yaaa ne tatlı yaaa:):):):)O kadr cok cikiyoki bazen esim korkuyo duz yatma bebek yerinden oynayacak bisey olacak ona diye :))
taytı bıle yedın dımıı dogru soyle
ilk randevuya gittik canım esimle doktoru beklıyoruz. bır abla geldı son ayı karnı burnunda ama gogusler tasmıs resmen gobegın yarısını kapatıyor. aaa bu kadar kılo alınıyor mu dedım esım o 3 uz hamıle dedıGogusler ne alemde kizlar ben cok zayifim ama gogusler aldi basini gidiyo 90 takiyorum simdiden bebek kafasi kadar oldular yavrum emerken bogulacak diye tirsiyorum simdiden
Amin ablacım Allah'ta sana ve bebeğine,kızlarına sağlık versin.Allh ta gostermesin zaten birinize de benim çok ara vermem yaş kilo da var tabiki bunlar hep olumsuzluk kuzum
Bi ara canım cektideeeee dedim hadi giycek biseyim yok zaten kalsın dedim
Benimkide benle dalga geciyo gogusler bi metre onden gidiyo senden ayri dunyada yasiyo onlar diyeilk randevuya gittik canım esimle doktoru beklıyoruz. bır abla geldı son ayı karnı burnunda ama gogusler tasmıs resmen gobegın yarısını kapatıyor. aaa bu kadar kılo alınıyor mu dedım esım o 3 uz hamıle dedı: baksana goguslerı gobegıyle aynı boyutta demıstı. o zaman cok garıp gelmıstı yok canım boyle olmayız dıye ama sankı olucaz gıbı
heee tayt yemek yıyor dımı devamlı
hahahah benimde yüzümün degismedigimi söylüyorlarda insan kendini bilir cirkinlestim ben ne sac yakısıyo ne makyajbenimde popomun masallahhı var
ben denemedim direk aldım sonrada gördüm taytı
ben yemedim bebek yedii
ilk randevuya gittik canım esimle doktoru beklıyoruz. bır abla geldı son ayı karnı burnunda ama gogusler tasmıs resmen gobegın yarısını kapatıyor. aaa bu kadar kılo alınıyor mu dedım esım o 3 uz hamıle dedı: baksana goguslerı gobegıyle aynı boyutta demıstı. o zaman cok garıp gelmıstı yok canım boyle olmayız dıye ama sankı olucaz gıbı
ay kusum banada cırkınlestım gıbı gelıyor ya ne yapsam tıpımı duzeltemıyorum sankı
ilk randevuya gittik canım esimle doktoru beklıyoruz. bır abla geldı son ayı karnı burnunda ama gogusler tasmıs resmen gobegın yarısını kapatıyor. aaa bu kadar kılo alınıyor mu dedım esım o 3 uz hamıle dedı: baksana goguslerı gobegıyle aynı boyutta demıstı. o zaman cok garıp gelmıstı yok canım boyle olmayız dıye ama sankı olucaz gıbı
hamile pantolonlarıda göbeği çok çıkartıyo.. kocaman görünüyo göbek.. hiç bi yerden kesmiyor büsbütün oluyo ya
Ya inşallah suratımızda leke olmaz ya nefret ediorum
gercekkten yaa olmayan göbegide cıkarıyo bence hamile pantolonlarına iyice göbek cıkıp hamile gibi olunca gecmeli
yanı canımmm:):):) valla bak sok olarak bakmıstım ablaya ama sımdıden bızımkıler boyleyse sonrasını dusunemıyorum:):)bu çok iyimiş abbbboooovvv ben 4 üz mü olucam yani
dogurunca kendımıze bakkmaya vaktmız olacak mı yaa kımı gorsem salmıs kendınıyook caresi yok düzelmiyordogurunca ancaakk artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?