• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Benimm annemden kalma hepimizde giyindigi daha yepyeni gecelik ve pijamalari duruyo ve ustune sallari yunden evlendigimde bana vermisti melegim..simdi sira bende giyinme sirasi..almama gerek yok..1 takim aldim pijama pembus burdakiler suslu zaten onu hallettim terlik ve tacim kaldi onlari da ayarlarim.bir sekilde:KK76:

e daha ne ıste bırsey kalmamıs benım gecelık lazım pıjama lazım sabahlık lazım :KK43:

ahahaha yerım onu ben cımcıme alsana kızım cocuga bır papagan sevıo cocuk papaganları aksam ona bır vıdeo daha atıyım yesın senı papagan dıye :KK70::KK70::KK70:
Turkiyede alacamm kendisinde simdi baligiyla idare etsin..ordek alacam civciv vs bizim ev apartman ama asagida bag bahceeee topraga bassin eglensin bu gurbette kaldi evin icindee:cool:

Bizimki vuruyor diyeee ayaklari elleri dert gormesinnn hadi oglum devam.et diyee gaz veriyorrr..hakkindan anca sen gelirsin diyor daaa kizimi gonderiyorumm baba oyle deme diyee..sanmasin ki oglu onun yaninda hepsi annelerini koruyacak:KK70:

aynen annecı olcaklar o kız babacı dıe buda oyle olcak sanıyordur garıbım ahahahah ogluslar bızı bırkamıcak daha sımdıden kocıse trıp atıyo bızımkı aksam esım karnıma dokunuo hemen duruo bızımkı esımde dıyor oglan bu daha baslangız doguyuyım neler yapcam dıyordur dıo ne guldum aynen dedım yandın ozaman gor sen trıbı

Turkiyede alacamm kendisinde simdi baligiyla idare etsin..ordek alacam civciv vs bizim ev apartman ama asagida bag bahceeee topraga bassin eglensin bu gurbette kaldi evin icindee:cool:

ay benım ordegım vardı sarı benım pesımden ayrılmıyordu abidin koymusdum adını :KK70::KK70: al valla cocuk azcık kendıne gelsın sokakda oynamak ne gorsun sımdıkılerın hepsının elınde tablet cıldırıolar

ay benım ordegım vardı sarı benım pesımden ayrılmıyordu abidin koymusdum adını :KK70::KK70: al valla cocuk azcık kendıne gelsın sokakda oynamak ne gorsun sımdıkılerın hepsının elınde tablet cıldırıolar
Canimm.ben vermiyorumm verenlere de sinirleniyorummm..legolariyla.hamur sulu boyalarimiLa oynuyoruzzzz..bisikleti var parka goturuyoruzzz o sekilde..cocugun topraga basmasi lazim enerjisini alir ve saglikli..eskiler gibi yetistirmek istiyorum cocugu simdikilerin ver eline telefonu sussun..hediye ne istersin diyorlar tablet cep telefonu diyor yok arkadas kalsin:rolleyes:

Canimm.ben vermiyorumm verenlere de sinirleniyorummm..legolariyla.hamur sulu boyalarimiLa oynuyoruzzzz..bisikleti var parka goturuyoruzzz o sekilde..cocugun topraga basmasi lazim enerjisini alir ve saglikli..eskiler gibi yetistirmek istiyorum cocugu simdikilerin ver eline telefonu sussun..hediye ne istersin diyorlar tablet cep telefonu diyor yok arkadas kalsin:rolleyes:

aman en guzelı ınsallah bende oyle yapıcam bende sevmıyorum ellerınde tablet telefon gezıyorlar

ayyy kızlar söylemesi ayıp yarın bende çalışmıyorum oğluşumla keyif yapcas inşallah... bu arada şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum pazartesiye kadar giremem daha 2016 bize şans getirsin sağlıklı bebişlerimiz dünyaya gelsin hayatımızı neşelendirsinler...

kızlarrr bizde arabamızı, odamızı, park yatağımızı aldıkkk büyükler bitti sayılır kaldı sadece kıyafet ve bakım ürünleri

hayırlı olsun kusum ben sampuanla vucut sutunden de yırttım onuda gonderıyorlar bır bezle ıslak mendılı kaldı bırde burun aspıratoru alcam

Back