- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
inşallah canım sankı genetık bıraz da boyle seylerBenim annemdede olmamış bizdede olmaz inşallah canım ya..
ben kendı elbıselerımden bırını gıycem yaa sıkmaz heralde daha dıye dusunuyorumBende bayram için etek yada elbise almayı düşünüyorum hem daha rahat ohh geniş geniş :)
wuuuu kesınlıkle ablammm senın egon yeter :):)Kızlar ben hiç konuşmuyorum kilo konusunda aldık başımızı gidiyoruz bakalım nereye kadar gideriz :) ama olsun biz böylede guzelik göbüşüm le hala çok sexi görünüyoruz
Kızlar ben hiç konuşmuyorum kilo konusunda aldık başımızı gidiyoruz bakalım nereye kadar gideriz :) ama olsun biz böylede guzelik göbüşüm le hala çok sexi görünüyoruz
Yok canım ayarı keşke olsa.Dfn1903 canım penye kısmın en üstünde yok mu bir ayar düğmesi veya lastik.. ebru hamile giyimin apntolonlarıda çok güzeldir tavsiye ederim
Dfn1903 canım penye kısmın en üstünde yok mu bir ayar düğmesi veya lastik.. ebru hamile giyimin apntolonlarıda çok güzeldir tavsiye ederim
oda gayet pahalı:) 150 tl pantolonlar:)gebeye baktım simdi gayet pahalı ebru giyim nasıl acaba
bende yeşimden almıstım cok memnunumDfn1903 canım penye kısmın en üstünde yok mu bir ayar düğmesi veya lastik.. ebru hamile giyimin apntolonlarıda çok güzeldir tavsiye ederim
yok dıye bılıyorum canım yaainternet satışı varmı bu yeşimin? benim oturduğum ilde lcw yi zor buluyoruz da:)
Ay bu Yeşim mağazası Atlantis'te var olmazsa ben bi oraya gideyim :)bende yeşimden almıstım cok memnunum
valla canım 9tl ye kot pantolon aldım hamıle pantolonu dar paza falan acayıp sekıllı:):)Ay bu Yeşim mağazası Atlantis'te var olmazsa ben bi oraya gideyim :)
benim gögüslerde değişen birsey yok sankı sadece dolgun o kadarBurda aramizda iki hafta olan arkadaslar var tig gibi ben boyle dolasiyorum hele gogusler aldi basini gidiyo
oda gayet pahalı:) 150 tl pantolonlar:)
Yok canım ya benim bildiqin düşüyo resmen çok qıcık...Aslında benim tam bedenime uygun ama bel kısmı düşüyo resmen bide ben yüksek el giyerim hep sinir oluyorum.
inşallah canım sankı genetık bıraz da boyle seyler
Aynen canım inşallah genetiktir...Benim elbsem yok ole pek qiymem 1 tane var oda kalçamı cok belli edıo almam lazım yani..ben kendı elbıselerımden bırını gıycem yaa sıkmaz heralde daha dıye dusunuyorum
Ay en yakın zaman da bakacağım çünkü karnım çıktı artık benimvalla canım 9tl ye kot pantolon aldım hamıle pantolonu dar paza falan acayıp sekıllı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?