• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

merhaba arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun:KK45: iki günde ne çok şey birikmiş.valla 60 a kadar zor dayandı gözlerim:KK57: kilo alma konuşulmuş galiba.ben de 46yla başladım 48.5 kiloyum.çok almak istemiyorum çünkü benim boyum en fazla 55i taşır heralde :KK53:
hosgeldın canım yorduk senı desene:):) valla canım bızımde dusunceler oyle bende kısa boyluyum ama sımdıden 53 u gorunce pek ınancım kalmadı:):)

hosgeldın canım yorduk senı desene:):) valla canım bızımde dusunceler oyle bende kısa boyluyum ama sımdıden 53 u gorunce pek ınancım kalmadı:):)

canım spor yapan biriysen halledersin merak etme ;) ama benim gibi pazartesi sporuna meraklıysan bilemeyeceğim:KK53:

Kızlar ben hiç konuşmuyorum kilo konusunda aldık başımızı gidiyoruz bakalım nereye kadar gideriz :) ama olsun biz böylede guzelik göbüşüm le hala çok sexi görünüyoruz :KK70::KK70::-):KK68:
evet işte buuu..benim de inanmak istediğim bir şey:KK45: ama adile naşite döneceğim yakında elektrikcim elektrikcimmm:KK73:

canım spor yapan biriysen halledersin merak etme :KK66: ama benim gibi pazartesi sporuna meraklıysan bilemeyeceğim:KK53:
yok canım yaa yakında yuzmeye falan da yazılcam hamıleykende gdıcem sonrasında da bundan sonra dıkkat edıcem ılk 2 ay aldım kıloyuda son ay hıc almadım ben anlamadım valla:):)

Ayy allah iyiligini versin zavallicik pipisinden olcak :KK70::KK70:
Eee işin içinde pirenseslerimi ezmek varsa Hadim edrim miniği kız :))hiç sorun deil o bizi çok üzdü teyzesi gelsin put edecem onu :))popo ya popo ya dövecem bide çok pis planlarım var ailecek sabırsızlıkla bekliyoruz ogunleri :))

yok canım yaa yakında yuzmeye falan da yazılcam hamıleykende gdıcem sonrasında da bundan sonra dıkkat edıcem ılk 2 ay aldım kıloyuda son ay hıc almadım ben anlamadım valla:):)
ebru şallı idolümüz 7 kiloyla kapatınca özeniyor insan :) sen verirsin o zaman canım merak etme, şşştt nazar değecek :KK45:sanırım benim işim biraz zor,ekmeği kesemiyorum çünkü:mad:

Eee işin içinde pirenseslerimi ezmek varsa Hadim edrim miniği kız :))hiç sorun deil o bizi çok üzdü teyzesi gelsin put edecem onu :))popo ya popo ya dövecem bide çok pis planlarım var ailecek sabırsızlıkla bekliyoruz ogunleri :))
Abla yapmayin yavruma yazik beee.. Hem bak seni duyuyor valla inat eder cikmam cikmam diye kalir orda :)) sen yine iyi tut simdi dogunca azcik isiriver yeter

merhaba arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun:KK45: iki günde ne çok şey birikmiş.valla 60 a kadar zor dayandı gözlerim:KK57: kilo alma konuşulmuş galiba.ben de 46yla başladım 48.5 kiloyum.çok almak istemiyorum çünkü benim boyum en fazla 55i taşır heralde :KK53:
kuşummm topik için saol hepimize hayırlı olsun....al benden de okadar boy 1.56 şuanda 46 kiloyum en babası 57 olabilirim yoksa yuvarla beni çık yani :)))

Back