benim içime huzur dolduvallahi rahatlık çöktü yaa neydi arkadaş o ucuzluk çirkeflik ben anlamadım yaa
Kıss bna iftira atmayın şurda besmeleyle girdik görüyomusunuz aaa dostlarrrr bna iftira atıyolarrrrrrrr:)Hahahah kk yı kurtarıyoruzz sanki
hahahhahah iste bunaaa kızımla göbegimi hoplata hoplata gülerim ama dur ya gülmesem mi sükür önemli
amannnn dur dur şikayet et hemenKıss bna iftira atmayın şurda besmeleyle girdik görüyomusunuz aaa dostlarrrr bna iftira atıyolarrrrrrrr:)
Seve seve güle güle aşkla sevgiyle paşalarınla gel canımmmBeni almadan gelmişsinizyahu 2 saat foruma girmedim neler olmuş bende gelebilir miyim ki acep
ahhh canımm benım basımızın tacı gel tabı :):)Beni almadan gelmişsinizyahu 2 saat foruma girmedim neler olmuş bende gelebilir miyim ki acep
sen gelınce cok kalabalık olduk ama ogluslarının masallahı var :):) kıpır kıpır:):)Beni almadan gelmişsinizyahu 2 saat foruma girmedim neler olmuş bende gelebilir miyim ki acep
Beni almadan gelmişsinizyahu 2 saat foruma girmedim neler olmuş bende gelebilir miyim ki acep
canımm başımızın üstünde yerin var ama burda öyle gülüp eğlenmek yasak haa ona göre hahahahaBeni almadan gelmişsinizyahu 2 saat foruma girmedim neler olmuş bende gelebilir miyim ki acep
kızım senin yaşın kaç allah allah avukatmısın çetemsiniz lan sizKıss bna iftira atmayın şurda besmeleyle girdik görüyomusunuz aaa dostlarrrr bna iftira atıyolarrrrrrrr:)
tabıı devamlı aglıycaz somurtcaz falan bırının sıkıntısı olunca acındırıyor dıycez gulunce ulkenın bu durumunda gulme dıycezcanımm başımızın üstünde yerin var ama burda öyle gülüp eğlenmek yasak haa ona göre hahahaha
şimdi tammm çete olduk vallakızım senin yaşın kaç allah allah avukatmısın çetemsiniz lan sizhahahhaha
aynen oyle canım cıkmaması mucızeydı zatenbujucloud gercekten beni cok cok cok duygulandırdı.. cok iyi olduguna inandıklarımdan birisi.. aslında bir kac kisi daha var ama böyle sorunlar bu kadar kadının oldugu yerde cıkar :)
hahhahahahahtabıı devamlı aglıycaz somurtcaz falan bırının sıkıntısı olunca acındırıyor dıycez gulunce ulkenın bu durumunda gulme dıycezoyle sadıstız bız sevıyoruz acı cekmeyı cektırmeyı
ayy oyle ama acıdan zevk alıyoruz ne yapalım :):)hahhahahahahsadist koptum buket
susmeycezzz susmeycezzzzzHahaaha ya bi susun bakın bebegim size kafa atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?