• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

hmm anladım cnm..Bi de ben artık hareketleri tekme şeklinde değil de içerden ittirme şeklinde hissediyorum normal mi ki acaba...Yeri daraldığı için mi öyle yapıyoo_O
benımkı tam solucekdı ama sonra baktı bu mınıgın daha yerı var sonrakı randevuda bır daha bakalım dedı

sakin ol kuzum ne yapcan birgünlik işi var sonuçta bitirir sen eve gidene kadar..
ay canım sag salım bıtsın su boya atıcam odayı yerlestırınce boyacı elımde kalmazsa ıyı yanı hıc ıstegı bıtmıo

sakin ol kuzum ne yapcan birgünlik işi var sonuçta bitirir sen eve gidene kadar..

ya kusum boyayı aldıgımız yer bır kat astar yeter dedı yoksa koyu olur dedı boyacıda tutturmus 3 kat atcam boya almaya gıdemem bırıncı ıkıncısı adam koyu olur dedı fazla atarsanız ay varya sınır geldı sureklı bısı cıkarıo dunde bu astar olmaz dıo adam herkese aynı boyayı satıo sonucda ne bılım geldıler bana

ya kusum boyayı aldıgımız yer bır kat astar yeter dedı yoksa koyu olur dedı boyacıda tutturmus 3 kat atcam boya almaya gıdemem bırıncı ıkıncısı adam koyu olur dedı fazla atarsanız ay varya sınır geldı sureklı bısı cıkarıo dunde bu astar olmaz dıo adam herkese aynı boyayı satıo sonucda ne bılım geldıler bana
sen ne istersen onu yapsın cnm o ne karışıyo sanki..

selam annıslerrr bugun anca gırebıldım buraya cıkolata sus sekerlerle ugrasıyorum :):) yavas yavas karar verıyorum ama daha hıc bır sey yaptırmadım bakalım hayırlısı artık:):)

selam annıslerrr bugun anca gırebıldım buraya cıkolata sus sekerlerle ugrasıyorum :):) yavas yavas karar verıyorum ama daha hıc bır sey yaptırmadım bakalım hayırlısı artık:):)
güzel uğraşlar cnm karar verince buraya da at resimleri de bize de fikir olsun..Ben emzikli kokulutaş siparişi verdim bir arkadasım yapıyor ay sonunda hazır olur dedi o da.Başka da birşey bakmadım daha

selam millettt ancak geldim bende koşturmacadan :( amann artık zor geliyor be yaa işe gelmek ama daha da var yani.. motivasyon bozmayayım

kızlar doktorunuz doğum hakkında birşeyler söylüyor mu..Normal yada sezeryan olur gibi yada tarih netleştirdi mi..Benimki birşey demedi pazartesi gidip çalışamaz alcam o zaman söyler mi ki..Daha bebişler dönmemiş olabilir demi döndüklerini nasıl anlarız acaba?
canım bebısın donup donmedıgını dr soylucek sana bız anlıyamayız kıııı walla ben dr dogumla ılgılı tek konustugıum sezeryan ıstegımdı net tarıh wermedı sadece subat sonu olur dedı

güzel uğraşlar cnm karar verince buraya da at resimleri de bize de fikir olsun..Ben emzikli kokulutaş siparişi verdim bir arkadasım yapıyor ay sonunda hazır olur dedi o da.Başka da birşey bakmadım daha
ayy ınsallah canım yaaa bı karar verırsem oyle cok sıkıstırmayım dıyorum 2 ayda tamamlayım dıye sımdıden basladım valla bakalım:)

canım bebısın donup donmedıgını dr soylucek sana bız anlıyamayız kıııı walla ben dr dogumla ılgılı tek konustugıum sezeryan ıstegımdı net tarıh wermedı sadece subat sonu olur dedı
bende dogumla ılıglı konusmadım daha 32 de gıdınce konussam mı dıye dusunuyorum ama doktorlar genellıkle 36 da falan konusuyormus bu konuları stres olmayalım dıye

bende dogumla ılıglı konusmadım daha 32 de gıdınce konussam mı dıye dusunuyorum ama doktorlar genellıkle 36 da falan konusuyormus bu konuları stres olmayalım dıye
YANI CANIM SEN SORUCAKSIN KII ODA CVB WERICEK SORMADIGIN ZAMAN BEKLER TABIKI OOO BEN EN BASINDAN BERI SORUP DURUYORUM DR UMA MERAKTANN HATTA DEDIM BENI ILK AMELIYATINIZ YAPINN BAKK YOKSA OGLEN KACARIM HASTANEDEN :110::110:

YANI CANIM SEN SORUCAKSIN KII ODA CVB WERICEK SORMADIGIN ZAMAN BEKLER TABIKI OOO BEN EN BASINDAN BERI SORUP DURUYORUM DR UMA MERAKTANN HATTA DEDIM BENI ILK AMELIYATINIZ YAPINN BAKK YOKSA OGLEN KACARIM HASTANEDEN :110::110:
ahaaa haaa ıyıymıs :):) valla bakalım canım ben ınsallah normal dusunuyorum :)

evet canım banada 34 de dedıler konusmaya baslıyorlar dıe

anladım canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..Sen niye sezeryan istedin kii

Back