• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayyy kızlar söylemesi ayıp yarın bende çalışmıyorum oğluşumla keyif yapcas inşallah... bu arada şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum pazartesiye kadar giremem daha 2016 bize şans getirsin sağlıklı bebişlerimiz dünyaya gelsin hayatımızı neşelendirsinler...

ohh sende evde keyıf yapcan yanı bende vallahı okadar ıhtıyacım varkı ınsallah yenı yılda hepımız ıcın guzel seyler olur canım ınsallah :KK68:

hayırlı olsun kusum ben sampuanla vucut sutunden de yırttım onuda gonderıyorlar bır bezle ıslak mendılı kaldı bırde burun aspıratoru alcam
sağol canım ;) ohh valla ekmek elden su gölden bize neden bi şey gönderen yok :mad: neyse bakalım yavaş yavaş tamamlarız biz de

kızlarrr bizde arabamızı, odamızı, park yatağımızı aldıkkk büyükler bitti sayılır kaldı sadece kıyafet ve bakım ürünleri

hayırlı olsun cnm guzel gunlerde ınsallah. benim de bebek arabam ve park yatagım kaldı diger hersey tamam sayılır , ama onları secemıyoruzzz :110:

ayyy kızlar söylemesi ayıp yarın bende çalışmıyorum oğluşumla keyif yapcas inşallah... bu arada şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum pazartesiye kadar giremem daha 2016 bize şans getirsin sağlıklı bebişlerimiz dünyaya gelsin hayatımızı neşelendirsinler...

amin insallah canım hepimiz icin bebisleri heyecanla bekledigimiz ve saglıkla kucagımıza aldıgımız musmutlu keyıflı bır yıl olsun insallah iyiki lerle dolu :KK54:

sağol canım :KK66: ohh valla ekmek elden su gölden bize neden bi şey gönderen yok :mad: neyse bakalım yavaş yavaş tamamlarız biz de

valla esımın teyzelerı sagolsun benım ablam sagolsun baya eksık tamamladılar bana pek bısı bırakmadılar kıyafet bıle almıslar 6-9 9-12 ay arası onlarda pusetle gelcek benım seneye kıslıkda var bır suru

hayırlı olsun cnm guzel gunlerde ınsallah. benim de bebek arabam ve park yatagım kaldı diger hersey tamam sayılır , ama onları secemıyoruzzz :110:
sağol canım ;)
valla oda aldığım için ve 6 aylıkken falan odasını ayıracağım için çok önemsemedim park yatağı uygun fiyatlı olan bi şey aldım bitirdim o işi . araba da sunnybaby nin hummer modelini tavsiye etti satıcı baktık eşimle o da uygun geldi aldık çıktık valla düşüncesinden kurtulmuş oldum en azından

kızlar bende yarın kosusturmadan gıremeyebılırım sımdıden yenı yılınızı kutlarım dılerım yenı yılda hersey ıstedıgınız gıbı olur hepımız sag salım bebıslerımızı kucagımıza alırız hepınıze mutlu yıllar:KK75::KK75::KK73::KK73::KK9:

sağol canım :KK66:
valla oda aldığım için ve 6 aylıkken falan odasını ayıracağım için çok önemsemedim park yatağı uygun fiyatlı olan bi şey aldım bitirdim o işi . araba da sunnybaby nin hummer modelini tavsiye etti satıcı baktık eşimle o da uygun geldi aldık çıktık valla düşüncesinden kurtulmuş oldum en azından
arkadasımda sunny aldı daha kullanmaya baslamadı ama resmını atmıs bana port olabılendenmı aldın sende guzel duruyordu

haha çok güzel tespit :KK70:

GENÇLERDEKI SELFIE CILGINLIGININ SEBEBI ANLASILDI.
BU DURUM GENÇLERDEN DEGIL MAALESEF ANNELERINDEN KAYNAKLANIYOR.

Geçmişte kayınvalidelerin "bizim zamanımızda doktor mu vardı, ultrason mu vardı" gibi sözleri nedeniyle anneleri pek hastaneye göndermezlerdi ve dolayısıyla bebekler de pek fazla ultrasona maruz kalmazdı. Ancak günümüzde bu kayınvalidelerin sayısı her geçen gün tükendiği için ultrason oranlarımız da artmış durumda. Çoğu hastanede ayda bir ultrason çektirene ikincisi bedava olduğundan haliyle anne karnındayken 15 günde bir ultrasona poz vermek durumunda kalan bebekler büyüdü ve içgüdüsel olarak selfie çılgınlığına ortak oldu. Böyle giderse önümüzdeki yıllarda bu çılgınlığın %100'e ulaşacağı görünüyor. Bu durumda doğu anadoluda daha az selfie çekilirken selfie çekme rekorunu batı anadolu bebeklerinin kıracağı tahmin ediliyor. NST oranları konusunda henüz TNSA yetkilileri bilgi vermediği için oranlar hakkında bir yorum yapamıyoruz ama aynı sekilde oranların yüksek olduğu tahmin ediliyor. 15 günde veya haftada bir NST'ye bağlanıp kalp sesi dinlenen bebeklerden ileride bol bol sesli video çekip youtube'a yüklemeleri beklenmektedir. Bu şekilde ileride youtube'da Türkiye'den yayınlanan videolar konusunda patlama yaşanacağı bekleniyor.

neden calıstırıyorlar kusum esımde oyle galıba henuz kesınlesmemıs ama ıse gıtme ıhtımalı yuksek
Bizim.normal is gunlerimiz bu cnm ya. Hatta onceden 1 inde bile gelinirmis bikac saat gec de olsa ama sonradan tatil olmus. Bize bayram seyran haftasonu pek yok. Evde bile olsak cepten takip gemi isi malum

Back