• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günaydın kuzummm geçmiş olsun geçirabilecek ne varsa tüket güzel haberlerini bekliyoruz heycan dorukta :KK66:
Sağol canım, öyle yapıyorum. Doktor problem olmaz dedi bakalım epidural olacak kısmetse. Sen nasılsın? Son haftan değil mi işyerinde?

Günaydın kızlar, kaldı son 2... Sabahın 6sında uyandım ve geri uyuyamadım. Prş günü oğluma kavuşacağım inşallah, bu arada nezle oldum ama çok ağır değilim allaha şükür , umarım atlatırım. Doğum yapanları tebrik ederim, allah bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin inşallah.
sağlıkla kavusun inşallah cnm..güzel haberlerini bekliyoruz..

Dogumdan sonra duzeliyormus gecmis olsun canim az kaldi sabret
sabretmekten başka birşey gelmiyor elimden malesef..uyuz gibi kasinip duruyorum bebis etkilenmesin de ne yapayım çekeceğim artık kolay değilmiş bu işler. .Rabbim mukafatimizi verir ins...

günaydın kuzummm geçmiş olsun geçirabilecek ne varsa tüket güzel haberlerini bekliyoruz heycan dorukta :KK66:
hayırlı güzel güzel haberlerini bekliyoruz evet canımcım son haftam bi aksilik olmazsa cuma son pazartesi ev hanımlığına merhaba yapılcak çok iş var halılar gitcek yıkanmaya ev temizlencek çok çalışmam lazım çokkkkk annecimi bekliyorum gelince ben yaparım didi saolsun :D

Saglikli bi sekilde dogsunlardaaa gulsuncum:KK37:Ama cok sabirsizim dogurup hemn zayiflayasim var :KK34:Hic aliskin degilim kiloyaaa:KK72::-)
ınsallah saglıklı ve kolayca dogarlar canım...kılo konusunda haklısın ama emzırecegımız ıcın bence 1 yıl kadar dıkkat edemeyız.ama sevgılı vucudum, canım metabolızmam cok calısıp verirbelkı kıloları.ozaman hayır demem:21::21:
Slm kızlar. .bende de gebelik alerjisi oldu çok kötüyüm heryerim kabardi tüm vücut deli gibi kasiniyor um doktor bebek karacigere baskı yapıyor ondan olabilir dedi..daha 1 ay var doguma nasıl geçer o zaman bilmiyorum..5 gündür birsürü
doktora gittim serum yedim acilde
bir faydası olmadı..benden bu kadar haberler doğum yapanların gözü aydın darısı bize olsun
insallah sağlıkla görelim o günleri. ..
gecmiş olsun canım cok zor bısy bende gebelıkten once oluyodu kurdesen dıyorlardı.karacıgerı temızleyecek seyler tukettım kırmızı pancar ve engınar yapragı ,ama gebelıkte nasıl olur bılemem

sabretmekten başka birşey gelmiyor elimden malesef..uyuz gibi kasinip duruyorum bebis etkilenmesin de ne yapayım çekeceğim artık kolay değilmiş bu işler. .Rabbim mukafatimizi verir ins...
oyy canım yaa geçmiş olsun doktor bişey dedimi ilaç vs

Gunaydin bizde dun dr gittik haftaya cuma tekrar gidicez buyuk allah in izniyle 1 mart ta dogum olucak sabirsizlikla bekliyorum artik agrilar yavas yavas basliyo

hayırlı güzel güzel haberlerini bekliyoruz evet canımcım son haftam bi aksilik olmazsa cuma son pazartesi ev hanımlığına merhaba yapılcak çok iş var halılar gitcek yıkanmaya ev temizlencek çok çalışmam lazım çokkkkk annecimi bekliyorum gelince ben yaparım didi saolsun :KK70:
Hepsi hallolur canım, bugün bizde de temizlik var. Sen iyi dayandın valla tebrik ediyorum :)

Hepsi hallolur canım, bugün bizde de temizlik var. Sen iyi dayandın valla tebrik ediyorum :)
kuzum valla dayandım hayat şartları işte mecbur dayanmak zorunda kalabiliyorsun neyse ki sona geldim kazasız belasız cuma gününü de görürsem cumartesi kendimi bakıma sokacam sonra evimi :D

mart anneleri büyük bulusma için gün sayıyor :)
Allah hepinizin yardımcısı olsun sağ sağlim bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim.Bir avazda kurtulun:) Hayırlı kolay doğumlar Amin..
kızlar banada hayırlı bir evladım olması için dua ederseniz çok sevinirim.

ınsallah saglıklı ve kolayca dogarlar canım...kılo konusunda haklısın ama emzırecegımız ıcın bence 1 yıl kadar dıkkat edemeyız.ama sevgılı vucudum, canım metabolızmam cok calısıp verirbelkı kıloları.ozaman hayır demem:21::21:

gecmiş olsun canım cok zor bısy bende gebelıkten once oluyodu kurdesen dıyorlardı.karacıgerı temızleyecek seyler tukettım kırmızı pancar ve engınar yapragı ,ama gebelıkte nasıl olur bılemem
Sağol cnm doktor da birsey demedi kan tahlili verdim karaciğer için birsey cikmadi bugün tekrar ultrasona gireceğim dahiliyeye gönderdi doktor bakalım o ne diyecek..

sagol cnm alerji için hap verdi bir tane de faydası yok..karacigerle alakali olabilirmiş..dahiliyeye gönderdi gittim dün o da birsey anlamadı karacigere bakışın diye ultrasona gönderdi bugün de onun için gideceğim bakalım ne olacak..
oyy canım yaa geçmiş olsun doktor bişey dedimi ilaç vs

Günaydın kızlar, kaldı son 2... Sabahın 6sında uyandım ve geri uyuyamadım. Prş günü oğluma kavuşacağım inşallah, bu arada nezle oldum ama çok ağır değilim allaha şükür , umarım atlatırım. Doğum yapanları tebrik ederim, allah bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin inşallah.
Inanmıyorum toprak gelıo yanı hadı hayırlısıyla ınsallah tatlım rabbım sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah cok rahat bır dogum olur

Benımde karnım oyle kusum manyak gibi kasınıyorum catlakdanmıs benımkıde ole dedı doktor kıpkırmızı ama karnım

Back