ewet bırlıkte oturuyoruzz ablacım 2,5 senedır evlıyım ozamandan berı bırlıkteyız. kayın pederım vefat edelı cok olmus esım ewlenırken annesını bırakmak ıstemedı yaslı oldugu ıcın bende esımı cok sewdıgım ıcın kabul ettım herseyde boyle mudahale etmeye calısır ıste ama sonunda benım ıstedıgım olur sadece benım sınırımı bozdugunla kalır ısteCanim sen kaynvaldenlemi oturuyorsun bukdar müdahale edbiliyor
Aman takma kafana esin senle olsunda gerisi boş Odaniza çekildinzde oda onlarla bir olsa çekilmez cile ama seni tutuyorsa geri boşewet bırlıkte oturuyoruzz ablacım 2,5 senedır evlıyım ozamandan berı bırlıkteyız. kayın pederım vefat edelı cok olmus esım ewlenırken annesını bırakmak ıstemedı yaslı oldugu ıcın bende esımı cok sewdıgım ıcın kabul ettım herseyde boyle mudahale etmeye calısır ıste ama sonunda benım ıstedıgım olur sadece benım sınırımı bozdugunla kalır ıste
benım yanımda cok sukur ablacım bazen sınır etsede benı esım genede benım ısteklerımı yapıyor cok sukur :)Aman takma kafana esin senle olsunda gerisi boş Odaniza çekildinzde oda onlarla bir olsa çekilmez cile ama seni tutuyorsa geri boş
Kizim.benim gibi yapiyorrr anne boylee kusuyor diyor babasina dalga geciyorrrr benimleee..daha kardes kavramini algilayamadi.bebek.var diyorum.kendi karnini aciyor bebek.var diyor daha 2 yasindaohhhh cok sevındım canım afıyet bak seker olsun yarasın kuzucuga :):) kızın ne yapıyor sen kustugunda kıyamam ona sınırlenır kardesıne de annemı uzuyor dıye:):)
Canim nasıl oldun düzelmedimi azda olsaKizim.benim gibi yapiyorrr anne boylee kusuyor diyor babasina dalga geciyorrrr benimleee..daha kardes kavramini algilayamadi.bebek.var diyorum.kendi karnini aciyor bebek.var diyor daha 2 yasinda
Canimmm vallahiii azaldi cok.sukurrr..ama.yine kuusyorum..simdilik iyi boyle gitsin.diger gunlerim.gibi.olmasinCanim nasıl oldun düzelmedimi azda olsa
Bukdar olur bende seni merak ettim :) daha iyim sukur bugün çok çektim cumartesinden beri doğum sanci resmen çektim allhima binlerce sukur canm
Evet kuru bulantı daha beter haklısın bundan öncekilerden biliyorum benimde çok kötü geçerdi bulantılarımCanimmm vallahiii azaldi cok.sukurrr..ama.yine kuusyorum..simdilik iyi boyle gitsin.diger gunlerim.gibi.olmasin
Mutluluğunuz daim olsun tatlım insalhh 3 kişilik aile oldunuzda daha güzel kutlamalanızda olur ❤❤❤İyi geceler güzel anneler. Keyifler iyidir insallah:))) kendimi çok garip hissediyorum :) bulutların üzerinde gibiyim... babası da işten gelirken kutlama pastası almış bizim kızımızaaa. :)
Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsinnn canimmm..hepimiz hayirlisuyla.dogurruzzz minikleriBukdar olur bende seni merak ettim :) daha iyim sukur bugün çok çektim cumartesinden beri doğum sanci resmen çektim allhima binlerce sukur canm
Ayyyy cok guzelllllll...allah mutlulugunuzu daim etsin..cok dusunceliymis esinİyi geceler güzel anneler. Keyifler iyidir insallah:))) kendimi çok garip hissediyorum :) bulutların üzerinde gibiyim... babası da işten gelirken kutlama pastası almış bizim kızımızaaa. :)
hayırlı olsun tatlım gözünüz aydın...maşallah oğluşuna:)Eveeet geçmişi okumayi bitirdim zorlukla veee benimde size haberim var.. Oglen vakti dedim biraz heyecan olsun kaptim kocisi dogruuu baska bir doktora :)) amn doktor bey bir agrim var ki sormayin derken yaptığım oyunculuk tam odulluk yani..neyse bakti etti tabi arada ben cinsiyeti gorunuyormu falan yapiyorum evet baaak gordugunuz gibi erkek deyiverdi.. Nasil ciktik nasil sersemledik anlatamam sonunda bende ogrendim cinsiyetini oglum oluyor kizlar Once_upon_a_time vee tabiki ablacim denizmisra yanilmadi ve tahminleri dogru cikti.. Yaa cok mutluyum sizinlede paylasmakbistedim
günaydın canım..bugün çok halsizm ben akşamdan beri midem kötü kusmuyorum ama bulantı geçmedi başım dönüyo sabah kahvaltı da yapamadım doğru düzgün..Bide bugün yola çıkacağız saat 3 gibi öğleden sonra.İnşallah düzelir o zmana.Sen nasılsın?günaydın güzel anneler nasılsınız :)
Eveeet geçmişi okumayi bitirdim zorlukla veee benimde size haberim var.. Oglen vakti dedim biraz heyecan olsun kaptim kocisi dogruuu baska bir doktora :)) amn doktor bey bir agrim var ki sormayin derken yaptığım oyunculuk tam odulluk yani..neyse bakti etti tabi arada ben cinsiyeti gorunuyormu falan yapiyorum evet baaak gordugunuz gibi erkek deyiverdi.. Nasil ciktik nasil sersemledik anlatamam sonunda bende ogrendim cinsiyetini oglum oluyor kizlar Once_upon_a_time vee tabiki ablacim denizmisra yanilmadi ve tahminleri dogru cikti.. Yaa cok mutluyum sizinlede paylasmakbistedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?