2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Canim sen kaynvaldenlemi oturuyorsun bukdar müdahale edbiliyor
ewet bırlıkte oturuyoruzz ablacım 2,5 senedır evlıyım ozamandan berı bırlıkteyız. kayın pederım vefat edelı cok olmus esım ewlenırken annesını bırakmak ıstemedı yaslı oldugu ıcın bende esımı cok sewdıgım ıcın kabul ettım herseyde boyle mudahale etmeye calısır ıste ama sonunda benım ıstedıgım olur sadece benım sınırımı bozdugunla kalır ıste

Aman takma kafana esin senle olsunda gerisi boş Odaniza çekildinzde oda onlarla bir olsa çekilmez cile ama seni tutuyorsa geri boş

ohhhh cok sevındım canım afıyet bak seker olsun yarasın kuzucuga :):) kızın ne yapıyor sen kustugunda kıyamam ona sınırlenır kardesıne de annemı uzuyor dıye:):)
Kizim.benim gibi yapiyorrr anne boylee kusuyor diyor babasina dalga geciyorrrr benimleee..daha kardes kavramini algilayamadi.bebek.var diyorum.kendi karnini aciyor bebek.var diyor daha 2 yasinda

Canimmm vallahiii azaldi cok.sukurrr..ama.yine kuusyorum..simdilik iyi boyle gitsin.diger gunlerim.gibi.olmasin
Evet kuru bulantı daha beter haklısın bundan öncekilerden biliyorum benimde çok kötü geçerdi bulantılarım oyüzden senin ne yaşadığını çok iyi tahmin ediyorum

İyi geceler güzel anneler. Keyifler iyidir insallah:))) kendimi çok garip hissediyorum :) bulutların üzerinde gibiyim... babası da işten gelirken kutlama pastası almış bizim kızımızaaa. :)
Mutluluğunuz daim olsun tatlım insalhh 3 kişilik aile oldunuzda daha güzel kutlamalanızda olur ❤❤❤

Geçen sayfalarda konuşulan isim muhabbetine istinaden 2016 Mart melekleri isimleri konusu açtım kızlar

kızlar ben geldim ama çok fazla giremiyeceğim şu aralar.malum sünnet telaşı....geldiğimde uzun uzzuuuunnnn konuşuruz.......kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...........

hayırlı olsun tatlım gözünüz aydın...maşallah oğluşuna:)

günaydın güzel anneler nasılsınız :)
günaydın canım..bugün çok halsizm ben akşamdan beri midem kötü kusmuyorum ama bulantı geçmedi başım dönüyo sabah kahvaltı da yapamadım doğru düzgün..Bide bugün yola çıkacağız saat 3 gibi öğleden sonra.İnşallah düzelir o zmana.Sen nasılsın?

gozun aydın, ben de bugun 4 te baska doktora gidicem bakalım insallah soyleeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…