ayy canım geçmiş olsun yaa ilacın falan yok mu benimde hiç bulantı olmadığı için ne desem yanlış olur tühh yolda daha kötü olmazsın inşallah tatilin başlamsına sevindim benim daha çoookkk varrrgünaydın canım..bugün çok halsizm ben akşamdan beri midem kötü kusmuyorum ama bulantı geçmedi başım dönüyo sabah kahvaltı da yapamadım doğru düzgün..Bide bugün yola çıkacağız saat 3 gibi öğleden sonra.İnşallah düzelir o zmana.Sen nasılsın?
merhaba kızlarr bugun gece vardıyasında oldugum ıcın anca bakıyorum forumadun aksam ış çıkışı şöyle biraz gezelim dedik ve selway outlete gıttık. mina baby e gırdık bebek arabalarına bakmak ıcın derken bır de bebek odalarına baktık Allah ımmmm o kadar guzeller kıııııı fıyatlarıda gayet guzeldı. ben ıkeadan almayı dusunuyordum herseyı ama o oda takımlarını gorunce butun fıkrım degıstı weee sanırım onumuzdekı ay cınsıyetımız bellı olunca almayı dusunmeye basladık. ben bunun heyecanıyla ewe geldım tabı kayınwalıdem ıle bırlıkte oturuyoruz bız sımdı 3 bucuk aydır gorumcemde bayram sonu gelıcek. neyse telefonda konustuk daha erken degılmı daha doguma war erkenden bakılmaz demezmııııı bana sınırlerım basladı bozulmaya. neyse kızlar ben oturma odasını bozup cocuk odası yapıcam demezmı bana ordakı koltukları ne yapıcaksın bende dedım sız oglunla konusmadınızmı? normalde esım bız konustuk demıstı cunku. neysee dedım ıster atın ıster satarsınız yada bırıne werrsınız sız bılırsınız ben odayı bosaltıcam dedım neymıs sımdı odada bır balkon war orayı camla kapatıp cekyatın bırını oraya koycakmıs dedımmm yok oyle bır dunyaa o oda benım bebegımın bız orayı cok guzel yapıcaz bebegıme hıkkk mıkkkk yaptı ama bende sınır oldum gece gece kızlarr sabaha kadar esım askım boswer sen ben ayarlıycam takma kafana o konusuyor felan dedı ama ben sınır oldugumla kaldım
Canım tatlı telaşlar bunlar ama cok yorma kndni bizede resim at sonra kndne ii bak öpüyorumkızlar ben geldim ama çok fazla giremiyeceğim şu aralar.malum sünnet telaşı....geldiğimde uzun uzzuuuunnnn konuşuruz.......kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...........
Hadi güzel haberlerle gel canım biZe de yazgozun aydın, ben de bugun 4 te baska doktora gidicem bakalım insallah soyleeeeer
Günaydın tatlış anneleruzuuun zamandır çıkarmıyodum kii bu sabah kahvaltı yaptığım gibi aynen geri çıkardım heralde ben böyle ara ara çıkarcam
yok canım ilk başlarda yani 6.-11.hafta arası felakettim çok şükür şimdi iyiyim koku hassasiyetim de azaldı yiyebiliyorum sadece sabahları hiç bişi yemeden bulantı oluyodu, 2 gündür o da olmuyodu diyodum ki bu sabah çıkardım2.trimester daha rahat olur derler ama aynen mi devam ediyor yoksa azaldı mı? az az yemek lazım ya rahatsız etcek diye cok korkuyorum ben de yuklenıyorum bazen istahım tavan oldugunda
Eveeet geçmişi okumayi bitirdim zorlukla veee benimde size haberim var.. Oglen vakti dedim biraz heyecan olsun kaptim kocisi dogruuu baska bir doktora :)) amn doktor bey bir agrim var ki sormayin derken yaptığım oyunculuk tam odulluk yani..neyse bakti etti tabi arada ben cinsiyeti gorunuyormu falan yapiyorum evet baaak gordugunuz gibi erkek deyiverdi.. Nasil ciktik nasil sersemledik anlatamam sonunda bende ogrendim cinsiyetini oglum oluyor kizlar @elif190 vee tabiki ablacim @denizmisra yanilmadi ve tahminleri dogru cikti.. Yaa cok mutluyum sizinlede paylasmakbistedim
Canımmmm hadi gözün aydınnn olsunn ohhh sende öğrenmişsîn bi paşa cdaha gelio sağlıcakla inşallahEveeet geçmişi okumayi bitirdim zorlukla veee benimde size haberim var.. Oglen vakti dedim biraz heyecan olsun kaptim kocisi dogruuu baska bir doktora :)) amn doktor bey bir agrim var ki sormayin derken yaptığım oyunculuk tam odulluk yani..neyse bakti etti tabi arada ben cinsiyeti gorunuyormu falan yapiyorum evet baaak gordugunuz gibi erkek deyiverdi.. Nasil ciktik nasil sersemledik anlatamam sonunda bende ogrendim cinsiyetini oglum oluyor kizlar @elif190 vee tabiki ablacim @denizmisra yanilmadi ve tahminleri dogru cikti.. Yaa cok mutluyum sizinlede paylasmakbistedim
Ahh canım insallah.. aynen öyle hersey annede bitiyor.. Malesef babalar dirayetlide olamıyor özellikle kız babaları :) benim esim hic kıyamaz mesela simdiden aglarsa seni söyle yaparım böyle yaparım bos bos konusuyor istee
ahhh calısmakta zor yaa bugünlerde insallah cıkmıssındır ben biraz gec gördüm mesajını :)
sağol canım yaa bulantı kusma boyutunda çok olmadığı için ilaç yazdırmadım hiç..araba ile gideceğiz neyse ki istediğimiz yerde dururuz artık..ayy canım geçmiş olsun yaa ilacın falan yok mu benimde hiç bulantı olmadığı için ne desem yanlış olur tühh yolda daha kötü olmazsın inşallah tatilin başlamsına sevindim benim daha çoookkk varrr
sabahları olan o bulantı bende devam ediyor hala..hiç birşey yemeden çıkarıyorum böyle acı sarı bir su çok fena oluyoyok canım ilk başlarda yani 6.-11.hafta arası felakettim çok şükür şimdi iyiyim koku hassasiyetim de azaldı yiyebiliyorum sadece sabahları hiç bişi yemeden bulantı oluyodu, 2 gündür o da olmuyodu diyodum ki bu sabah çıkardım
günaydın canım..bende almıştım bir tane keten benim 38 beden aldım tam oluyor üzerime ve gerçekten çok rahat 1 haftadır hep giyiyorum..kızlar gunaydın kendıme ıkı tane hamıs pantolonu aldım kocısımle dun cok rahat valla bırı kot bırı kumas
kızlar gunaydın kendıme ıkı tane hamıs pantolonu aldım kocısımle dun cok rahat valla bırı kot bırı kumas
rKızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
KIZIM OLUYOOOOORRR!!!başından beri biliyordum...
oyyyy oyyy maşallah elifcim gözünüz aydın prensesinizle daha nice kutlamalarınız olur inşallahhhİyi geceler güzel anneler. Keyifler iyidir insallah:))) kendimi çok garip hissediyorum :) bulutların üzerinde gibiyim... babası da işten gelirken kutlama pastası almış bizim kızımızaaa. :)
Günaydın kızlar bugün akşam olsun diye dua ediyorum çok uykusuzum çünkü
lcw öyle birsey yok arkadasım olsa keske :))Arkadasım hamile pantolonlarında yanlarda ayarlanabilen lastikler var epeyde sıktırılabiliyor. O kısımları ayarladın mı. Düşmemesi gerek askında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?