kuşummm topik için saol hepimize hayırlı olsun....al benden de okadar boy 1.56 şuanda 46 kiloyum en babası 57 olabilirim yoksa yuvarla beni çık yani :)))
Günü gelsin hayirlisiyla çeker çıkarırım ay ben kim kime inat ediyor günü gelene kadar kalsın yetr :))Abla yapmayin yavruma yazik beee.. Hem bak seni duyuyor valla inat eder cikmam cikmam diye kalir orda :)) sen yine iyi tut simdi dogunca azcik isiriver yeter
biliyorum ama yılların alışkanlığıamannn ee faydası yok kuzus yaaa
bendee 16 da gidicem hatta 17nin icinde olcaam 3 ekimdeeeee.. ben ninni bileee uydurdum kızımaaa
Çok sevindim kuzum çok şükür hep güzel haberler alıyoruz gözün aydın allhim saglikla dünyaya getir menide nasip etsinEveeet geçmişi okumayi bitirdim zorlukla veee benimde size haberim var.. Oglen vakti dedim biraz heyecan olsun kaptim kocisi dogruuu baska bir doktora :)) amn doktor bey bir agrim var ki sormayin derken yaptığım oyunculuk tam odulluk yani..neyse bakti etti tabi arada ben cinsiyeti gorunuyormu falan yapiyorum evet baaak gordugunuz gibi erkek deyiverdi.. Nasil ciktik nasil sersemledik anlatamam sonunda bende ogrendim cinsiyetini oglum oluyor kizlar @elif190 vee tabiki ablacim denizmisra yanilmadi ve tahminleri dogru cikti.. Yaa cok mutluyum sizinlede paylasmakbistedim
Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
KIZIM OLUYOOOOORRR!!!başından beri biliyordum...
Aaaa çok sevindim cnm. Gözün aydın bi erkek bebiş daha aramıza katıldı. Bakalım bnmki salı günü belli olacak hayırlısı artık.Eveeet geçmişi okumayi bitirdim zorlukla veee benimde size haberim var.. Oglen vakti dedim biraz heyecan olsun kaptim kocisi dogruuu baska bir doktora :)) amn doktor bey bir agrim var ki sormayin derken yaptığım oyunculuk tam odulluk yani..neyse bakti etti tabi arada ben cinsiyeti gorunuyormu falan yapiyorum evet baaak gordugunuz gibi erkek deyiverdi.. Nasil ciktik nasil sersemledik anlatamam sonunda bende ogrendim cinsiyetini oglum oluyor kizlar @elif190 vee tabiki ablacim denizmisra yanilmadi ve tahminleri dogru cikti.. Yaa cok mutluyum sizinlede paylasmakbistedim
Eveeet geçmişi okumayi bitirdim zorlukla veee benimde size haberim var.. Oglen vakti dedim biraz heyecan olsun kaptim kocisi dogruuu baska bir doktora :)) amn doktor bey bir agrim var ki sormayin derken yaptığım oyunculuk tam odulluk yani..neyse bakti etti tabi arada ben cinsiyeti gorunuyormu falan yapiyorum evet baaak gordugunuz gibi erkek deyiverdi.. Nasil ciktik nasil sersemledik anlatamam sonunda bende ogrendim cinsiyetini oglum oluyor kizlar @elif190 vee tabiki ablacim denizmisra yanilmadi ve tahminleri dogru cikti.. Yaa cok mutluyum sizinlede paylasmakbistedim
vayy bir ederbiyatçı doğuyor desene
Ne güzel,çok şanslı bir kız olacak yavrunAhhh keske ne cok isterim.. Ufku genis olur yavrumun elimden geldigince yönlerdirmeyi planlıyorum.. Mesela daha okumayı ögrenmeden; yatmadan önce annem bana bir kitap verirdi kendi bir kitap alırdı, o okumaya baslardı bende uydurmaya.. bir süre sonra annem sıkılmadan beni dinlerdi.. uyur kalırdım.. o bana kitap okumayı asıladı ve kocaman kütüphanem var.. bende kızıma nasipse böyle kitap okumayı asılamak istiyorum.
Ne güzel,çok şanslı bir kız olacak yavrunçocuğun eğitimi babadan çok anneye düşüyor zaten,haklısın elimizden geleni yapmalıyız onlar için
bu saaat oldu hala cıkamadım off yaa arkadas nedır bugun bendekı bu sanssızlık ya
bak ya şimdiden pabucunu dama attırdı bebiş deseneAhh canım insallah.. aynen öyle hersey annede bitiyor.. Malesef babalar dirayetlide olamıyor özellikle kız babaları :) benim esim hic kıyamaz mesela simdiden aglarsa seni söyle yaparım böyle yaparım bos bos konusuyor istee
bak ya şimdiden pabucunu dama attırdı bebiş desenebenimki de biraz haşin seveer beni,çocuk olsun da kurtulursun benden onun yanaklarını ısırırım işte diyor bu da baba işte ha ha ha
aynen ben de sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumsormaaaaaa birde tehdit ediyor hahahah :) o delidir vallahi bu cocuk neden aglıyor diye kavga cıkarır beklerim yanihahaha seninkide iyimis sen kurtulcandaa ahhh o yavrum üzüldüm bak
ya kızlar bir konu daha mı açsak bebek isimlerimizi paylaşmamız içinhem karar vermiş arkadaşlar yazar ben de kopya çekerim belki,çok kararsızım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?