2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ohh miss gibide olur benimkide pankek cok sever :)) bu fikirden türetebilirsin yani iste

valla super fıkır verdın kusum bızımkının en sevdıgı sey bızım kahvaltı 2 kısıde olsak hep kalabalıkmısız gıbı oldugu ıcın ekstralarla daha da super olcek

Gruplasma , kutuplasma her yerde var bugunlerde sanirim bundan kaciş yok. Facebookda felan da ayni seyleri goruyorum. Üzüldüm dünkü yazilanlara. Annelik,bebek bakimi hic birsey bilmiyorum. Burdan tum hamislerden bisey kapmaya calisiyorum. Aslinda cok sık giremiyorum ama elimden geldigince iki grubuda takip etmeye calisacagim.

Gelelim esas mevzuya pantolon konusu konusulmus. Bi tavsiye de benden. Ben ipekyol ve twistteki beli lastikli pantolanlardan alicam. Kocamn kalin bi lastik var belinde. Twistteki daha uygundu.

Zayıflarda ögle yemeginde bu nasıl iş karsiiimmm biz yemeyelimm kilo alalım bunlar hapur hupuurr ohh götürsünlerr

kg demeyın kusum ya gercı ben cok almamısım ama hatta gecen asansorde bır kadın bana ne guzel hamılesınız butun kg gobekde ne kadar ortantılı didi cok sevındım benım bacaklar zayıf ya

Zayıflarda ögle yemeginde bu nasıl iş karsiiimmm biz yemeyelimm kilo alalım bunlar hapur hupuurr ohh götürsünlerr
Vala aynen şimdi bi çorba içeçeğim sadece o da içebilirsem bunlar herşeyi yiyolar yiyolar bide kilo aldım yok şöyle yok böyle aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel de sinirlenme

iki ogun arasi ic canim ne ac ne tokken, ben oyle yapıyorum mesela hic rahatsızlık vermedi o hap bana ne bulantı, ne agrı.

valla super fıkır verdın kusum bızımkının en sevdıgı sey bızım kahvaltı 2 kısıde olsak hep kalabalıkmısız gıbı oldugu ıcın ekstralarla daha da super olcek

aynen bizimde haftasoonu muhakkak o 4 4lük kahvaltı hazırlanacak masa süslenecek krepler pankekler hep olacak cünkü hiçi isteler zaten birde ben hiçi k valtı hazırlamıyorum cok erken gidiyor malum İst trafiginden dolayı ancak hsonu

Bugün ipekyoldan banada mesaj gelmis. %70+%20 indirim baslamıs esasen bakmakta fayda var bol trikolar kazaklarda alınabilir diye düsünüyorum. :)

kg demeyın kusum ya gercı ben cok almamısım ama hatta gecen asansorde bır kadın bana ne guzel hamılesınız butun kg gobekde ne kadar ortantılı didi cok sevındım benım bacaklar zayıf ya

Benimde kız bebis gercekten kızlar yaygınlastırıyo anneyi göbegim cıktı ama belim kalınlastı popom büyüdü hatta cinsiyet ögrenmeden teyzem diyordu senin kesin kız diye :)
Ama ne güüüzeel ya en büyük hayalimdi sadece göbek ama bu gidisle zor :) Allahta boyum biraz uzunda ordan yırtıyorum

aynen canım hafta ıcı bende hazırlayamıyorum oyuzden hafta sonu guzel gecıyor genelde

benımde gobek bolgem ama top gibi yaygın degıl gobekden alıyorum sanırım

kızlar su kolay patıkler varya deneyenınız varmı ben bır tane yapmak ıstıyorum bıdıgıma bısı yapmıs oluyım dedım

aynen canım hafta ıcı bende hazırlayamıyorum oyuzden hafta sonu guzel gecıyor genelde

benımde gobek bolgem ama top gibi yaygın degıl gobekden alıyorum sanırım

yaaaa masalllaahhh masalllaaaaaaaah nazar degmesinn... En güzeli iste

Vala aynen şimdi bi çorba içeçeğim sadece o da içebilirsem bunlar herşeyi yiyolar yiyolar bide kilo aldım yok şöyle yok böyle aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel de sinirlenme

ben de yıyemıyorum kgda almıyorum pek sınır yapma kusum herkesın bunye aynı degıl verırsın dogumdan sonra

Ayyy Kilo demeyin kızlarrr. Kimse bnm kadar Kilo almamıştır. 57 ile hamile kaldm tam 7 Kilo aldım 7 Kilo (maşallah deyin :)))... Ben hamileliğimi yatarak geçirdim. En başından beri kanamalarım oluyor. Yata yata şiştim  şimdi yine raporluyum evde yatışşşşş. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…