- 25 Şubat 2013
- 3.130
- 935
- 123
çok güzelmiş :)
elını uzatanı gerı cevırır cınsden bır kupa oldu valla
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzelmiş :)
sağol canımcım....annemm ben sana gönderirim pastadan merak etme....
bugün bari bekle kızzzzzz....yarın yaparsın.....![]()
Güle güle kullansınn çok şekerlerrrr![]()
güzel olmuş ama..elını uzatanı gerı cevırır cınsden bır kupa oldu valla![]()
hayırdır kuzum ne taşınması allah yardımcın olsunOff ya bide taşınma çıktı başıma bukadar şeyin arasında hasta olmasam bari![]()
ay ben çocuk odasındaki büyük gardrop u yatak odasına taşıtıcam o bile zor geliyor yaniiikızlar mumkunse tasınmayın cok streslı bır ıs bu ya ben ev almak ıstemıyorum sırf oyuzden nasıl tasıncam dıye![]()
teşekkkür ederimm canım...
kızlar kocısıme suprız yaptım ıs yerınde kupa sorunu varda ısımlı arıyordu bende ona cıcek sepetınden agrasıf bır bardak gonderdım cok hosuma gıttı
hahah harika fikir valla bayıldımmmkızlar kocısıme suprız yaptım ıs yerınde kupa sorunu varda ısımlı arıyordu bende ona cıcek sepetınden agrasıf bır bardak gonderdım cok hosuma gıttı
Valla elimi bişeye sürmeyi düşünmüorum canım ya kuzenlerim annem saqolsun yapacaklar..Bencede çok bekleme canım biran önce başla..Off cok dikkat et vallahi cooooook zor cooooook bende boyaya baslicam durmadan erteliyorumsalak desene iyice agırlasan ne erteliyosun ama gözüm yemiyo hiç
Evet canım maalesef yaEvi mi taşıyacaksınız cnm
hahah harika fikir valla bayıldımmm
Evet canım ya bu ev biraz duraqa falan uzak dah acadde üzerine çıkıcaz..hayırdır canım ya ev mi taşıyacaksın...
Valla elimi bişeye sürmeyi düşünmüorum canım ya kuzenlerim annem saqolsun yapacaklar..Bencede çok bekleme canım biran önce başla..
Aynen canım ya maalesef öle olucak bende hasta olmaktan korkuorum zaten Allah razı olsun çok teşekkür ederim geçmiş olsun sanada dikkat et..CanSev_Can neee eşya taşımak mıııı?? ayyy ben geçen hafta taşındım valla Allah kolaylık versin. havalar da soğuyor... hasta oldum ben aman dikkat
canım yaaa allah yardmcın olsun zor iş ama niyetin varsada daha havalar soğumadan mantıklı olmuşEvet canım ya bu ev biraz duraqa falan uzak dah acadde üzerine çıkıcaz..
Eşim ev sahibiyle tartışmış canım oturmam ben onun evinde dio maalesef bide bu çıktı başımahayırdır kuzum ne taşınması allah yardımcın olsun