2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar karsmak gibi olmasın 1 tane hamilelik bişey takım veya elbise çünkü çoğunuzun ilk bebeği hevesinizı alın :) diğerleride tayt pantolon eşofman sivetsort tunık geciştirin bence çok markalara heveslenme yın sonra giymiyceksinz hep para tuzağı bebisin eksiklerini alırsınız giyimi abartmayın pişman olursunuz sonra 2 bebeğe de modası geçer saklamaninda çok anlamı olmuyor

dogru dıyorsun abla ben bır pantolon bır eşofman bır de tayt aldım o kadar sımdılık tabı

Aynen sabah giymiştim hemen çıkardım ben tüm gün bunla çıldırırım dedim
bende cesaret edip alamıyorum şimdilik kendi pant.idare ediyorum oluyor zaten bayramada elbise etek falan alırım heralde bide samsuna gitcem o hamile pant.giyersem millet şok olmasın

bende cesaret edip alamıyorum şimdilik kendi pant.idare ediyorum oluyor zaten bayramada elbise etek falan alırım heralde bide samsuna gitcem o hamile pant.giyersem millet şok olmasın
Vala ben bi tane aldım delirdim. İdare ediyodum ama karnım bi anda çıktı artık mecburen bişiler almak zorundayım. Senin daha çıkmaz sen daha bi ay idare edersin

Vala ben bi tane aldım delirdim. İdare ediyodum ama karnım bi anda çıktı artık mecburen bişiler almak zorundayım. Senin daha çıkmaz sen daha bi ay idare edersin
:)) aynen kuşum ederim yaa 10 saat çalışıp oturunca biraz bunaltıyor ama masanın altında tabure var ayaklarımı uzatıyorum

merhaba arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun iki günde ne çok şey birikmiş.valla 60 a kadar zor dayandı gözlerim kilo alma konuşulmuş galiba.ben de 46yla başladım 48.5 kiloyum.çok almak istemiyorum çünkü benim boyum en fazla 55i taşır heralde

ay sınırden aglıyıcam kızlar bır ısı cozuyorum oburunde puruz cıkıyor kafayı sıyırıcam artık ya stresden karnım agrıdı yemın ederım off yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…