2016 Mart Anneleri Goygoy :)

al benden de o kadar canımmmm

kızlar şimdi de sağlık ocağından geliyorum bizim ebe her kontrolden sonra gel diyor.
gittiğimde odada bir bebişle annesi vardı bebekten topuk kanı alınacakmış. bi görseniz minicik ya 1 haftalık ya 2
ayy ebe kanı alırken yavrum bi ağlamaya başladı benim gözler doldu yaşlar akıyo yavaş yavaş len ne oluyom dedim
annesi ile göz göze geldik dedim ben başkasının bebeğinde böyle oluyosam kendi bebeğimde nasıl olcam ebe de diyo ki yapacak bişiy yok basacan bağrına ağlayacaksınız beraber, aynen öyle olur herhalde bizim

oyyy kıyamam sarpıskomdan alırlarken kat degıstırdıydım onun sesını duymuyım dıe ıcım fena olduydu benım

Kızlar ben geçen hafta 3 gün evde olunca yikadim ütüledim denizcigin cicilerini..ev klimayla ısınınca kurutmak uzun sürüyor birazcık.şu andan penye battaniyeler askıda.sırada ananemizin el emekleri örgü ceketleri yelekleri pratikleri var ama onları utulemeyecegim tabi..
Fileye koymadim ben ama o minnacik coraplardan iki tanesi asilik yapıp kapakla lastik arasına sıkışıp kalmış.ıslak çıktılar makinadan başka bi sıkıntı yok..
Dalan roxy kullandım ama dun bi yerde okudum makinanin giderini tikiyormus uzun kullanımda. Bakalım ona bi çözüm düşünmeliyiz.yumuşatıcı kullanmadim bi de iki kez durulattim çamaşırları ne olur ne olmaz diyerekten..
Park yatak almıştım o da kuruldu zaten.çok bi işimiz kalmadı sanırım.bi hastane çantaları hazırlanacak..aklıma yeni bi fikir gelmezse tabi bu arada.. :)

Kapanmış kuzum orası.bi uyduruk poliklinik var bi de devlet hastanesi.hastanede de yeni doğan yoğun bakimi fln yok.içime sinmedi açıkçası..
aaa tabıkıde yoksa gıtmee. kapanmısmı hastane bılmıyordum canım. o zaman en ıyısı egepol sana

hadı gozun aydın canım baya baya bıtmıs senın ısın

Geçmiş olsun

ayyyyy tam bır yorgunluk coktuuuu ustume son 45 dkkk

Bu isyerindekilere noluyorsa zaten benim is arkadaslarimda hamilelikte anlayis göstereceklerine her seyimle ugrasmaya basladilar ,

Bu isyerindekilere noluyorsa zaten benim is arkadaslarimda hamilelikte anlayis göstereceklerine her seyimle ugrasmaya basladilar ,

hep oyle olur canım bızım elemanlarda burcu hanım dogumdan sonra calıscakmı dıye sormaya baslamıs ablama barı katı bır amır olsam gam yemıcem fırsatını bulsalar valla adamın ayagını kaydırırlar

kamu personeliyim ama alkışlıyorum seni, şiddetlede katılıyorum. kamuda da o kadar adaletsiz ki buy işler. insanın olduğu heryerde oluyo bunlar maalesef. amiriyle arası iyi olan veya dokunulamayacak briyse ona her yol açık. suistimal de sınır yok... bizim şubeden bi bayan 28. haftadan sonra hiç gelmedi ve sadece 20 gün iznini kullandı bu arada. 37 ye kadar da çalıştı kim görürse, doğum önü izinlerini de hep aktardı... aynı şubede olmamıza rağmen bana kesinlikle göstermiyor bu insiyatfii.. gerçi talep etmiyorum zaten.. hakkım neyse o, fazlasını istemem.. o sürede aldığım parada haram. çocuklarıma bile bile haram yediremem.. ama süppper kullananlar var bu durumları

aynen canım devlette de amirine bağlı haklısın.. ama özelden her türlü iyidir. biz hakkımız olanı alamıyoruz.. bırak ekstrasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…