merhaba kızlarr bugun gece vardıyasında oldugum ıcın anca bakıyorum foruma
dun aksam ış çıkışı şöyle biraz gezelim dedik ve selway outlete gıttık. mina baby e gırdık bebek arabalarına bakmak ıcın derken bır de bebek odalarına baktık
Allah ımmmm o kadar guzeller kıııııı fıyatlarıda gayet guzeldı. ben ıkeadan almayı dusunuyordum herseyı ama o oda takımlarını gorunce butun fıkrım degıstı weee sanırım onumuzdekı ay cınsıyetımız bellı olunca almayı dusunmeye basladık.
ben bunun heyecanıyla ewe geldım tabı
kayınwalıdem ıle bırlıkte oturuyoruz bız sımdı 3 bucuk aydır gorumcemde bayram sonu gelıcek. neyse telefonda konustuk daha erken degılmı daha doguma war erkenden bakılmaz demezmııııı bana
sınırlerım basladı bozulmaya. neyse kızlar ben oturma odasını bozup cocuk odası yapıcam demezmı bana ordakı koltukları ne yapıcaksın bende dedım sız oglunla konusmadınızmı? normalde esım bız konustuk demıstı cunku. neysee dedım ıster atın ıster satarsınız yada bırıne werrsınız sız bılırsınız ben odayı bosaltıcam dedım neymıs sımdı odada bır balkon war orayı camla kapatıp cekyatın bırını oraya koycakmıs dedımmm yok oyle bır dunyaa o oda benım bebegımın bız orayı cok guzel yapıcaz bebegıme
hıkkk mıkkkk yaptı ama bende sınır oldum gece gece kızlarr sabaha kadar esım askım boswer sen ben ayarlıycam takma kafana o konusuyor felan dedı ama
ben sınır oldugumla kaldım