cok gecmis olsun, elde degil ama mumkun oldugunca sakin kalmaya calismak gerek cnm
ay kusum sen bole anlatırken hayal etmesı bıle guzelmıs heee neysekı utuye babıskom gelcek ben yıkar kuruturum bısı sorcam fıle ıle yıkamak sartmı yoksa araya sıkısır dıye mı fıleye koycaksınız makıneye
aman sıkma canını, işverenler hep aynı, kurumsal br yerde çalışmıyorsan bunlar hep yaşanacak şeyler. inşallah kuzucuk şans getirir. gönlüne göre olur herşey
Kuzum bi gittik karatasa ama o kadar kalabalık ki eşim hayatta bi daha gitmez oraya..
Egepolde Bülent beydeyim normalde ama o da raporlu bu ayin sonuna kadar.bu ayki kontrolü ve çalışabilir raporunu yine oradan cem beyden alicam sanırım.doğumu da egepolde düşünüyoruz hayorlisiyle bi değişiklik olmazsa..
En başından beri rahatim çok şükür öyle çok fazla agrim sizim yok ya da ağrı eşiğim biraz yuksek sanırım..
İnşallah doğum da boyle kolaylıkla oluverir..
tünaydınnn kızlar öğlen olmuş resmen yaa bu gidişle erken rapora ayrılabilirim bende sinirlerim hat safhada neyse sizler nasılsınız bakalımbujubuju sanada geçmiş olsun tatlım git bir doktara
tatlım benim parmaklar dobik oldu zaten alyansımı da çıkardımyemekten sonra normal şişmen.. tuzlu yiyosan ama tuzu kes..
poncikella ttu89 bugune kadar hastada olsam, doktora da gitsem kosa kosa ise gelirdim. Bir tek hamileligimde rapor aldım o da gercekten yuruyemıcak halde oldugumdan. Tavır yapmanın anlamı var mı? İş yaparsan canim cicim, işleri gorulmeyince surat. İnsanin da icine sinmiyor zaten. İnsallah insallah donmek zorunda kalmam. Evlilikte oldugu gibi, cocukta da tazminat verseler bir dk dusunmem cıkarım ama el mahkum iste bi kapıyı kapamıyım nolur nolmaz.
ay kusum sen bole anlatırken hayal etmesı bıle guzelmıs heee neysekı utuye babıskom gelcek ben yıkar kuruturum bısı sorcam fıle ıle yıkamak sartmı yoksa araya sıkısır dıye mı fıleye koycaksınız makıneye
aynen canım yaa 250 gr olduğu zamanları bilirim ben onunsen deseydın para onemlı degıl her hafta gelıım mı dıye:):) canım cok sukur bır sıkıntı gormemıs kı cagırmamıs oyle dusun bu arada masallah yaa 2 kılo vay be gramlardan bahsedıyorduk:):)
kızlarr yemekten sonra sızınde agırlıgınız artıyormuu yada parmaklarınız sısıyormuuuu
Canım egepolde de öyle park yeri diye birşey yok..ama druma fln alistim iste bana daha iyi geliyor orası.. Hayirlisiyla oraya ulasabilelim de doğumda gerisi çözülür bi şekilde.ben çeşmede yaşıyorum çünkü bi de..ya evet bazen kalabalık oluyor, benim doktorcum degil ama :)) 20dk da bir alıyor randevuları. Diger doktorlar 5 - 10 dk da bir olan var sasıyorum onlara. Hangi ara konuscan usg ye bakcan. O acıdan haklısın. Bir de hastanenin onundeki otopark alanı bozdular, bina yapıyorlar. Park sıkıntı oldu. Doguma gitsem, kocam beni hastaneye bırakır gider park yeri aramaya artık
kıyafetleri değil ama çorapları falan fileye koyarım çok minnak olduğundan hortumla gitmesin :)))))
poncikella ttu89 bugune kadar hastada olsam, doktora da gitsem kosa kosa ise gelirdim. Bir tek hamileligimde rapor aldım o da gercekten yuruyemıcak halde oldugumdan. Tavır yapmanın anlamı var mı? İş yaparsan canim cicim, işleri gorulmeyince surat. İnsanin da icine sinmiyor zaten. İnsallah insallah donmek zorunda kalmam. Evlilikte oldugu gibi, cocukta da tazminat verseler bir dk dusunmem cıkarım ama el mahkum iste bi kapıyı kapamıyım nolur nolmaz.
Canım egepolde de öyle park yeri diye birşey yok..ama druma fln alistim iste bana daha iyi geliyor orası.. Hayirlisiyla oraya ulasabilelim de doğumda gerisi çözülür bi şekilde.ben çeşmede yaşıyorum çünkü bi de..
ayyy evet file de almak gerekiyordu degil mi. Ben de dun ikeadan camasır sepeti mi desem oyuncak sepeti mi desem, renkli sepetlerden aldım bir tane. Bir de file alayım bari. Dogum cantası hazırlıcam once bi parti oyle yıkarım haftaya. Izne cıkınca da artık odasını duzenlerim
kız ben hala alyansımı takıyorum benım bazen sısıo ama sonra ınıo
cesmede ozel olarak sısus wardı hastane oraya felan baktınmı hıc canımCanım egepolde de öyle park yeri diye birşey yok..ama druma fln alistim iste bana daha iyi geliyor orası.. Hayirlisiyla oraya ulasabilelim de doğumda gerisi çözülür bi şekilde.ben çeşmede yaşıyorum çünkü bi de..
tatlım valla inan ne denir bilmiyorum ama ne yazık ki özel sektörün anası ana değil çocuğu çocuk değil. devlette herşeyi kendi memuruna yapıyor. kısacası gene olan bize oluyor. biz vergi vermiyoruz biz üretim yapmıyoruz sanki... inan bende hakkım olan ücretsiz iznin derdine düştüm! devletin anası bırak ücretsizi 1-2 yıl neredeyse sallama raporla maaşını alarak evladının yanında oluyor. insaflısı hakkı olan 2 yıllık ücretsizi kullanıyor. devlette çalışan bir çok arkadaşım birbirlerini idare ettiklerini çoğu zaman yarı zamanlı işe gittiğini söylüyor! ki gözümle gördüklerim de var.. ne denir ki.. yukarda Allah var.. sığınıp dua ediyorum! şimdi aranızdan ya da dışardan okuyan ve EEE! BIRAK SENDE İŞİ! diyecekler olacaktır. kolay olmuyo. geçim derdi. kim evladının yanında olmak istemez sıcacık evinde hamileliğini geçirmek istemez? lakin NAMÜMKÜN!
tatlım valla inan ne denir bilmiyorum ama ne yazık ki özel sektörün anası ana değil çocuğu çocuk değil. devlette herşeyi kendi memuruna yapıyor. kısacası gene olan bize oluyor. biz vergi vermiyoruz biz üretim yapmıyoruz sanki... inan bende hakkım olan ücretsiz iznin derdine düştüm! devletin anası bırak ücretsizi 1-2 yıl neredeyse sallama raporla maaşını alarak evladının yanında oluyor. insaflısı hakkı olan 2 yıllık ücretsizi kullanıyor. devlette çalışan bir çok arkadaşım birbirlerini idare ettiklerini çoğu zaman yarı zamanlı işe gittiğini söylüyor! ki gözümle gördüklerim de var.. ne denir ki.. yukarda Allah var.. sığınıp dua ediyorum! şimdi aranızdan ya da dışardan okuyan ve EEE! BIRAK SENDE İŞİ! diyecekler olacaktır. kolay olmuyo. geçim derdi. kim evladının yanında olmak istemez sıcacık evinde hamileliğini geçirmek istemez? lakin NAMÜMKÜN!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?