- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
sen doğumdan çıkana kadar gelir zaten hepsi:) pat diye doğmuyorlar malum:)
ayyy korku efekti koysak bi de arkasına yazının :)))) hemen doğmuyo demi kız bide bunnar offf
no no no... doğmuyorlar :) filmlerde kadın birden bağırıyor ya , ani şiddetli sancı , sonra arbada doğuruveriyor. gerçek hayatta azdır onu yaşayan.. hiö yoktur diyemem ama azdır.. benim eltim hastane koridorunda doğurmuş
acilin kapısında:)
o çok kolay yapıyormuş doğumlarını zaten.. maşallah. Allahın lütfu işte. inşallah seninde gönlüne göre olur. zor bi süreç tabiiki ama başa gelen çekilir.. o bebek ordan çıkacak:) evde de bebeğe bişey olur diye panikliyor insan.. korku oluyo.. ama evde çekmek daha mantıklı gerçketen. en azından kalkıp yürüyorsun. hastanede kolunda serum karnında nst.. kımıldayamıyorda insan daha zor oluyo
Rabbim hepimizin gönlüne göre kolay doğum versin inşallah sağ salim...
Evet canim yaa normal dogum hikayelerini okudum ben herkes sancisi gelmis 15dk ya dusene kadar gitmemis hastaneye evde dus almislar yurumusler 7-8 cm aciklikla gitmisler hastanede bir de korkudan kacabilirmis sanci insallah direk sanci gelirde beklenebilir su falan gelince hemen gitmek lazimmis cumkuo çok kolay yapıyormuş doğumlarını zaten.. maşallah. Allahın lütfu işte. inşallah seninde gönlüne göre olur. zor bi süreç tabiiki ama başa gelen çekilir.. o bebek ordan çıkacak:) evde de bebeğe bişey olur diye panikliyor insan.. korku oluyo.. ama evde çekmek daha mantıklı gerçketen. en azından kalkıp yürüyorsun. hastanede kolunda serum karnında nst.. kımıldayamıyorda insan daha zor oluyo
epidural sezerayan ve spinal sezeryan arasındaki fark nedir acepDoğum konusu konuşulmuş kızlar gerçekten doğuma çok az vaktimiz kalmşben herşey yolunda giderse Epidural normal doğum yapacam inşallah. Ama o doğum kesisi yok mu ondan çok tırsıyorum işte. inşallah gerek kalmadan sağlıklı doğumlar yaparız.
Ay kızlar öğleden önce aşağıya bir baskı yaptı bizim oğlan canım çok yandı. Hemen uzandım doktor odasına ama tırstım. Eşyalarımı toparladım, sanırım haftaya işe devam etmeyeceğim. Artık zorluyor aşağı baskı ağrı yapıyor bende.
epidural sezerayan ve spinal sezeryan arasındaki fark nedir acep
Spinal daha derinde uygulanıyor cnm daha erken etkisi var Epidural geç etki gösterir ve acil müdahale gerektiren durumlarda spinal yapılıyor ama genelde planlı doğumlarda Epidural yapıyorlar cnm bir de spinal baş omuz ağrısı daha fazlaymşepidural sezerayan ve spinal sezeryan arasındaki fark nedir acep
Evet canim yaa normal dogum hikayelerini okudum ben herkes sancisi gelmis 15dk ya dusene kadar gitmemis hastaneye evde dus almislar yurumusler 7-8 cm aciklikla gitmisler hastanede bir de korkudan kacabilirmis sanci insallah direk sanci gelirde beklenebilir su falan gelince hemen gitmek lazimmis cumku
Aynen öyle canım, sağolhayırlısı olsun canım ya zorlanıyosan bırak. çok ta ısrarlı davranmamak lazım
senin işten ayrılma sayaçı saymaya devam ediyor mu, kaç saatin kaldı:)
ohoooo o emekli oldu bilesenin işten ayrılma sayaçı saymaya devam ediyor mu, kaç saatin kaldı:)
hmm anladım canikolar teşekkür ederimSpinal daha derinde uygulanıyor cnm daha erken etkisi var Epidural geç etki gösterir ve acil müdahale gerektiren durumlarda spinal yapılıyor ama genelde planlı doğumlarda Epidural yapıyorlar cnm bir de spinal baş omuz ağrısı daha fazlaymş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?