- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Bende hergün kesin yerdim yani hiç es qeçtiqim olmazdı ama hamile kaldıqımdan beri 1 kere yedim içim almıo nasıl kız anasıyım anlamadım habire tatlı yanivalla canım yerim hemde nasıll...nerde bi çiğköfte dükkanı görsem eşime benim canım istiyo deyip hep aldığımız yerden aldırıyorum....önüme bi çiğköfteci çıkmayagörsün yani...
valla ben öncesinde de seviyodum şimdi de yiyiyorum.....tatlı yiyemiyorum ben...belki de ilk hamileliğimde şeker çıkmıştı onun etkisiyle de psikolojik olarak olabilir...Bende hergün kesin yerdim yani hiç es qeçtiqim olmazdı ama hamile kaldıqımdan beri 1 kere yedim içim almıo nasıl kız anasıyım anlamadım habire tatlı yani
sağol canım teşekkür ederim....
valla canım yerim hemde nasıll...nerde bi çiğköfte dükkanı görsem eşime benim canım istiyo deyip hep aldığımız yerden aldırıyorum....önüme bi çiğköfteci çıkmayagörsün yani...
tatlım bulutlu battaniye mavi olan aldım sadece:) sende pembesini almışsın herhalde..ben öyle senin gibi çok şeyler almadım..:)
günaydın kızlarrr....bugün oğluşumu görcem ben ama.....bakalım neler yapıyo içerde.....akşam zaten bi hareketliydi bi hareketliydi babamız bile şaşırdı....aaaa tekme atıyo diyeee.....
Off ya bide taşınma çıktı başıma bukadar şeyin arasında hasta olmasam bari
Evi mi taşıyacaksınız cnmOff ya bide taşınma çıktı başıma bukadar şeyin arasında hasta olmasam bari
sağol canımcım....annemm ben sana gönderirim pastadan merak etme....Olsun kusum azın cogun önemi mi varbenimde annem olmasaydı bu kadar cok almazdım alamazdım zaten
Günaaydın canikom güüüzel haberleri bekliyoruuzzz
Dogum günün kutlu olsuuuuuun nice saglıklı huzurlu yıllarınız olsun hepp birlikteee, sevgiyleeeeeeeçiğköfte pastaaaandan isteriz
hayırdır canım ya ev mi taşıyacaksın...Off ya bide taşınma çıktı başıma bukadar şeyin arasında hasta olmasam bari
bugün bari bekle kızzzzzz....yarın yaparsın.....
çok güzelmiş :)kızlar kocısıme suprız yaptım ıs yerınde kupa sorunu varda ısımlı arıyordu bende ona cıcek sepetınden agrasıf bır bardak gonderdım cok hosuma gıttı
Güle güle kullansınn çok şekerlerrrrBizim minnakın odasının ilk ciciskoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?