2016 Mart Anneleri Goygoy :)

AA HANGI HASTANE CANIMM OOO EEE TEKRARDAN RAPORMU ALDIN DEWLET HASTANESINDEN

Ne yapalım bizimde böyle erken oldu izne çıkmak. İnş her şey iyi olur.

Turgut Özal hastanesi'nden rapor alamadan, devlet hastanesinden aldım. Sgk, Turgut ile ilişiği kesmiş. Direk 32 çalışamaz aldım.
NERDENSIN SEN CANIM ıyı yapmısın bende ıkı hafta calısayım oyle bozayım raporu dedım zaten 18 ınde randewum war

Hosbuldukkkk sekerimmm

sonunda gelebildin hoşgeldin hadi donlardan başla artık alışverişe işin çok

hiç bir şey senin bebeğin sağlığından önemli değil al raporunu tabi sonrasında Allah bi yoluna koyar nasılsa

canım şu su içme işine başla artık koy yanına bi şişe bitir bitir doldur . tuvalete de gidip geliver napalım canım kuzular için her şey bu arada havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyor diye duymuştum

kızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.. ne düşünüyosunuz?
valla arkadaşım bi yağ karışımı verdi ayda bir falan hatırlarsam sürüyorum onu toplamda 3-4 kere anca sürmüşümdür ama maşallah deyim hiç çatlamadım . bence herkesin kişisel vücut yapısı ile alakalı çatlayacak olana ne kullansan kar etmiyor

Hepinizeeee ayri ayri yazamadimmmmm..bayagu yazilmisss tskler icim rahat simdi turkiyedeyimm dogumum burda olacak emin ellerdeee..yarin kontrolum var bebisimi gorecem renkli ultrasyon isteyecem daha seklini gormedik kime benziyor acabaa.. sigorta yatirmaya basliycam saglik sigortamiz durdurmustuk..onunla ugrastim bugun..aksam kizkardesle alisveriae akacaz

aynen cnm katılıyorum..Hiçbirşey bizden önemli değil..Sağsalim gelsinler inş zamanında..

ayyy kızlar uzerımdekı kırgınlıgı atamadım sabahtann hastamı olyorum acabaaa

Canlarım umarım hepiniz iyisinizdir.. Uzun zaman oldu yazamadım, gruptanda net paketim bittiği için çıkmak zorunda kaldım Bebekleriniz sağlıkla büyüyordur inşallah, hepinizi çok öpüyorum:))

Kızlar dogum ücreti hakkında bilgisi olan var mı biz hastaneyle görüştük sezeryan 1600₺ dedi 600₺ de 2 gece suit oda farkı yani totalde 2200 hastane. fakat doktorumuz dışardan gelicek ona sorduk henüz söylemedi bilgisi olan var mı acaba? Doktor ücreti ne kadar oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…