2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayy canım geçmiş olsun yaa ilacın falan yok mu benimde hiç bulantı olmadığı için ne desem yanlış olur tühh yolda daha kötü olmazsın inşallah tatilin başlamsına sevindim benim daha çoookkk varrr

canım o mobilyalar cok cezbediyor degil mi, bak karabaglarda newjoy, cilek ve kardesler bebeye ugramanı tavsiye ederim. Gerci ben gitmedim daha, cinsiyet ogrenince gitcem. simdilik karsıma cıkan yerlerde bakınıyorum sadece. Oralarda cok secenek var zaten hepsi aynı sırada biliyorsun. Hem ilk yerleri, mina sonucta ikinci yer oldugundan pazarlık ihtimalin dha az olur.Direk ureticilere git daha hesaplı olabilir.
Kim ne derse desin icinden geldigi gibi yap herseyi, 3. sahislari bosver. kocan da destekcin madem, bosveer deyip gecmeyi ogrencez.

kızlar ben geldim ama çok fazla giremiyeceğim şu aralar.malum sünnet telaşı....geldiğimde uzun uzzuuuunnnn konuşuruz.......kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...........
Canım tatlı telaşlar bunlar ama cok yorma kndni bizede resim at sonra kndne ii bak öpüyorum

Günaydın tatlış anneler uzuuun zamandır çıkarmıyodum kii bu sabah kahvaltı yaptığım gibi aynen geri çıkardım heralde ben böyle ara ara çıkarcam

Günaydın tatlış anneler uzuuun zamandır çıkarmıyodum kii bu sabah kahvaltı yaptığım gibi aynen geri çıkardım heralde ben böyle ara ara çıkarcam

2.trimester daha rahat olur derler ama aynen mi devam ediyor yoksa azaldı mı? az az yemek lazım ya rahatsız etcek diye cok korkuyorum ben de yuklenıyorum bazen istahım tavan oldugunda

2.trimester daha rahat olur derler ama aynen mi devam ediyor yoksa azaldı mı? az az yemek lazım ya rahatsız etcek diye cok korkuyorum ben de yuklenıyorum bazen istahım tavan oldugunda
yok canım ilk başlarda yani 6.-11.hafta arası felakettim çok şükür şimdi iyiyim koku hassasiyetim de azaldı yiyebiliyorum sadece sabahları hiç bişi yemeden bulantı oluyodu, 2 gündür o da olmuyodu diyodum ki bu sabah çıkardım

Canımmmm hadi gözün aydınnn olsunn ohhh sende öğrenmişsîn bi paşa cdaha gelio sağlıcakla inşallah

7 bucuktu cıktım ama yoldan hala ıs konusuyordum

sağol canım yaa bulantı kusma boyutunda çok olmadığı için ilaç yazdırmadım hiç..araba ile gideceğiz neyse ki istediğimiz yerde dururuz artık..

sabahları olan o bulantı bende devam ediyor hala..hiç birşey yemeden çıkarıyorum böyle acı sarı bir su çok fena oluyo

kızlar gunaydın kendıme ıkı tane hamıs pantolonu aldım kocısımle dun cok rahat valla bırı kot bırı kumas
günaydın canım..bende almıştım bir tane keten benim 38 beden aldım tam oluyor üzerime ve gerçekten çok rahat 1 haftadır hep giyiyorum..

Elif
Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:

KIZIM OLUYOOOOORRR!!! başından beri biliyordum...
r
İyi geceler güzel anneler. Keyifler iyidir insallah:))) kendimi çok garip hissediyorum :) bulutların üzerinde gibiyim... babası da işten gelirken kutlama pastası almış bizim kızımızaaa. :)
oyyyy oyyy maşallah elifcim gözünüz aydın prensesinizle daha nice kutlamalarınız olur inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…