- 7 Mayıs 2015
- 1.900
- 886
- 123
- 35
olurrr walla yaa nede olsa herkes dondu garııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olurrr walla yaa nede olsa herkes dondu garııı
babası evde mi yazık canım sana yaa.ama o da nispet yapmasın annesin sen anne.için gideril gunum cok caylak gecıyo kızlarrr cok degısmıs burda hersey wee defnemı cok ozledım gercektennnn babasıda nısoet yaoar gıbı resım atıyoo
Ay napcan hakikaten kuzum. Kaçta çıkıyosunyaaa ben süt sağma makinemi evde unutmuşum napsam ki acep
işin kötü yanı geçen hafta izindeydim çalışma saatleri değişmiş.8.30 - 17.00 olmuş.süt iznini düştüm 15.30 oluyoAy napcan hakikaten kuzum. Kaçta çıkıyosun
sedosum hala sagıyormusun sen sut kuzum ben sabah dırek cıktım ewden emzırmedım bıle yaaa napsam bılemedımyaaa ben süt sağma makinemi evde unutmuşum napsam ki acep
evet canım sağıyorum yoksa göğsüm doluyo akşam eve gidince tazikli oluyo ememiyo bu sferdesedosum hala sagıyormusun sen sut kuzum ben sabah dırek cıktım ewden emzırmedım bıle yaaa napsam bılemedım
merhaba işe başlayınca herkesler geri döndüüüüü yupiiiiiiiMerhaba kızlar şükür kavuşturana :))
evet canım sağıyorum yoksa göğsüm doluyo akşam eve gidince tazikli oluyo ememiyo bu sferde
hosgeldınnnnkızlarrrr ben geldim
selam ederim herkeslereee
Ben haftaya başlayacam kısmetse ama korku endişe şimdiden başladı çok zor bırakıp işe gitmekmerhaba işe başlayınca herkesler geri döndüüüüü yupiiiiiii
merhabaaaaMerhaba kızlar şükür kavuşturana :))
bugun ılk gunum canımmm burnumm sızlıyooo kokusunu ozledımmm sabahtan berıkac kere aradımmBen haftaya başlayacam kısmetse ama korku endişe şimdiden başladı çok zor bırakıp işe gitmek