır buralar

ılk çocuğumda 3 aylıkken başladım.bu seferde 5.5 aylıktı.zamanla alışıyo insan

pınarrrrrr napıyosun kuzular nasıl

ben burdayım sen naptın bakalım
calısan anne modundayım. walla kızıma hasret kalınca gercekten dun gece daha cok oynadık bırlıkte sedosum yaa. gercı burda kafam cok dagılıyor yoruluyorum ewde bırazda uyukluyorum ama kızım ıcın yaa

calısan anne modundayım. walla kızıma hasret kalınca gercekten dun gece daha cok oynadık bırlıkte sedosum yaa. gercı burda kafam cok dagılıyor yoruluyorum ewde bırazda uyukluyorum ama kızım ıcın yaa
öyle oluyo canım.eve gidince daha bi hasretle oynuyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…