• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

denizmisra denizmisra ablacim amin daglikla dogsunlar insallah
@papatya8822 sali gunune az kaldi hayirli haberlerle gelirsin insallah
@bujucloud cok tesekkur ederim canim darisi basina ve tum merakla bekleyenlere olsun

ayyy bak okudumda yemek yaparken tebrik etmeyi unuttuuumm.. oglusun hayırlı olsuuun :)) gözün aydın canım saglıklaaaaaa insallah

Hahahahah bak bunaaa sesli sesli kahkaha attım :KK70::KK70::KK70:
Haahahhahaha benim minik yazişkooomm :) dayımın kızları var biri 7 digeri 1 yasında büyüğü Naz küçüğü Iraz eşimde bizimki Yaz olacak dedi.. Naz Iraz Yaz kadroyu tamamladık cok komik oldu :KK70:
tabi canım anayım ben ana :KK53: yaz da güzel narin bir isim.ya eskiden erkek annesi olmak isterdim hep ama burdaki yazışmalardan sonra canım kız çeker oldu :KK54:bebişle konuşsam bir ayarlama yapar mı acep içerde :KK3:

Sagol canim benim hepimizin yavrusu saglicakla dogup buyusun insallah :))
merhaba canım sen de öğretmendin değil mi,nasıl gidiyor hamişlik? ben şimdiden doğum ne zamana geliyor izin ne zaman diye kafamda plan yapıyorum,engeleyemiyorum kendimi.:KK53:kısmet olursa 1 marta kadar çalışmak istiyorum ama kısmet işte.sen de plan yapıyor musun kafanda?:KK45:

tabi canım anayım ben ana :KK53: yaz da güzel narin bir isim.ya eskiden erkek annesi olmak isterdim hep ama burdaki yazışmalardan sonra canım kız çeker oldu :KK54:bebişle konuşsam bir ayarlama yapar mı acep içerde :KK3:

Hahahha anayım ben anaaaaa hahaha bunu bende cok kullanıyorum benimkide diyor ki yaa seninde cocugun olcak yaa :KK70::p:p:cool::cool:

Bi tanede kııızz patlatırsın ardından yazık kız buna karısma :KK70:

Hahahha anayım ben anaaaaa hahaha bunu bende cok kullanıyorum benimkide diyor ki yaa seninde cocugun olcak yaa :KK70::p:p:cool::cool:

Bi tanede kııızz patlatırsın ardından yazık kız buna karısma :KK70:

arada kullanmak lazım.aslında ben odunumdur biraz ama hamilelikte naz yapmaya çalışıyorum kendimce :KK45: tabi canım patlatırız hele bir bunu fırlatalım da:p

merhaba canım sen de öğretmendin değil mi,nasıl gidiyor hamişlik? ben şimdiden doğum ne zamana geliyor izin ne zaman diye kafamda plan yapıyorum,engeleyemiyorum kendimi.:KK53:kısmet olursa 1 marta kadar çalışmak istiyorum ama kısmet işte.sen de plan yapıyor musun kafanda?:KK45:
Evet canim bende ogretmenim hemde koy okulu.. :)) ooo yapmazmiyim surekli planlamaya calisiyorum bizim yariyil tatili biraz islerimizi bozuyor tatile gelen izinleri dogum sonrasina aktarmiyorlar ordan bi kaybimiz oluyo.. Hayirlisiyla bi dogsunlarda benimde niyetim son 3 hafta kalana kadar calismak tabi bizim sipa izin verirse :))))

Evet canim bende ogretmenim hemde koy okulu.. :)) ooo yapmazmiyim surekli planlamaya calisiyorum bizim yariyil tatili biraz islerimizi bozuyor tatile gelen izinleri dogum sonrasina aktarmiyorlar ordan bi kaybimiz oluyo.. Hayirlisiyla bi dogsunlarda benimde niyetim son 3 hafta kalana kadar calismak tabi bizim sipa izin verirse :))))
senin iş daha zormuş canım,Allah kolaylık versin.inşallah izin verirler de doğumdan sonrasına vaktimiz olur onlar için :KK28:

Eveeet geçmişi okumayi bitirdim zorlukla veee benimde size haberim var.. Oglen vakti dedim biraz heyecan olsun kaptim kocisi dogruuu baska bir doktora :)) amn doktor bey bir agrim var ki sormayin derken yaptığım oyunculuk tam odulluk yani..:KK70:neyse bakti etti tabi arada ben cinsiyeti gorunuyormu falan yapiyorum evet baaak gordugunuz gibi erkek deyiverdi.. Nasil ciktik nasil sersemledik anlatamam sonunda bende ogrendim cinsiyetini oglum oluyor kizlar :KK70::KK68: @elif190 vee tabiki ablacim denizmisra denizmisra yanilmadi ve tahminleri dogru cikti.. Yaa cok mutluyum sizinlede paylasmakbistedim:KK75::KK70:
Hayırlı olsun canım senin adına inan çok sevindim :KK28::KK9:

arada kullanmak lazım.aslında ben odunumdur biraz ama hamilelikte naz yapmaya çalışıyorum kendimce :KK45: tabi canım patlatırız hele bir bunu fırlatalım da:p

hahahha ben unutuyorum naz yapmayıı bazen ama en büyüüük nazım yemek yapmadım taaki bugüne kadar hep kocis yapıyor daha ne olsun canımmmmmmmm :KK70: bende bi tanedeeeeeee erkek pırtlatiyimm

hahahha ben unutuyorum naz yapmayıı bazen ama en büyüüük nazım yemek yapmadım taaki bugüne kadar hep kocis yapıyor daha ne olsun canımmmmmmmm :KK70: bende bi tanedeeeeeee erkek pırtlatiyimm
tabi canım daha ne olsun :KK45: benimki arada bir yapar o bile mutlu ederken beni:KK54:

merhaba kızlarr bugun gece vardıyasında oldugum ıcın anca bakıyorum foruma :( dun aksam ış çıkışı şöyle biraz gezelim dedik ve selway outlete gıttık. mina baby e gırdık bebek arabalarına bakmak ıcın derken bır de bebek odalarına baktık :KK49:Allah ımmmm o kadar guzeller kıııııı fıyatlarıda gayet guzeldı. ben ıkeadan almayı dusunuyordum herseyı ama o oda takımlarını gorunce butun fıkrım degıstı weee sanırım onumuzdekı ay cınsıyetımız bellı olunca almayı dusunmeye basladık. :21: ben bunun heyecanıyla ewe geldım tabı :KK76: kayınwalıdem ıle bırlıkte oturuyoruz bız sımdı 3 bucuk aydır gorumcemde bayram sonu gelıcek. neyse telefonda konustuk daha erken degılmı daha doguma war erkenden bakılmaz demezmııııı bana :KK11:sınırlerım basladı bozulmaya. neyse kızlar ben oturma odasını bozup cocuk odası yapıcam demezmı bana ordakı koltukları ne yapıcaksın bende dedım sız oglunla konusmadınızmı? normalde esım bız konustuk demıstı cunku. neysee dedım ıster atın ıster satarsınız yada bırıne werrsınız sız bılırsınız ben odayı bosaltıcam dedım neymıs sımdı odada bır balkon war orayı camla kapatıp cekyatın bırını oraya koycakmıs dedımmm yok oyle bır dunyaa o oda benım bebegımın bız orayı cok guzel yapıcaz bebegıme :stop:hıkkk mıkkkk yaptı ama bende sınır oldum gece gece kızlarr sabaha kadar esım askım boswer sen ben ayarlıycam takma kafana o konusuyor felan dedı ama:KK37: ben sınır oldugumla kaldım:confused:

ay evet ya bende haftasonu aldım giyiyorum hamiş kotunu :) baya baya rahatmıs esorfman gıbı ama kalkınca dusuyor baya :) toparlamam gerekıyor
Arkadasım hamile pantolonlarında yanlarda ayarlanabilen lastikler var epeyde sıktırılabiliyor. O kısımları ayarladın mı. Düşmemesi gerek askında

merhaba kızlarr bugun gece vardıyasında oldugum ıcın anca bakıyorum foruma :KK43: dun aksam ış çıkışı şöyle biraz gezelim dedik ve selway outlete gıttık. mina baby e gırdık bebek arabalarına bakmak ıcın derken bır de bebek odalarına baktık :KK49:Allah ımmmm o kadar guzeller kıııııı fıyatlarıda gayet guzeldı. ben ıkeadan almayı dusunuyordum herseyı ama o oda takımlarını gorunce butun fıkrım degıstı weee sanırım onumuzdekı ay cınsıyetımız bellı olunca almayı dusunmeye basladık. :21: ben bunun heyecanıyla ewe geldım tabı :KK76: kayınwalıdem ıle bırlıkte oturuyoruz bız sımdı 3 bucuk aydır gorumcemde bayram sonu gelıcek. neyse telefonda konustuk daha erken degılmı daha doguma war erkenden bakılmaz demezmııııı bana :KK11:sınırlerım basladı bozulmaya. neyse kızlar ben oturma odasını bozup cocuk odası yapıcam demezmı bana ordakı koltukları ne yapıcaksın bende dedım sız oglunla konusmadınızmı? normalde esım bız konustuk demıstı cunku. neysee dedım ıster atın ıster satarsınız yada bırıne werrsınız sız bılırsınız ben odayı bosaltıcam dedım neymıs sımdı odada bır balkon war orayı camla kapatıp cekyatın bırını oraya koycakmıs dedımmm yok oyle bır dunyaa o oda benım bebegımın bız orayı cok guzel yapıcaz bebegıme :stop:hıkkk mıkkkk yaptı ama bende sınır oldum gece gece kızlarr sabaha kadar esım askım boswer sen ben ayarlıycam takma kafana o konusuyor felan dedı ama:KK37: ben sınır oldugumla kaldım:confused:

Back