2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kizlar ben cok fazla giremiyorum isyerinde şu siber saldiridan ve sistemi yavaslattigindan nette kısıtlamaya gitmişler telefondan ne kadar girebilirsem artik

Kızlar günaydın. Bebişlerinizin hareketleri ne durumda? Ben oturur pozisyonda çok hissedemiyorum. Yatınca minik minik kıpırdamaları oluyor.

hadıya hormondanmıymıs benımde aclık yuksek tatlıyıda kestım halbukı bakalım ben dıyetlerıme uyan bırıyım cok cok zor degılse zorlanıcamı sanmam bu cumartesıye verdıler hemen bakalım lısteyı paylasırım senınle bakalım aynımı

günaydınn kızlar benim bacak kasılmalarım yine arttı gece kaç defa girdi sayamadım bile bu defa şimdi bacağımın arkası ağrıdan kesiliyor geçmez bugün bitmez bugün

gecmıs olsun canım doktoruna soyledın mı ben magnezyuma basladıkdan sonra bıraz ıyı oldu bacak kramplarım

gecmıs olsun canım doktoruna soyledın mı ben magnezyuma basladıkdan sonra bıraz ıyı oldu bacak kramplarım
canım çok saol dktor magnezyum verdi aslında ama ben kullanmadım hiç muz vs takviye yapmaya çalışıyordum ama dün gece aştı kendini sayamadım yani inanılmaz uykusuzum bide sayım var bugün malum yıl sonu bu arada arabanı gördüm güle güle kullanın inşallah bizim de odamız kuruldu artık dün itibari ile :)

canım madem verdı ıc magnezyumunu aman aman yaramadı banada ama en azından kramplar yok suan ıcın bende cok bagıra bagıra uyanıyordum gece falan kramp yuzunden benım bıdıkda eskıden saga yatınca tekmelıodu sımdı sola yatıncada yapıo nasıl yatıcagımı sasırdım bende ondan uykusuzum kasıklardakı agrılar zaten gecmıo gece donerken fena sagol canım almıs esımın teyzeler ocagın 2. haftası gıbı bızde olur herhalde sızede hayırlı olsun bızım oda gece kaldı valla ocak sonu gıbı bızde olcak subattada artık kıyafetlerını yerlestırmeye baslarım bıdıgımın

geç olsun güç olmasın canım gelir elbet bende yavaş yavaş anca yaparım o yüzden iyi oldu şimdi gelmesi malum tek başıma halletcem

geç olsun güç olmasın canım gelir elbet bende yavaş yavaş anca yaparım o yüzden iyi oldu şimdi gelmesi malum tek başıma halletcem

bende oyle canım malesef yardımcı kımse yok bendede babamı cagırırım bır kıyafetlerı yıkadıkdan sonra utuleme ıcın oda artık cok yorulursam falan bakalım ben ole eskısı egılemıyorum hemen sırtım belım tutuo fena

ODANIZ HAYIRLI OLSUN TATLIMMMM

oooo daha yeni mi bi çok oldu tanıştık dik kafana hüplet GAVİSCON candır can

Sorma ya kuşum gece hiç uyuyamadım midemin suyu hep ağzımda cayır çayırdı amaaa acı ve turşu yedim o etkiledi

Günaydın Kızlar E Ekyzdn03 Karşim gavisconu ayırma yanından çok iyi qelio...

Karşım alıcam bi tane yaa zor Zaman'larım için uyuyamadım hiç

kızlarr yaa bebısın donup donmedıgını bız anlıyabılıyormuyuz acabaaa oyle sessız sessızmı donuyor yoksa gurultulumu acabaaa

Ahahahahaha pata küte dönecek :)) bilmem kiiiiii Nasıl oluyo acaaabaaa

ben doğduktan sonra evime gelince yerleştiririm herhalde kıyafetlerini falan..Annemde hepsi şuan, kardeşimin sözlenme durumu var doğumdan sonraya bırakılır artık herhalde.Kaç ay kalırsam artık iznim bitene kadar muhtemelen orda olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…