2016 Mart Anneleri Goygoy :)

merabayıınn hanımlarr

bikaç tane 2016 mart anneleri topiği varmış, taze keşfettim
bi selam çakayım dedim :)))
goygoyunuz bol olsunn, bebişler sağlıkla büyüsün

hoş geldin... iyi yapmışsın.. goygoyumuz huzurumuz bol olsun :) bebişlerde sağlıklı olsun koccaman amin :)

kızlar mobılyacı aradı erken gelıyor oglusun odası sevınsemmı uzulsemmı bılemedım daha boya yapılmadı

kızlarr yemekten sonra sızınde agırlıgınız artıyormuu yada parmaklarınız sısıyormuuuu

ondan dolayı sevınıyorum zaten o arada bıraz toparlarım dıye ızne cıktıgımdada dınlenırım dımı dogru dıyon

aynen tatlım ya bu ütü işide uzun vakit alıcak belliki ayaktada uzun durunca bel ağrısı oluyo ağır ağır yapar bititirsin tatildede yatmaca yuvarlanmaca

neden canım bunun ucrtsız ıznı war emzırme ıznı war senelık ıznı war walla :)

Bu arada benim bitanecik sirketim dogum icin bana hicbir yardım yapmamakla birlikte, prosedur neyse onu uyguluyormus, elinde olsa onu da yapmayacak ya. Sut iznimi de oyle birlestirip kullanamıyorum, hatta 10 aydan sonra kullanmasam daha iyi tabi. Zaten hamileligim boyunca toplam 2+3 gun rapor almıs bi insana surat yapan bi isyerinden daha ne beklenir ki. Insallah buraya donmemi gerektiren bi durum olusmaz ise, donmicem.

tatlım benim parmaklar dobik oldu zaten alyansımı da çıkardım yemekten sonra normal şişmen.. tuzlu yiyosan ama tuzu kes..
sıfır tuzsuz yıyorum yemeklerııı zaten gebelıkten oncede tuz yemezdım ama sıs yınedeeee
kız nasıl vıcdansız bunlar yaa emzırme ıznını toplu wermıyolarsa sende 1,5 saat once cıkarsın canım bu senın hakkın nede olsaaa sende ucretsız ıznını sonuna kadar kullann

sıkma canını ne yazııkki neredeyse tüm özel sektör çalışanlarında durum aynı umarım sıkıntı olmaz da dönmezsin.. bebişin şansına

cok gecmis olsun, elde degil ama mumkun oldugunca sakin kalmaya calismak gerek cnm

aynen tatlım ya bu ütü işide uzun vakit alıcak belliki ayaktada uzun durunca bel ağrısı oluyo ağır ağır yapar bititirsin tatildede yatmaca yuvarlanmaca

ay kusum sen bole anlatırken hayal etmesı bıle guzelmıs heee neysekı utuye babıskom gelcek ben yıkar kuruturum bısı sorcam fıle ıle yıkamak sartmı yoksa araya sıkısır dıye mı fıleye koycaksınız makıneye

aman sıkma canını, işverenler hep aynı, kurumsal br yerde çalışmıyorsan bunlar hep yaşanacak şeyler. inşallah kuzucuk şans getirir. gönlüne göre olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…