- 18 Kasım 2014
- 1.679
- 2.072
- 333
Bende de oturunca sıkıntı vala:)) aynen kuşum ederim yaa 10 saat çalışıp oturunca biraz bunaltıyor ama masanın altında tabure var ayaklarımı uzatıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de oturunca sıkıntı vala:)) aynen kuşum ederim yaa 10 saat çalışıp oturunca biraz bunaltıyor ama masanın altında tabure var ayaklarımı uzatıyorum![]()
hosgeldın canım yorduk senı desene:):) valla canım bızımde dusunceler oyle bende kısa boyluyum ama sımdıden 53 u gorunce pek ınancım kalmadı:):)merhaba arkadaşlar yeni topik hayırlı olsuniki günde ne çok şey birikmiş.valla 60 a kadar zor dayandı gözlerim
kilo alma konuşulmuş galiba.ben de 46yla başladım 48.5 kiloyum.çok almak istemiyorum çünkü benim boyum en fazla 55i taşır heralde
![]()
Insalh bitanem çok teşekür edrim alhim size hiç gostermesinkuş gibi geçirin bu en güzel gunlerinizi:) ❤❤❤Oyyy ablam yaaaa... Cok sevindim beainsallah hic agrin kalmaz
![]()
hosgeldın canım yorduk senı desene:):) valla canım bızımde dusunceler oyle bende kısa boyluyum ama sımdıden 53 u gorunce pek ınancım kalmadı:):)
Ayy allah iyiligini versin zavallicik pipisinden olcakVallhi kusura bakmasın kızlarımi ezemez onun pipisini keserim ben merak etme :))
evet işte buuu..benim de inanmak istediğim bir şeyKızlar ben hiç konuşmuyorum kilo konusunda aldık başımızı gidiyoruz bakalım nereye kadar gideriz :) ama olsun biz böylede guzelik göbüşüm le hala çok sexi görünüyoruz![]()
ana yüreği işte şimdidenEvet kız bebekler annenin güzelligini alırmısay güzel olcaksa alsın güzelligimi yavrum
![]()
yok canım yaa yakında yuzmeye falan da yazılcam hamıleykende gdıcem sonrasında da bundan sonra dıkkat edıcem ılk 2 ay aldım kıloyuda son ay hıc almadım ben anlamadım valla:):)canım spor yapan biriysen halledersin merak etmeama benim gibi pazartesi sporuna meraklıysan bilemeyeceğim
![]()
Koptum buna yaa yaş akti gözümdentaytı bıle yedın dımıı dogru soyle![]()
Eee işin içinde pirenseslerimi ezmek varsa Hadim edrim miniği kız :))hiç sorun deil o bizi çok üzdü teyzesi gelsin put edecem onu :))popo ya popo ya dövecem bide çok pis planlarım var ailecek sabırsızlıkla bekliyoruz ogunleri :))Ayy allah iyiligini versin zavallicik pipisinden olcak![]()
Töbe töbe yok ya ben kendimi hala sexi hissediyorsun siz bence fıstık gibisinden halaevet işte buuu..benim de inanmak istediğim bir şeyama adile naşite döneceğim yakında elektrikcim elektrikcimmm
![]()
ebru şallı idolümüz 7 kiloyla kapatınca özeniyor insan :) sen verirsin o zaman canım merak etme, şşştt nazar değecekyok canım yaa yakında yuzmeye falan da yazılcam hamıleykende gdıcem sonrasında da bundan sonra dıkkat edıcem ılk 2 ay aldım kıloyuda son ay hıc almadım ben anlamadım valla:):)
Töbe töbe yok ya ben kendimi hala sexi hissediyorsun siz bence fıstık gibisinden hala![]()
ana yüreği işte şimdiden![]()
Abla yapmayin yavruma yazik beee.. Hem bak seni duyuyor valla inat eder cikmam cikmam diye kalir orda :)) sen yine iyi tut simdi dogunca azcik isiriver yeterEee işin içinde pirenseslerimi ezmek varsa Hadim edrim miniği kız :))hiç sorun deil o bizi çok üzdü teyzesi gelsin put edecem onu :))popo ya popo ya dövecem bide çok pis planlarım var ailecek sabırsızlıkla bekliyoruz ogunleri :))
kıyamam yahahhaha napalım mucizeeye tanık oluyoruz iste yürekten geliyor birseyler bende inanamıyorum![]()
kuşummm topik için saol hepimize hayırlı olsun....al benden de okadar boy 1.56 şuanda 46 kiloyum en babası 57 olabilirim yoksa yuvarla beni çık yani :)))merhaba arkadaşlar yeni topik hayırlı olsuniki günde ne çok şey birikmiş.valla 60 a kadar zor dayandı gözlerim
kilo alma konuşulmuş galiba.ben de 46yla başladım 48.5 kiloyum.çok almak istemiyorum çünkü benim boyum en fazla 55i taşır heralde
![]()
Koptum buna yaa yaş akti gözümden![]()
kıyamam yaben de ara sıra bebişimle muhabbet ediyorum beni duymasa da
bir an önce şu 16.hafta gelseydi de görseydim
![]()
kuşummm topik için saol hepimize hayırlı olsun....al benden de okadar boy 1.56 şuanda 46 kiloyum en babası 57 olabilirim yoksa yuvarla beni çık yani :)))
amannn ee faydası yok kuzus yaaaebru şallı idolümüz 7 kiloyla kapatınca özeniyor insan :) sen verirsin o zaman canım merak etme, şşştt nazar değeceksanırım benim işim biraz zor,ekmeği kesemiyorum çünkü
![]()