• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Herkese günaydın, iyi seneler.
Perşembe günü kar var diye işe gelmemiştim ama bugün geldim yine epey kar ve buz vardı yollarda.
çok şükür düşmeden servise bindim. Son haftalar daha zor oluyor çalışmak ama iznim sonraya kalsın diye dayanabileceğim kadar dayanacağım bakalım doktorum da prş günü olumsuz bir şey söylemezse tabi.

günaydınnnnnn güzel anneler tatilin ardından yine mesai hemde bu karlı havada çok zor... nasılsınız bakalım durumlar nasıl

gunaydın canım aynen nasıl zor kalkdım geldım ıse bılemezsın ben de dıyete basladım kansekerımde sıkıntı varmıs sık sık yemek yemem gerekıyormus ondan aclık yuksek cıkıyormus hos dususe gecdı cok sukur sabahdan berıde akıntım basladı acayıp altıma kacırıyormusum gıbı senınde oylemıydı ya cok sınır oldum valla

sen nasılsın sende durumlar nasıl

günaydın cnm ben evdeyim bizim buralar çok fena çok kar var yürüyebileceğime inanmıyorum..okullar tatil zaten hamileler ve engelliler de tatil ben de gitmedim işe..böyle devam ederse 2 hafta sonra izne komple ayrılacağım galiba..
valla ayrıl canım yaa eger durumun uygunsa hamıleyken erken kalkmak cok zor :(

Herkese günaydın, iyi seneler.
Perşembe günü kar var diye işe gelmemiştim ama bugün geldim yine epey kar ve buz vardı yollarda.
çok şükür düşmeden servise bindim. Son haftalar daha zor oluyor çalışmak ama iznim sonraya kalsın diye dayanabileceğim kadar dayanacağım bakalım doktorum da prş günü olumsuz bir şey söylemezse tabi.

gunaydın canım bızım burda yagmur yagdı erımıs yollar bıraz oyuzden rahat cıkdım sıtenen arac yolundan yurudum duraga dusmuyım dıye

olmadı ayrılcam ben kafaya koydum..çok zor bu havada işe gitmek bana..eşim ben zor yürüyorum dışarda diyor yolları bile açmıyor belediye..2 haftayı da raporla atlatırım olmazsa ne yapm bizim sağlığımızdan daha önemli değil ya..sonrasında alırız heyet raporu kapatırız açığı inşallah..
allah yardımcımız olsun kış hamileliğide zormuş sabaha karşı uykuya dalıyorum sonra uyanmak işkence hava desen buz :(

Aynen canım sonunda ama qerçekten havanın soqunu kırdı yani sabah dışarı çıkınca cok fark edio cumartesi felaket bi soquk vardı...Buqün daha iyi...
aynen oyle canım kombıyı 70 de yaktık gene ısınamadık evın ıcınde donmustum kar yagdı hemen yumusadı

günaydın cnm ben evdeyim bizim buralar çok fena çok kar var yürüyebileceğime inanmıyorum..okullar tatil zaten hamileler ve engelliler de tatil ben de gitmedim işe..böyle devam ederse 2 hafta sonra izne komple ayrılacağım galiba..

ay banada artık zor gelıo her sabah ablamı arayıp bugun ıse gelemıyorum dıyesım gelıo valla

gunaydın canım aynen nasıl zor kalkdım geldım ıse bılemezsın ben de dıyete basladım kansekerımde sıkıntı varmıs sık sık yemek yemem gerekıyormus ondan aclık yuksek cıkıyormus hos dususe gecdı cok sukur sabahdan berıde akıntım basladı acayıp altıma kacırıyormusum gıbı senınde oylemıydı ya cok sınır oldum valla

sen nasılsın sende durumlar nasıl
aaa evet sen diyetisyene gitcektin naptın ne yemen gerekiyormuş.. akıntı bende hep vardı canım başından beri hiç geçmedi

valla ayrıl canım yaa eger durumun uygunsa hamıleyken erken kalkmak cok zor :KK43:
benim için erken kalkmak sıkıntı değil hergün erken kalkarım uyuyamıyorum sabahları..Ama kar buz kötü işte..5 gündür evdeyim psikolojim bozuldu heryer bembeyaz..

ay banada artık zor gelıo her sabah ablamı arayıp bugun ıse gelemıyorum dıyesım gelıo valla
ben izne ayrılınca memlekete gitmeyi düşünüyorum da eşim yalnız kalacak ona da kıyamıyorum ama napm burda da hapsoldum eve :(

allah yardımcımız olsun kış hamileliğide zormuş sabaha karşı uykuya dalıyorum sonra uyanmak işkence hava desen buz :KK43:
kuzum kıs zorda yazın gecırenlerde daha zor dıyor sıcak basıyormus hıc yuruyemıyorlarmıs nefes nefese bence guzel donemdeyız yaa bebısler olacak ele geldıklerınde yaz ohh cıkarırız acık havaya:)

benim için erken kalkmak sıkıntı değil hergün erken kalkarım uyuyamıyorum sabahları..Ama kar buz kötü işte..5 gündür evdeyim psikolojim bozuldu heryer bembeyaz..
ayy kıyamam yaa bende de en buyuk sorun uyku gecelerı hıc uyuyamıyorum cunku bı tuvalete kalkıyorum sonra bakıyorum bebıs acıkmıs yemek yıyorum sonra kıpır kıpır hıc uyku yok bana:)

uzak mı canım memleket benım doktor 32 den sonra seyehat yasak demıstı
9-10 saat sürüyor cnm eşim araba ile götürür dinlene dinlene gideriz artık ne yapalım..burda olsam çok daha zor olacak hastaneye gitmek bile çok zor araba çıkmıyor kardan..

ayy kıyamam yaa bende de en buyuk sorun uyku gecelerı hıc uyuyamıyorum cunku bı tuvalete kalkıyorum sonra bakıyorum bebıs acıkmıs yemek yıyorum sonra kıpır kıpır hıc uyku yok bana:)
:) ben gece yemiyorum birşey..sabah erkenden kalkıp meyve falan yiyorum hemen bulantı oluyor açlıktan hala çünkü..

9-10 saat sürüyor cnm eşim araba ile götürür dinlene dinlene gideriz artık ne yapalım..burda olsam çok daha zor olacak hastaneye gitmek bile çok zor araba çıkmıyor kardan..
anladım canım yaa hayırlısı o zaman gıt tabı hem ortam degısıklıgı de ıyı olur

:) ben gece yemiyorum birşey..sabah erkenden kalkıp meyve falan yiyorum hemen bulantı oluyor açlıktan hala çünkü..
ayy hala mı bulantı ınanmıyorum yaa cok zorluyordur senı :( valla yok benım oglan uyandırıyor bır sekılde acıktımmmm dıye bagırıyordur galıba ıcerden :D:D

Back