2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günaydın kızlarrr dün yazamadım yogunluktan kusummelek kusummelek benimde kargo geldi çıtçıtlı bady almıştım onunla beraber gelmiş çok guzeller vallahi bak bak doyamadımmmm

kızlar mumkunse tasınmayın cok streslı bır ıs bu ya ben ev almak ıstemıyorum sırf oyuzden nasıl tasıncam dıye:KK70:

Off cok dikkat et vallahi cooooook zor cooooook bende boyaya baslicam durmadan erteliyorum :KK70: salak desene iyice agırlasan ne erteliyosun ama gözüm yemiyo hiç
Valla elimi bişeye sürmeyi düşünmüorum canım ya kuzenlerim annem saqolsun yapacaklar..Bencede çok bekleme canım biran önce başla..

CanSev_Can CanSev_Can neee eşya taşımak mıııı?? ayyy ben geçen hafta taşındım valla Allah kolaylık versin. havalar da soğuyor... hasta oldum ben aman dikkat
Aynen canım ya maalesef öle olucak bende hasta olmaktan korkuorum zaten Allah razı olsun çok teşekkür ederim geçmiş olsun sanada dikkat et..

S seduf canımcım doğum günün kutlu olsun musmutlu bir yıl olsun çekirdek ailenle :) buarada güzel güzel fotolar bekliyoruz doktordan sonra :)

Back