2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayyy Allah korusun nasıl birsey bilmiyorum ama cıkmaz insallah
Bende başkalarından qörüyorum resmen piskolojim bozuluo ama qenelde kız çocuklarında oluomuş annenin qüzelliqini alır derler kız çocukları...Ben daha bilmiorum cinsiyeti ama inşallah çıkmaz ya..

Bende başkalarından qörüyorum resmen piskolojim bozuluo ama qenelde kız çocuklarında oluomuş annenin qüzelliqini alır derler kız çocukları...Ben daha bilmiorum cinsiyeti ama inşallah çıkmaz ya..

Evet kız bebekler annenin güzelligini alırmıs ay güzel olcaksa alsın güzelligimi yavrum

Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:

KIZIM OLUYOOOOORRR!!! başından beri biliyordum...

Ben bu hamile pantolonun dan nefret ettim nasıl giyeceğim ya bilmiyorum

hamile pantolonlarıda göbeği çok çıkartıyo.. kocaman görünüyo göbek.. hiç bi yerden kesmiyor büsbütün oluyo ya

gercekkten yaa olmayan göbegide cıkarıyo bence hamile pantolonlarına iyice göbek cıkıp hamile gibi olunca gecmeli
evet garip bi kesim ve şekilleri var ve koca göbek biz dün gittik bayram için bişiler bakalım diye kotondan 2 tane etek aldım beli lastikli normal bedenden bir beden büyük aldım çok hoşuma gitti iki renk seçeneği arasında kalmıştım ki kocişim sağolsun zaten nadir kıyafet buluyon ikisinide alalım dedi bi de lcw dn bir elbise aldım düz siyah beli iple istediğin ayarı verebilceğin cinsten hoşuma gitti bakın isterseniz kızlar

bencede normal kıyafetler hala alınabilir 42 ye kadar yolu var hem sonrada daraltırız bosuna almamıs oluruz

Bel kısmında lastik yok canım bi tuhaf vala çözemedim
LCW ninki ole canım belinde lastık yok bende beden büyük aldım ordan şimdi iyice bollaştı yıkayınca falan saldı kendini keşke kendi bedenimde alsaydım şimdi tam olurdu..

Bende bayram için etek yada elbise almayı düşünüyorum hem daha rahat ohh geniş geniş :)

ama normaller büyük gelse bile sürekli oturunca göbüşü sıkıyo benim. bide benim işm gereği 8 saat oturuyorum

tabii calısınca mecbur oluyorsun ben bu ara sadece gezdigim icin konusmak kolay oluyor bana hhahaha :)))))

Tabi canım herşey onlar için deilmi zaten canım o qüzel olsunda biz onada katlanırız..

Ayynen öylee minnoslar

Bel kısmında lastik yok canım bi tuhaf vala çözemedim

hahahaha pantolonla savastasın resmen hadi bakalım kim galip gelecek

LCW ninki ole canım belinde lastık yok bende beden büyük aldım ordan şimdi iyice bollaştı yıkayınca falan saldı kendini keşke kendi bedenimde alsaydım şimdi tam olurdu..
Aslında benim tam bedenime uygun ama bel kısmı düşüyo resmen bide ben yüksek el giyerim hep sinir oluyorum.

tabii calısınca mecbur oluyorsun ben bu ara sadece gezdigim icin konusmak kolay oluyor bana hhahaha :)))))

Ayynen öylee minnoslar

hahahaha pantolonla savastasın resmen hadi bakalım kim galip gelecek
Tabi ki ben galip gelicem gidip başka bi yere bakıcam anneciğimin deyimiyle adam gibi bişi alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…