2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Hahahah kk yı kurtarıyoruzz sanki

hahahhahah iste bunaaa kızımla göbegimi hoplata hoplata gülerim ama dur ya gülmesem mi sükür önemli
Kıss bna iftira atmayın şurda besmeleyle girdik görüyomusunuz aaa dostlarrrr bna iftira atıyolarrrrrrrr:)

Beni almadan gelmişsiniz yahu 2 saat foruma girmedim neler olmuş bende gelebilir miyim ki acep

bujucloud gercekten beni cok cok cok duygulandırdı.. cok iyi olduguna inandıklarımdan birisi.. aslında bir kac kisi daha var ama böyle sorunlar bu kadar kadının oldugu yerde cıkar :)

canımm başımızın üstünde yerin var ama burda öyle gülüp eğlenmek yasak haa ona göre hahahaha
tabıı devamlı aglıycaz somurtcaz falan bırının sıkıntısı olunca acındırıyor dıycez gulunce ulkenın bu durumunda gulme dıycez oyle sadıstız bız sevıyoruz acı cekmeyı cektırmeyı

bujucloud gercekten beni cok cok cok duygulandırdı.. cok iyi olduguna inandıklarımdan birisi.. aslında bir kac kisi daha var ama böyle sorunlar bu kadar kadının oldugu yerde cıkar :)
aynen oyle canım cıkmaması mucızeydı zaten

tabıı devamlı aglıycaz somurtcaz falan bırının sıkıntısı olunca acındırıyor dıycez gulunce ulkenın bu durumunda gulme dıycez oyle sadıstız bız sevıyoruz acı cekmeyı cektırmeyı
hahhahahahah sadist koptum buket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…