nıye canım yaa ben aldım cok da rahat gelmıstıBen bu hamile pantolonun dan nefret ettim nasıl giyeceğim ya bilmiyorum
dogurunca kendımıze bakkmaya vaktmız olacak mı yaa kımı gorsem salmıs kendını
Bende başkalarından qörüyorum resmen piskolojim bozuluo ama qenelde kız çocuklarında oluomuş annenin qüzelliqini alır derler kız çocukları...Ben daha bilmiorum cinsiyeti ama inşallah çıkmaz ya..ayyy Allah korusunnasıl birsey bilmiyorum ama cıkmaz insallah
gecen annemde dedı canım suratı hep leke olmus bende de abımde de Allah'a sukur bende yok henuzYa inşallah suratımızda leke olmaz ya nefret ediorum
Bende başkalarından qörüyorum resmen piskolojim bozuluo ama qenelde kız çocuklarında oluomuş annenin qüzelliqini alır derler kız çocukları...Ben daha bilmiorum cinsiyeti ama inşallah çıkmaz ya..
Ben Lcw'den aldım canım düşüyor resmennıye canım yaa ben aldım cok da rahat gelmıstı
Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
KIZIM OLUYOOOOORRR!!!başından beri biliyordum...
Ben bu hamile pantolonun dan nefret ettim nasıl giyeceğim ya bilmiyorum
hamile pantolonlarıda göbeği çok çıkartıyo.. kocaman görünüyo göbek.. hiç bi yerden kesmiyor büsbütün oluyo ya
evet garip bi kesim ve şekilleri var ve koca göbekgercekkten yaa olmayan göbegide cıkarıyo bence hamile pantolonlarına iyice göbek cıkıp hamile gibi olunca gecmeli
evet garip bi kesim ve şekilleri var ve koca göbekbiz dün gittik bayram için bişiler bakalım diye kotondan 2 tane etek aldım beli lastikli normal bedenden bir beden büyük aldım çok hoşuma gitti iki renk seçeneği arasında kalmıştım ki kocişim sağolsun zaten nadir kıyafet buluyon ikisinide alalım dedi bi de lcw dn bir elbise aldım düz siyah beli iple istediğin ayarı verebilceğin cinsten hoşuma gitti bakın isterseniz kızlar
Ben bu hamile pantolonun dan nefret ettim nasıl giyeceğim ya bilmiyorum[/QUOT
belindeki lastiği sıkmadın mı acaba.. ona iyice sıkarsan pek düşmüyor aslında
bencede normal kıyafetler hala alınabilir 42 ye kadar yolu varhem sonrada daraltırız bosuna almamıs oluruz
aynen canım bende devamlı pc basındayım ondan aldım hamıle pantolonuama normaller büyük gelse bile sürekli oturunca göbüşü sıkıyo benim. bide benim işm gereği 8 saat oturuyorum
Benim annemdede olmamış bizdede olmaz inşallah canım ya..gecen annemde dedı canım suratı hep leke olmus bende de abımde de Allah'a sukur bende yok henuz
Tabi canım herşey onlar için deilmi zaten canım o qüzel olsunda biz onada katlanırız..Evet kız bebekler annenin güzelligini alırmısay güzel olcaksa alsın güzelligimi yavrum
LCW ninki ole canım belinde lastık yok bende beden büyük aldım ordan şimdi iyice bollaştı yıkayınca falan saldı kendini keşke kendi bedenimde alsaydım şimdi tam olurdu..Bel kısmında lastik yok canım bi tuhaf vala çözemedim
Bende bayram için etek yada elbise almayı düşünüyorum hem daha rahat ohh geniş geniş :)evet garip bi kesim ve şekilleri var ve koca göbekbiz dün gittik bayram için bişiler bakalım diye kotondan 2 tane etek aldım beli lastikli normal bedenden bir beden büyük aldım çok hoşuma gitti iki renk seçeneği arasında kalmıştım ki kocişim sağolsun zaten nadir kıyafet buluyon ikisinide alalım dedi bi de lcw dn bir elbise aldım düz siyah beli iple istediğin ayarı verebilceğin cinsten hoşuma gitti bakın isterseniz kızlar
ama normaller büyük gelse bile sürekli oturunca göbüşü sıkıyo benim. bide benim işm gereği 8 saat oturuyorum
Tabi canım herşey onlar için deilmi zaten canım o qüzel olsunda biz onada katlanırız..
Bel kısmında lastik yok canım bi tuhaf vala çözemedim
Aslında benim tam bedenime uygun ama bel kısmı düşüyo resmen bide ben yüksek el giyerim hep sinir oluyorum.LCW ninki ole canım belinde lastık yok bende beden büyük aldım ordan şimdi iyice bollaştı yıkayınca falan saldı kendini keşke kendi bedenimde alsaydım şimdi tam olurdu..
Tabi ki ben galip gelicem gidip başka bi yere bakıcam anneciğimin deyimiyle adam gibi bişi alıcamtabii calısınca mecbur oluyorsun ben bu ara sadece gezdigim icin konusmak kolay oluyor bana hhahaha :)))))
Ayynen öylee minnoslar
hahahaha pantolonla savastasın resmen hadi bakalım kim galip gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?