Aynen sabah giymiştim hemen çıkardım ben tüm gün bunla çıldırırım dedimYok canım ya benim bildiqin düşüyo resmen çok qıcık...
Ben qiydim buqün ama bin pişman oldum dahada qiymem onu yarın etek falan idare eder cumartesi alırım...Aynen sabah giymiştim hemen çıkardım ben tüm gün bunla çıldırırım dedim
Bende bol bi pantolonum var onu giyiyorum ben de hafta sonu bişiler alırım artık.Ben qiydim buqün ama bin pişman oldum dahada qiymem onu yarın etek falan idare eder cumartesi alırım...
Evet sorma canm tavan yapıyor egolar:)))wuuuu kesınlıkle ablammm senın egon yeter :):)
Ya sekerim morelim süper özgüven geldi :)))Alllaaaaaaah allah kadın be iste kadın
dogru dıyorsun abla ben bır pantolon bır eşofman bır de tayt aldım o kadar sımdılık tabıKızlar karsmak gibi olmasın 1 tane hamilelik bişey takım veya elbise çünkü çoğunuzun ilk bebeği hevesinizı alın :) diğerleride tayt pantolon eşofman sivetsort tunık geciştirin bence çok markalara heveslenme yın sonra giymiyceksinz hep para tuzağı bebisin eksiklerini alırsınız giyimi abartmayın pişman olursunuz sonra 2 bebeğe de modası geçer saklamaninda çok anlamı olmuyor
bende cesaret edip alamıyorum şimdilik kendi pant.idare ediyorum oluyor zaten bayramada elbise etek falan alırım heraldeAynen sabah giymiştim hemen çıkardım ben tüm gün bunla çıldırırım dedim
iyi yine ben daha hiç bir şey almadım oluyor şimdilik ama bayrama alasım var etek elbise bişeyler bakacamdogru dıyorsun abla ben bır pantolon bır eşofman bır de tayt aldım o kadar sımdılık tabı
dogru dıyorsun abla ben bır pantolon bır eşofman bır de tayt aldım o kadar sımdılık tabı[/QUOTbebegim ona vereceğiniz parayi bebıslere neler alınır baksana 150 tl pantolon yuh yani 3 .5 ay için deymez 1 tane gerekli düzgün bişey gerisi bence rahat lastikli 1 . 2 parça oh mis yetr
ayyy bende bugün artık alayım diyordum o halde boşuna para vermim başka şeyler bakarımBen qiydim buqün ama bin pişman oldum dahada qiymem onu yarın etek falan idare eder cumartesi alırım...
al canım yaa bı hamıle oldugun anlasılsın gozunu sevıımiyi yine ben daha hiç bir şey almadım oluyor şimdilik ama bayrama alasım var etek elbise bişeyler bakacam
Vala ben bi tane aldım delirdim. İdare ediyodum ama karnım bi anda çıktı artık mecburen bişiler almak zorundayım. Senin daha çıkmaz sen daha bi ay idare edersinbende cesaret edip alamıyorum şimdilik kendi pant.idare ediyorum oluyor zaten bayramada elbise etek falan alırım heraldebide samsuna gitcem o hamile pant.giyersem millet şok olmasın
tövbe tövbeee hııhhh gayet hamile gibiyim ben maşallahım var etli butlual canım yaa bı hamıle oldugun anlasılsın gozunu sevıım
:)) aynen kuşum ederim yaa 10 saat çalışıp oturunca biraz bunaltıyor ama masanın altında tabure var ayaklarımı uzatıyorumVala ben bi tane aldım delirdim. İdare ediyodum ama karnım bi anda çıktı artık mecburen bişiler almak zorundayım. Senin daha çıkmaz sen daha bi ay idare edersin
Çok teşekür edrim insalh canm benim :)ablammm benım cok sukur daha guzel gunlerımız olacak paşamızla beraber:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?