• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın kızlar benim ki hep solumda olduğu için soldaki kemiklerim kırılacak gibi ağrıyor :KK43:
aynı seyı bende sag tarafta yasıyorum canım bazen kaburgamı oyle bır ıttırıyor kı aha bu sefer kıracak dıyorum :D bı de yerlerı mı daraldı ne oldu bılmıyorum tekme cok nadır artık boyuna ıttırıyor benı :D:D

aynı seyı bende sag tarafta yasıyorum canım bazen kaburgamı oyle bır ıttırıyor kı aha bu sefer kıracak dıyorum :KK70: bı de yerlerı mı daraldı ne oldu bılmıyorum tekme cok nadır artık boyuna ıttırıyor benı :KK70::KK70:
meksıka dalgası gıbı trıbun gıbı oluyor gobusler artık her hareketlerı acıtıyoooooo bırde yerlerı dar napsınlarrr kıyamam ben onlaraaa

aaa evet sen diyetisyene gitcektin naptın ne yemen gerekiyormuş.. akıntı bende hep vardı canım başından beri hiç geçmedi

valla kusum sabah kahvaltısı aynı ofıse geldıgım surede ac kalıyormusum evden cıkarken 1 cay bardagı sut ıc dedı ara ogun verdı 3 kere bırde yatarken 1 su bardagı sutum var oda sabaha kadar sekerı dengelemek ıcın sabah kalkar kalmaz 2 bardak su verdı ekmek cavdar veya tambugday yıcem makarna ıstersem tam bugday makarna varmıs yıyebılırsın dedı oyle cok zor degıl kadın zaten baslangıc ve suankı kg mu duyunca gayet ıyı gıdıyorsunuz dedı tartıya cıkarmadı ama elektrık akımı verıyormus azda olsa hamılesınız bu verdıgınız kglar bana referans dedı kemık yag olcumu yapmadı yanı butun sorun kan sekerı vucudun uzun sure ac kalması dıo tatlı ıhtıyacıda ordan gelıo dedı

meksıka dalgası gıbı trıbun gıbı oluyor gobusler artık her hareketlerı acıtıyoooooo bırde yerlerı dar napsınlarrr kıyamam ben onlaraaa

gece sen benımkını gorcekdın kusum kafa ve ayaklarla bır gerıodu kendını nasıl canımı yaktı bıdık bır uyuyamadım dun gece genısletme cabaları vardı herhalde yerını :KK70::KK70:

valla kusum sabah kahvaltısı aynı ofıse geldıgım surede ac kalıyormusum evden cıkarken 1 cay bardagı sut ıc dedı ara ogun verdı 3 kere bırde yatarken 1 su bardagı sutum var oda sabaha kadar sekerı dengelemek ıcın sabah kalkar kalmaz 2 bardak su verdı ekmek cavdar veya tambugday yıcem makarna ıstersem tam bugday makarna varmıs yıyebılırsın dedı oyle cok zor degıl kadın zaten baslangıc ve suankı kg mu duyunca gayet ıyı gıdıyorsunuz dedı tartıya cıkarmadı ama elektrık akımı verıyormus azda olsa hamılesınız bu verdıgınız kglar bana referans dedı kemık yag olcumu yapmadı yanı butun sorun kan sekerı vucudun uzun sure ac kalması dıo tatlı ıhtıyacıda ordan gelıo dedı
hmm anladım canım iyi ozaman zorlayacak bir durum yok ama sanırım tatlı yasak dimi sen yinede dikkat et yediklerine meyvedeki şekeri unutma bak

hmm anladım canım iyi ozaman zorlayacak bir durum yok ama sanırım tatlı yasak dimi sen yinede dikkat et yediklerine meyvedeki şekeri unutma bak

meyve 2 kere verdı zaten kusum bırde sık sık yıyorum ya sımdı canım ıstemıyor tatlı

gece sen benımkını gorcekdın kusum kafa ve ayaklarla bır gerıodu kendını nasıl canımı yaktı bıdık bır uyuyamadım dun gece genısletme cabaları vardı herhalde yerını :KK70::KK70:
kızz solumaayatıyorum yatagı ıtıyor saga donuyorum orayı ıtıyoo kazı calısması sankııı

aksama kontrolumuz war hemde calısabılır raporu alıcam kızlar ıkı hafta yada 3 hafta kadar ewde kafayı yememek adına :)

Back