hayırlı olsun canım .Allah iş rastlığı versin.benim kuzularda iyi.büyüyolar gün geçtikçe....hemen sana bi soru sorayım ozamanİyiyiz kızlar biz tosunum büyüyor adım atmaya başladı kendiliğinden yürüyor arabistandayim güzellik salonu açtım burda..ikizlerimizi gördüm. Allahım. Esirgesin nice mutlu sağlıklı yılları olsun miniklerimizin.. @ttu89 defne ela doğum. Gününe az kalmış hemen geçti zaman..fotoları bekliyoruz canimmm @seduf senin bebisler nasil tatlim
bakalım ne kadar olmuş tuna paşa.inşallah iyi haberlerle gelin canımbende geldim. bugün sabah bakamadım hiç. yarında işe gelmicem.. küçüğün kontrolü var, büyüğünde göz kontrolünü yaptırcam.. kendime de dahiliyeden sıra aldım. diyetisyene başlıcam inşallah. tahlillerimi yaptırayım bi:)
Tatlim burda orda farklı ürünler kullanıyoruz turkiyede ne kullanılır bilmiyorum açıkcası. .makyaj üzerine benim.yanımda lubnanli bir bayan var ben.lazer ve cilt.bakımlarını geçiyorum. Kuaförde baska.biri var...cilt üzerine birşey sormak.isteesen cevaplayabilirim..arada size maskeler veririm evde yaparsınız kizlarhayırlı olsun canım .Allah iş rastlığı versin.benim kuzularda iyi.büyüyolar gün geçtikçe....hemen sana bi soru sorayım ozamanHAbibte .güzel makyajın sırlarını söyle bakalım bide krylon marka ürünleri önerirmisin
aaaaa çok güzel canım yaaa.hem daha iyi olur kızın içinde....maşallah allah iş rastlığı versin....tabiki maske tariflerini bekliyoruzCocuklarima bakıcı tuttum ingilizce bilen biri kızıma. İngilizce öğretiyor şuan bir oda ayarladım orda bakıyor onlara rahatım simdilik
evet canım alışıyor insanılk çocuğumda 3 aylıkken başladım.bu seferde 5.5 aylıktı.zamanla alışıyo insan
pınarrrrrr napıyosun kuzular nasıl
günaydınnnnnnnnnngünaydınlarrrr
hayırlı olsun canım yenıı dukkanınn :) walla bu dewırde en guzelı guzellık salonu ya :) atarım canım resımlerı hemen zatıı :)İyiyiz kızlar biz tosunum büyüyor adım atmaya başladı kendiliğinden yürüyor arabistandayim güzellik salonu açtım burda..ikizlerimizi gördüm. Allahım. Esirgesin nice mutlu sağlıklı yılları olsun miniklerimizin.. @ttu89 defne ela doğum. Gününe az kalmış hemen geçti zaman..fotoları bekliyoruz canimmm @seduf senin bebisler nasil tatlim
aaa cok ıyı pınarcım yaaa :) ben hemen sorayım o zaman lazer düşünüyorum ama bır turlu guwenemıyorum yaaaCocuklarima bakıcı tuttum ingilizce bilen biri kızıma. İngilizce öğretiyor şuan bir oda ayarladım orda bakıyor onlara rahatım simdilik
gunaydınnnngünaydınnnn
Sağol. Tatlimmm..hazır poşeti şeylere karşıyım evde yapıyorum. İstedikleriniGunaydiiiiin.HAbibte hayirli olsun isin pinarcim. Marifetlerini de goruyoruz ig de valla ellerine saglik. Cocuklarina da masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?