• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aksama kontrolumuz war hemde calısabılır raporu alıcam kızlar ıkı hafta yada 3 hafta kadar ewde kafayı yememek adına :)
aramızda 1 gün var görünüyor seninle canım ama ben prş günü alacağım rapor, 32+0 olacağım o gün. Senin niye bugün?

aynı seyı bende sag tarafta yasıyorum canım bazen kaburgamı oyle bır ıttırıyor kı aha bu sefer kıracak dıyorum :KK70: bı de yerlerı mı daraldı ne oldu bılmıyorum tekme cok nadır artık boyuna ıttırıyor benı :KK70::KK70:
aynen canım ben de tekmeden çok karnımda ki tümseklerini hissediyorum :)

kızz solumaayatıyorum yatagı ıtıyor saga donuyorum orayı ıtıyoo kazı calısması sankııı

aynısı bızdede var canım ne saga ne sola yatabılıyorum vallahı dun gece kocıs dıyorkı ıkınızde uyusanızda bende uyusam ne guldum

Selammmmmm ben geldimmmm.nasilsinizzzz annneler ve bebisleri...arabistan donuyorsaaa turkiyeyi dusunmk istemiyorumm pazar gunu yolcuyummmm gidiyorumm buralardannn:KK53::KK51: her ne kadar kizim.ve benim ixin zor olsada gitmek zorundayimmm...bendede kan sekeri aclik tokluk iyi cikti tokluk cok az yuksek cikti..bugun kontroleerim.var hazirliklar bavullar vs..alisveris..yani hemen gecti zaman..neyseee oglumu kucagimaa alma heyecani basladi..dun alisverid yaptimmm babasiyla ogluma ayni renk ve model.gomlek aldim kucucuk gomlek babasinin gomlegiyle ayni fiyatti inanilmaz:oops:

aksama kontrolumuz war hemde calısabılır raporu alıcam kızlar ıkı hafta yada 3 hafta kadar ewde kafayı yememek adına :)
ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel yani 32.haftadamı alınıyor çalışabilirlik bende ona göre hareket edeyim

bujubuju bujubuju tatlimmm kendini cok ac birakmaa yulafli seyler tuket sutle beraber meyveni ye seker degerlerini dengeler...ben oyle yapuyorumm hala diyetteyim yani..makarna seker pirinc tatli kesinlikle agzima koymuyorum..meyve bile sinirli yani..allah hayirlisini versin dikkat et canimmm:KK53:

Ucaktan tirsmaya basladimmm kizimla ben tek basimaaa ilk defa korkar oldumm..destekelrinizi bekliyorumm:KK70:

Selammmmmm ben geldimmmm.nasilsinizzzz annneler ve bebisleri...arabistan donuyorsaaa turkiyeyi dusunmk istemiyorumm pazar gunu yolcuyummmm gidiyorumm buralardannn:KK53::KK51: her ne kadar kizim.ve benim ixin zor olsada gitmek zorundayimmm...bendede kan sekeri aclik tokluk iyi cikti tokluk cok az yuksek cikti..bugun kontroleerim.var hazirliklar bavullar vs..alisveris..yani hemen gecti zaman..neyseee oglumu kucagimaa alma heyecani basladi..dun alisverid yaptimmm babasiyla ogluma ayni renk ve model.gomlek aldim kucucuk gomlek babasinin gomlegiyle ayni fiyatti inanilmaz:oops:
Selam kuzum hoşqeldin iyi olmana sevindim aman şekerine dikkat et.Ayy ne şekerdir o qömlek şimdi ufacık qüle qüle qiysin inşallah canım hayırlı yolculuklar olsun korkma hemencecik qelirsin inşallah :KK15:

valla bız de donuyoruz kusum oyle valla baba ogul kombınlerınde fıyatlar aynı malesef kusum heycan basladı herkesde valla

bujubuju bujubuju tatlimmm kendini cok ac birakmaa yulafli seyler tuket sutle beraber meyveni ye seker degerlerini dengeler...ben oyle yapuyorumm hala diyetteyim yani..makarna seker pirinc tatli kesinlikle agzima koymuyorum..meyve bile sinirli yani..allah hayirlisini versin dikkat et canimmm:KK53:

ara ogunlerımı alarm yaptım valla unutmuyım dıye 4 kere ara ogun var kg almam ınsallah dıyetısyenım kg nuz gayet ıyı bundan sonrada bebıse aldırıcaz sız hıc almıcaksınız dedı dedım hadı ınsallah :KK45:

Hayirlisiyla yetisiyimmm memleketeee soguklarda baasladi buz kesmis her yer eee nrml kar yagisi etkiliyot her yeri..burasi da buz gibj oldu..tirsiyorum acikcasi :KK17:

ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel yani 32.haftadamı alınıyor çalışabilirlik bende ona göre hareket edeyim
walla cnm bende doldurunca dıye bılıyordum ama dr um pztesı yada salı gunu gel dedı rapor ıcın :)

stres yapma kusum hıc bısı olmaz allahın ıznıyle cımcımeyle ugrasırken anlamazsın zaten
Insallah canimmm...rapor alacam.ne olur ne olmazzz isteyebilirler...baba kizin ayrilisi cok zoe olaxak o anlar aklima.geliyor daa kendimi tutamiyorum iste:cry:

Insallah canimmm...rapor alacam.ne olur ne olmazzz isteyebilirler...baba kizin ayrilisi cok zoe olaxak o anlar aklima.geliyor daa kendimi tutamiyorum iste:cry:

ay anlıyorum kusum zor gercekden allah yardımcın olsun rapor al zaten muhakkak ne olur ne olmaz

ay calışabılır raporu bende alacağım kızlar 37 ye kadar çalışıp 38 de doğumum olacak allah izin verirse.il gebeliğim yaz tatiline denk geldiği için doğum izinlerim yanmıstı.bu arada yozgatta harıka kar yagıyor:21:

gunaydın kızlar hayırlı haftalar insallah, son calisma haftaları gelmis catmıs oh masallah zaman geciyor tabi işi ne. Hepimiz icin hayırlısı olsun

Back