• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Canim sen kaynvaldenlemi oturuyorsun bukdar müdahale edbiliyor
ewet bırlıkte oturuyoruzz ablacım 2,5 senedır evlıyım ozamandan berı bırlıkteyız. kayın pederım vefat edelı cok olmus esım ewlenırken annesını bırakmak ıstemedı yaslı oldugu ıcın bende esımı cok sewdıgım ıcın kabul ettım herseyde boyle mudahale etmeye calısır ıste ama sonunda benım ıstedıgım olur sadece benım sınırımı bozdugunla kalır ıste:KK12:

ewet bırlıkte oturuyoruzz ablacım 2,5 senedır evlıyım ozamandan berı bırlıkteyız. kayın pederım vefat edelı cok olmus esım ewlenırken annesını bırakmak ıstemedı yaslı oldugu ıcın bende esımı cok sewdıgım ıcın kabul ettım herseyde boyle mudahale etmeye calısır ıste ama sonunda benım ıstedıgım olur sadece benım sınırımı bozdugunla kalır ıste:KK12:
Aman takma kafana esin senle olsunda gerisi boş Odaniza çekildinzde oda onlarla bir olsa çekilmez cile ama seni tutuyorsa geri boş

ohhhh cok sevındım canım afıyet bak seker olsun yarasın kuzucuga :):) kızın ne yapıyor sen kustugunda kıyamam ona sınırlenır kardesıne de annemı uzuyor dıye:):)
Kizim.benim gibi yapiyorrr anne boylee kusuyor diyor babasina dalga geciyorrrr benimleee..daha kardes kavramini algilayamadi.bebek.var diyorum.kendi karnini aciyor bebek.var diyor daha 2 yasinda :KK70:

Canimmm vallahiii azaldi cok.sukurrr..ama.yine kuusyorum..simdilik iyi boyle gitsin.diger gunlerim.gibi.olmasin:KK43:
Evet kuru bulantı daha beter haklısın bundan öncekilerden biliyorum benimde çok kötü geçerdi bulantılarım :( oyüzden senin ne yaşadığını çok iyi tahmin ediyorum :(

İyi geceler güzel anneler. Keyifler iyidir insallah:))) kendimi çok garip hissediyorum :) bulutların üzerinde gibiyim... babası da işten gelirken kutlama pastası almış bizim kızımızaaa. :)

Eklentiler

• 20150917_193054.jpg
    20150917_193054.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 97
İyi geceler güzel anneler. Keyifler iyidir insallah:))) kendimi çok garip hissediyorum :) bulutların üzerinde gibiyim... babası da işten gelirken kutlama pastası almış bizim kızımızaaa. :)
Mutluluğunuz daim olsun tatlım insalhh 3 kişilik aile oldunuzda daha güzel kutlamalanızda olur ❤❤❤

kızlar ben geldim ama çok fazla giremiyeceğim şu aralar.malum sünnet telaşı....geldiğimde uzun uzzuuuunnnn konuşuruz.......kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...........:KK200:

Eveeet geçmişi okumayi bitirdim zorlukla veee benimde size haberim var.. Oglen vakti dedim biraz heyecan olsun kaptim kocisi dogruuu baska bir doktora :)) amn doktor bey bir agrim var ki sormayin derken yaptığım oyunculuk tam odulluk yani..:KK70:neyse bakti etti tabi arada ben cinsiyeti gorunuyormu falan yapiyorum evet baaak gordugunuz gibi erkek deyiverdi.. Nasil ciktik nasil sersemledik anlatamam sonunda bende ogrendim cinsiyetini oglum oluyor kizlar :KK70::KK68: Once_upon_a_time Once_upon_a_time vee tabiki ablacim denizmisra denizmisra yanilmadi ve tahminleri dogru cikti.. Yaa cok mutluyum sizinlede paylasmakbistedim:KK75::KK70:
hayırlı olsun tatlım gözünüz aydın...maşallah oğluşuna:)

günaydın güzel anneler nasılsınız :)
günaydın canım..bugün çok halsizm ben akşamdan beri midem kötü kusmuyorum ama bulantı geçmedi başım dönüyo sabah kahvaltı da yapamadım doğru düzgün..Bide bugün yola çıkacağız saat 3 gibi öğleden sonra.İnşallah düzelir o zmana.Sen nasılsın?

Eveeet geçmişi okumayi bitirdim zorlukla veee benimde size haberim var.. Oglen vakti dedim biraz heyecan olsun kaptim kocisi dogruuu baska bir doktora :)) amn doktor bey bir agrim var ki sormayin derken yaptığım oyunculuk tam odulluk yani..:KK70:neyse bakti etti tabi arada ben cinsiyeti gorunuyormu falan yapiyorum evet baaak gordugunuz gibi erkek deyiverdi.. Nasil ciktik nasil sersemledik anlatamam sonunda bende ogrendim cinsiyetini oglum oluyor kizlar :KK70::KK68: Once_upon_a_time Once_upon_a_time vee tabiki ablacim denizmisra denizmisra yanilmadi ve tahminleri dogru cikti.. Yaa cok mutluyum sizinlede paylasmakbistedim:KK75::KK70:

gozun aydın, ben de bugun 4 te baska doktora gidicem bakalım insallah soyleeeeer :KK43:

Back