kaç kilosun canım, üst tarafın fazla kilolu değilse s al derim ben. canlı yardım var sanırım sitesinde danış bakalım ne diyecekler.
kaç kilosun canım, üst tarafın fazla kilolu değilse s al derim ben. canlı yardım var sanırım sitesinde danış bakalım ne diyecekler.
ben de bunu çok beğenmiştim, çok şık. Benim bir tane de ekru takımım var bir öncekinden kalan o yüzden bunu farklı aldım. canlı destek iyiymiş, hemen yardımcı olmuşlar süper valla :)bende su takımı begendım canım
https://www.ebrumaternity.com/lohus...ohusa-hamile-dantelli-gecelik-takim-ekru.html
ben de bunu çok beğenmiştim, çok şık. Benim bir tane de ekru takımım var bir öncekinden kalan o yüzden bunu farklı aldım. canlı destek iyiymiş, hemen yardımcı olmuşlar süper valla :)
Benmde şeker yüklemesinde yüksek çıkmıştı. Diyetisyene gittim Diet yapıorm şimdi. Ama sabahları tok karnına yüksek çıkıyor hala. Senin aç karnına kaç çıkıyo şekerindoktorum dondu aclık yuksek cıkmıs dedı tokluk sıkıntı degıl demekkı oncelıkle dıyetısyenın gormesını ıstıcem yazmıs
Benim dun ac karnina 121 cikti bugun aclik 116 doktorum aclik sekerlerimin yuksek oldugunu diyetisyen gorusu almami gerektigibi soledi cts ye randevu aldim gidicem bakalim insallah bir sorun yoktur gecen baktirmisdim 76 di aclik seker yuklemesi yaptirmio benim doktor bakalim dyt deniz safak dan randevu aldimBenmde şeker yüklemesinde yüksek çıkmıştı. Diyetisyene gittim Diet yapıorm şimdi. Ama sabahları tok karnına yüksek çıkıyor hala. Senin aç karnına kaç çıkıyo şekerin
Canim dualarimiz seninle hayirlisiya beklicek insallah bebisin sen moralini yuksek tut zor olsada bunu yapmak zorundayiz.mutlaka haber ver merak ediyorumYine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim(((
Bnmde çok dikkat etmeme rağmen yüksek çıkıyo sonunda insüline başlayacam galiba.Benim dun ac karnina 121 cikti bugun aclik 116 doktorum aclik sekerlerimin yuksek oldugunu diyetisyen gorusu almami gerektigibi soledi cts ye randevu aldim gidicem bakalim insallah bir sorun yoktur gecen baktirmisdim 76 di aclik seker yuklemesi yaptirmio benim doktor bakalim dyt deniz safak dan randevu aldim
Tesekkur ederim canım bakalım cts dıyetısyen ne dıcekBnmde çok dikkat etmeme rağmen yüksek çıkıyo sonunda insüline başlayacam galiba.(
Bu arada hayırlı olsun pusetn. Güle güle kullansn bebişin :))
Amin canım moralimi yüksek tutuyorum Allah ne yazdıysa o olucak serumlar iyi geldi sancılar düzenliydi düzensizleşti ve azaldı çok şükür ama dönsem bile rahim kasılıyo hiç taşıyamıyo bebeği o yüzden popomun altına yastıkla sol tarafıma yatıyorum inşaalah hepimiz aağlıkla kavuşuruz miniklerimize benimki aceleci çıktı ebe bile vay sıpa hemen gelmek istiyo diyor güliyim diyeCanim dualarimiz seninle hayirlisiya beklicek insallah bebisin sen moralini yuksek tut zor olsada bunu yapmak zorundayiz.mutlaka haber ver merak ediyorum
Tirilye cim hiç korkma vaktini bilir o. Şimdi biraz ekşın yapmak istiyo bebişin :))) sen dinlenmene bak bişi de düşünme. Ben nerdeyse 22. Haftada doğuruyodum çok şükür dikkat ederek bu zamana kadar gelebldim. Sende atlatırsın bu günleri cnmAmin canım moralimi yüksek tutuyorum Allah ne yazdıysa o olucak serumlar iyi geldi sancılar düzenliydi düzensizleşti ve azaldı çok şükür ama dönsem bile rahim kasılıyo hiç taşıyamıyo bebeği o yüzden popomun altına yastıkla sol tarafıma yatıyorum inşaalah hepimiz aağlıkla kavuşuruz miniklerimize benimki aceleci çıktı ebe bile vay sıpa hemen gelmek istiyo diyor güliyim diye
Amin canım moralimi yüksek tutuyorum Allah ne yazdıysa o olucak serumlar iyi geldi sancılar düzenliydi düzensizleşti ve azaldı çok şükür ama dönsem bile rahim kasılıyo hiç taşıyamıyo bebeği o yüzden popomun altına yastıkla sol tarafıma yatıyorum inşaalah hepimiz aağlıkla kavuşuruz miniklerimize benimki aceleci çıktı ebe bile vay sıpa hemen gelmek istiyo diyor güliyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?