2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla canım yerim hemde nasıll...nerde bi çiğköfte dükkanı görsem eşime benim canım istiyo deyip hep aldığımız yerden aldırıyorum....önüme bi çiğköfteci çıkmayagörsün yani...
Bende hergün kesin yerdim yani hiç es qeçtiqim olmazdı ama hamile kaldıqımdan beri 1 kere yedim içim almıo nasıl kız anasıyım anlamadım habire tatlı yani

Bende hergün kesin yerdim yani hiç es qeçtiqim olmazdı ama hamile kaldıqımdan beri 1 kere yedim içim almıo nasıl kız anasıyım anlamadım habire tatlı yani
valla ben öncesinde de seviyodum şimdi de yiyiyorum.....tatlı yiyemiyorum ben...belki de ilk hamileliğimde şeker çıkmıştı onun etkisiyle de psikolojik olarak olabilir...
S seduf tatlım doğum günün kutlu olsun.. sağlıklı mutlu huzurlu nice nice uzunnnnn yaşlar dilerim...
sağol canım teşekkür ederim....

S seduf canım masallah guzel haberlerle gelırsınız ınsallah dogum gunun kutlu olsun yenı yasının yenı guzellıkler getırmesını dılerım

valla canım yerim hemde nasıll...nerde bi çiğköfte dükkanı görsem eşime benim canım istiyo deyip hep aldığımız yerden aldırıyorum....önüme bi çiğköfteci çıkmayagörsün yani...

gunaydın hepınıze guzel hamısler ve bebıskolar bugun herkesın enerjısı yerınde sanırım masallah dıyelımde bozulmasın hep bole enerjık olalım

tatlım bulutlu battaniye mavi olan aldım sadece:) sende pembesini almışsın herhalde..ben öyle senin gibi çok şeyler almadım..:)

Olsun kusum azın cogun önemi mi var benimde annem olmasaydı bu kadar cok almazdım alamazdım zaten

günaydın kızlarrr....bugün oğluşumu görcem ben ama.....bakalım neler yapıyo içerde.....akşam zaten bi hareketliydi bi hareketliydi babamız bile şaşırdı....aaaa tekme atıyo diyeee.....

Günaaydın canikom güüüzel haberleri bekliyoruuzzz
Dogum günün kutlu olsuuuuuun nice saglıklı huzurlu yıllarınız olsun hepp birlikteee, sevgiyleeeeeee çiğköfte pastaaaandan isteriz

Off ya bide taşınma çıktı başıma bukadar şeyin arasında hasta olmasam bari

sağol canımcım....annemm ben sana gönderirim pastadan merak etme....

kızlar kocısıme suprız yaptım ıs yerınde kupa sorunu varda ısımlı arıyordu bende ona cıcek sepetınden agrasıf bır bardak gonderdım cok hosuma gıttı

Eklentiler

• kisiye-ozel-bu-bardak-benim-kupa-hf3147-1-1.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 37
CanSev_Can neee eşya taşımak mıııı?? ayyy ben geçen hafta taşındım valla Allah kolaylık versin. havalar da soğuyor... hasta oldum ben aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…