Bende de oturunca sıkıntı vala:)) aynen kuşum ederim yaa 10 saat çalışıp oturunca biraz bunaltıyor ama masanın altında tabure var ayaklarımı uzatıyorum
hosgeldın canım yorduk senı desene:):) valla canım bızımde dusunceler oyle bende kısa boyluyum ama sımdıden 53 u gorunce pek ınancım kalmadı:):)merhaba arkadaşlar yeni topik hayırlı olsuniki günde ne çok şey birikmiş.valla 60 a kadar zor dayandı gözlerim kilo alma konuşulmuş galiba.ben de 46yla başladım 48.5 kiloyum.çok almak istemiyorum çünkü benim boyum en fazla 55i taşır heralde
Insalh bitanem çok teşekür edrim alhim size hiç gostermesinkuş gibi geçirin bu en güzel gunlerinizi:) ❤❤❤Oyyy ablam yaaaa... Cok sevindim beainsallah hic agrin kalmaz
hosgeldın canım yorduk senı desene:):) valla canım bızımde dusunceler oyle bende kısa boyluyum ama sımdıden 53 u gorunce pek ınancım kalmadı:):)
Ayy allah iyiligini versin zavallicik pipisinden olcakVallhi kusura bakmasın kızlarımi ezemez onun pipisini keserim ben merak etme :))
evet işte buuu..benim de inanmak istediğim bir şeyKızlar ben hiç konuşmuyorum kilo konusunda aldık başımızı gidiyoruz bakalım nereye kadar gideriz :) ama olsun biz böylede guzelik göbüşüm le hala çok sexi görünüyoruz
ana yüreği işte şimdidenEvet kız bebekler annenin güzelligini alırmısay güzel olcaksa alsın güzelligimi yavrum
yok canım yaa yakında yuzmeye falan da yazılcam hamıleykende gdıcem sonrasında da bundan sonra dıkkat edıcem ılk 2 ay aldım kıloyuda son ay hıc almadım ben anlamadım valla:):)canım spor yapan biriysen halledersin merak etmeama benim gibi pazartesi sporuna meraklıysan bilemeyeceğim
Koptum buna yaa yaş akti gözümdentaytı bıle yedın dımıı dogru soyle
Eee işin içinde pirenseslerimi ezmek varsa Hadim edrim miniği kız :))hiç sorun deil o bizi çok üzdü teyzesi gelsin put edecem onu :))popo ya popo ya dövecem bide çok pis planlarım var ailecek sabırsızlıkla bekliyoruz ogunleri :))Ayy allah iyiligini versin zavallicik pipisinden olcak
Töbe töbe yok ya ben kendimi hala sexi hissediyorsun siz bence fıstık gibisinden halaevet işte buuu..benim de inanmak istediğim bir şeyama adile naşite döneceğim yakında elektrikcim elektrikcimmm
ebru şallı idolümüz 7 kiloyla kapatınca özeniyor insan :) sen verirsin o zaman canım merak etme, şşştt nazar değecekyok canım yaa yakında yuzmeye falan da yazılcam hamıleykende gdıcem sonrasında da bundan sonra dıkkat edıcem ılk 2 ay aldım kıloyuda son ay hıc almadım ben anlamadım valla:):)
Töbe töbe yok ya ben kendimi hala sexi hissediyorsun siz bence fıstık gibisinden hala
ana yüreği işte şimdiden
Abla yapmayin yavruma yazik beee.. Hem bak seni duyuyor valla inat eder cikmam cikmam diye kalir orda :)) sen yine iyi tut simdi dogunca azcik isiriver yeterEee işin içinde pirenseslerimi ezmek varsa Hadim edrim miniği kız :))hiç sorun deil o bizi çok üzdü teyzesi gelsin put edecem onu :))popo ya popo ya dövecem bide çok pis planlarım var ailecek sabırsızlıkla bekliyoruz ogunleri :))
kıyamam yahahhaha napalım mucizeeye tanık oluyoruz iste yürekten geliyor birseyler bende inanamıyorum
kuşummm topik için saol hepimize hayırlı olsun....al benden de okadar boy 1.56 şuanda 46 kiloyum en babası 57 olabilirim yoksa yuvarla beni çık yani :)))merhaba arkadaşlar yeni topik hayırlı olsuniki günde ne çok şey birikmiş.valla 60 a kadar zor dayandı gözlerim kilo alma konuşulmuş galiba.ben de 46yla başladım 48.5 kiloyum.çok almak istemiyorum çünkü benim boyum en fazla 55i taşır heralde
Koptum buna yaa yaş akti gözümden
kıyamam yaben de ara sıra bebişimle muhabbet ediyorum beni duymasa da bir an önce şu 16.hafta gelseydi de görseydim
kuşummm topik için saol hepimize hayırlı olsun....al benden de okadar boy 1.56 şuanda 46 kiloyum en babası 57 olabilirim yoksa yuvarla beni çık yani :)))
amannn ee faydası yok kuzus yaaaebru şallı idolümüz 7 kiloyla kapatınca özeniyor insan :) sen verirsin o zaman canım merak etme, şşştt nazar değeceksanırım benim işim biraz zor,ekmeği kesemiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?