2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bende geldim. bugün sabah bakamadım hiç. yarında işe gelmicem.. küçüğün kontrolü var, büyüğünde göz kontrolünü yaptırcam.. kendime de dahiliyeden sıra aldım. diyetisyene başlıcam inşallah. tahlillerimi yaptırayım bi:)

İyiyiz kızlar biz tosunum büyüyor adım atmaya başladı kendiliğinden yürüyor arabistandayim güzellik salonu açtım burda..ikizlerimizi gördüm. Allahım. Esirgesin nice mutlu sağlıklı yılları olsun miniklerimizin.. @ttu89 defne ela doğum. Gününe az kalmış hemen geçti zaman..fotoları bekliyoruz canimmm @seduf senin bebisler nasil tatlim

hayırlı olsun canım .Allah iş rastlığı versin.benim kuzularda iyi.büyüyolar gün geçtikçe....hemen sana bi soru sorayım ozaman HAbibte .güzel makyajın sırlarını söyle bakalım bide krylon marka ürünleri önerirmisin

bakalım ne kadar olmuş tuna paşa.inşallah iyi haberlerle gelin canım

Tatlim burda orda farklı ürünler kullanıyoruz turkiyede ne kullanılır bilmiyorum açıkcası. .makyaj üzerine benim.yanımda lubnanli bir bayan var ben.lazer ve cilt.bakımlarını geçiyorum. Kuaförde baska.biri var...cilt üzerine birşey sormak.isteesen cevaplayabilirim..arada size maskeler veririm evde yaparsınız kizlar

Cocuklarima bakıcı tuttum ingilizce bilen biri kızıma. İngilizce öğretiyor şuan bir oda ayarladım orda bakıyor onlara rahatım simdilik

Cocuklarima bakıcı tuttum ingilizce bilen biri kızıma. İngilizce öğretiyor şuan bir oda ayarladım orda bakıyor onlara rahatım simdilik
aaaaa çok güzel canım yaaa.hem daha iyi olur kızın içinde....maşallah allah iş rastlığı versin....tabiki maske tariflerini bekliyoruz

hayırlı olsun canım yenıı dukkanınn :) walla bu dewırde en guzelı guzellık salonu ya :) atarım canım resımlerı hemen zatıı :)

aaa cok ıyı pınarcım yaaa :) ben hemen sorayım o zaman lazer düşünüyorum ama bır turlu guwenemıyorum yaaa acıyo dıyede soyluyolar hep ama bılemedımmm

ttu89 tatlimmm lazerle korkulacak.birşey yok önce salona guvenmeljsin bir.kaç kişiye sor bir krem.var onu sür acisi daha da azalıyor. .ilerde rahatlatacaksin.lazerde jiletle. Alacaksin kıl kökleri sert olacak kökten bitsin..hormonoal sorun yoksa.yaptır önce ben.müşterilerine. hormon testi yaptırıyorum. İşi garantiye alalım. .Müşteri memnuniyeti sağlamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…