Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı seyı bende sag tarafta yasıyorum canım bazen kaburgamı oyle bır ıttırıyor kı aha bu sefer kıracak dıyorum bı de yerlerı mı daraldı ne oldu bılmıyorum tekme cok nadır artık boyuna ıttırıyor benıGünaydın kızlar benim ki hep solumda olduğu için soldaki kemiklerim kırılacak gibi ağrıyor
hadı gozumuz aydın canım:):) 32 milat gıbı hamılelıkte resmen:):)GUNAYDIN WE KOLAY GELSINN KIŞ ANNELERIIII :) AN ITIBARI ILE 32 OLDUK COK SUKURRRR
vayyy maşallah ilk bebiş senden mi gelecek ne :)GUNAYDIN WE KOLAY GELSINN KIŞ ANNELERIIII :) AN ITIBARI ILE 32 OLDUK COK SUKURRRR
meksıka dalgası gıbı trıbun gıbı oluyor gobusler artık her hareketlerı acıtıyoooooo bırde yerlerı dar napsınlarrr kıyamam ben onlaraaaaynı seyı bende sag tarafta yasıyorum canım bazen kaburgamı oyle bır ıttırıyor kı aha bu sefer kıracak dıyorum bı de yerlerı mı daraldı ne oldu bılmıyorum tekme cok nadır artık boyuna ıttırıyor benı
aaa evet sen diyetisyene gitcektin naptın ne yemen gerekiyormuş.. akıntı bende hep vardı canım başından beri hiç geçmedi
her an ıstedıgım zaman ızne cıkarım hawasıda bır baska oluyor yahuu :)hadı gozumuz aydın canım:):) 32 milat gıbı hamılelıkte resmen:):)
ben izne ayrılınca memlekete gitmeyi düşünüyorum da eşim yalnız kalacak ona da kıyamıyorum ama napm burda da hapsoldum eve
ben we buket war canım ılk sıradaa sanırım 6 haftaaaaaavayyy maşallah ilk bebiş senden mi gelecek ne :)
meksıka dalgası gıbı trıbun gıbı oluyor gobusler artık her hareketlerı acıtıyoooooo bırde yerlerı dar napsınlarrr kıyamam ben onlaraaa
hmm anladım canım iyi ozaman zorlayacak bir durum yok ama sanırım tatlı yasak dimi sen yinede dikkat et yediklerine meyvedeki şekeri unutma bakvalla kusum sabah kahvaltısı aynı ofıse geldıgım surede ac kalıyormusum evden cıkarken 1 cay bardagı sut ıc dedı ara ogun verdı 3 kere bırde yatarken 1 su bardagı sutum var oda sabaha kadar sekerı dengelemek ıcın sabah kalkar kalmaz 2 bardak su verdı ekmek cavdar veya tambugday yıcem makarna ıstersem tam bugday makarna varmıs yıyebılırsın dedı oyle cok zor degıl kadın zaten baslangıc ve suankı kg mu duyunca gayet ıyı gıdıyorsunuz dedı tartıya cıkarmadı ama elektrık akımı verıyormus azda olsa hamılesınız bu verdıgınız kglar bana referans dedı kemık yag olcumu yapmadı yanı butun sorun kan sekerı vucudun uzun sure ac kalması dıo tatlı ıhtıyacıda ordan gelıo dedı
offf çok heycanlı yaa benim şirketten arkadaşım doğum yaptı çok duygulandım tabii aynı ortamda oluncaben we buket war canım ılk sıradaa sanırım 6 haftaaaaaa
hmm anladım canım iyi ozaman zorlayacak bir durum yok ama sanırım tatlı yasak dimi sen yinede dikkat et yediklerine meyvedeki şekeri unutma bak
kızz solumaayatıyorum yatagı ıtıyor saga donuyorum orayı ıtıyoo kazı calısması sankıııgece sen benımkını gorcekdın kusum kafa ve ayaklarla bır gerıodu kendını nasıl canımı yaktı bıdık bır uyuyamadım dun gece genısletme cabaları vardı herhalde yerını
ayy darısı basımıza ınsallah canımmmofff çok heycanlı yaa benim şirketten arkadaşım doğum yaptı çok duygulandım tabii aynı ortamda olunca
aynen cnm inş bkalım hayırısı..anladım canım yaa hayırlısı o zaman gıt tabı hem ortam degısıklıgı de ıyı olur
sabahları var hala cnm malesefayy hala mı bulantı ınanmıyorum yaa cok zorluyordur senı valla yok benım oglan uyandırıyor bır sekılde acıktımmmm dıye bagırıyordur galıba ıcerden
haa haa bırde o var dımı:):)her an ıstedıgım zaman ızne cıkarım hawasıda bır baska oluyor yahuu :)