Günaydınn.. Kar çok diye işe gitmedim bugün :))
Herkese mutlu senelerrr
Benim oturduğum yerde çok var.. İnşallah çabucak biter mesain cnmohh valla... biz mesai devam.. hoş Ankara da hala kar yok...
Benim oturduğum yerde çok var.. İnşallah çabucak biter mesain cnm
Kotu oylede ya esımı bu yılbası erken bıraktılar vallaBizim.normal is gunlerimiz bu cnm ya. Hatta onceden 1 inde bile gelinirmis bikac saat gec de olsa ama sonradan tatil olmus. Bize bayram seyran haftasonu pek yok. Evde bile olsak cepten takip gemi isi malum
sonunda yagdı kar canım yaa hem hava yumusar bıraz hemde hastalıklar kırılır azıcıcıkGünaydın Kızlar karlı bir ankara sabahından aman dikkatli olun kaymayın düşmeyin canlar
günaydın cnm ben evdeyim bizim buralar çok fena çok kar var yürüyebileceğime inanmıyorum..okullar tatil zaten hamileler ve engelliler de tatil ben de gitmedim işe..böyle devam ederse 2 hafta sonra izne komple ayrılacağım galiba..günaydınnnnnn güzel anneler tatilin ardından yine mesai hemde bu karlı havada çok zor... nasılsınız bakalım durumlar nasıl
Aynen canım sonunda ama qerçekten havanın soqunu kırdı yani sabah dışarı çıkınca cok fark edio cumartesi felaket bi soquk vardı...Buqün daha iyi...sonunda yagdı kar canım yaa hem hava yumusar bıraz hemde hastalıklar kırılır azıcıcık
Galiba öle olucak qibi canım dayanmaya çalışcam ama kardan ziyade servis var benim ama uyuyamıorum ben aqrım oluo bu qece 3 te yattım 6 da kalktım zok zor oluo napcam bilmıorum...günaydın cnm ben evdeyim bizim buralar çok fena çok kar var yürüyebileceğime inanmıyorum..okullar tatil zaten hamileler ve engelliler de tatil ben de gitmedim işe..böyle devam ederse 2 hafta sonra izne komple ayrılacağım galiba..
olmadı ayrılcam ben kafaya koydum..çok zor bu havada işe gitmek bana..eşim ben zor yürüyorum dışarda diyor yolları bile açmıyor belediye..2 haftayı da raporla atlatırım olmazsa ne yapm bizim sağlığımızdan daha önemli değil ya..sonrasında alırız heyet raporu kapatırız açığı inşallah..Galiba öle olucak qibi canım dayanmaya çalışcam ama kardan ziyade servis var benim ama uyuyamıorum ben aqrım oluo bu qece 3 te yattım 6 da kalktım zok zor oluo napcam bilmıorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?