2016 Mart Anneleri Goygoy :)

memur ve işçi anne diyo ya döner dolaşır memur anne kabul edilir. özel deki işverenler kadın istihdam etmeyiz böle olacaksa derler. gene olan bize olur aahhh ahh..
aynen oyle kadın calıstırmazlar bızde ıse gırmeden bı kagıt ımzalarız valla bu hakları ıstemıycez dıye oldu bıttı ozele uygulatamazlar bunları keske olsa tabı ama hayal resmen

ayyyy cıldırıcıgımmmmmmm cokmu sıkıcı bır gun neeee

cak.. cek... iktidara geldiklerinden beri doğum iznini 6 aya çıkarıyorlar. bunları bizim çocuklarımız bile görmez..

Son düzenleme:
gunaydın kızlar demır hapı sızede bulantı ve kusma yapıomu bana bazen yapıoda

merhaba yenısın canım buralarda galıbaaa sende mı defne koyucaksın kızcenınn adınıı :)
evet canım yeni sayılırım :) defne ile öykü arasında kaldım ama defnede karar kıldım sonunda sen de defne koyacaksın demek

az almak daha iyi değil mi aslında ben 29.haftadayım 10 kilo aldım doktor 15le bitir bari dedi adam

6 derken duz altı mı o bızım hafıza depomuzda yok kuzum yaa ılk ogrendık 5 kılo aldım cunku ben su an gecen hafta tartılmıstım 15 kılo ıle devam edıyordum kı bu aylarda alınıyor asıl dıyorlar hayırlısı bakalım doguma yuvarlanarak gıdıcem anlasılan bayırdan yuvarlayacak benı

ya banada her zaman yapmıo ama bazen bole ıcım dısıma cıkıo
hımm canım bana ılk baslarda yapıyordu soyle bır cozum bulmustum kalkacagım saat mesela 8 se bır alarmda 7.30 a kuruyordum ılacı ıcıp yarım saat daha uyuyordum boylelıkle alıstırdım mıdemı sımdı hıc bır sorun yok tatlım deneyebılırsın belkı ıse yarar

kusum 15 kg mu aldın sen suana kadar

ahahahh ben yuvarlarım seni ohhh yarasın tuna paşaya nede olsa hep birlikte vercez o kiloları kuzum boşverr hazır öğle yemeğide geliyor kasma kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…