2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Bende hisetmiyorum arada cok nadir..
20. Haftadan sonra baslar vurmayaa allahim.hayirlsiiylaaa kucagimza almayi.nasip.etsij..marka kalitrli urunlerden.bahsedilmis.ilk.bebek diyee bende chicco aziz bebe kanz vs urunleruni twrcih ettim.amaa hemen buyuyor ve giydiremiyorsun...simdi ise pamuklu olsun fiyata bakmiyorumm..giydiremeyince icin gidiyor az ve oz alin kizlar biciriiklar buyuyorr hemen:anneadayı::nazar:

benim de 18. haftada 230 du doktor normal demişti seninde normal seyrinde gibi bundan sonra kilo artışları hızlanıyor 21-22 gibi 400 gramı geçiyorlar sanırım
Benim 17 haftalikken 20 cm ve 190 gramdi. Yarin tekrar gidicem bakalim 1 haftada ne kadar buyumus minik yavrum :anneadayı:

Hahahha bisi almadıııım ama :KK70:

Foto atsana yarıınnn meraktayım

hani su romantik ikiz anası :KK70::KK70:
tatlım bulutlu battaniye mavi olan aldım sadece:) sende pembesini almışsın herhalde..ben öyle senin gibi çok şeyler almadım..:)

günaydın kızlarrr....bugün oğluşumu görcem ben ama.....bakalım neler yapıyo içerde.....akşam zaten bi hareketliydi bi hareketliydi babamız bile şaşırdı....aaaa tekme atıyo diyeee.....

günaydın kızlarrr....bugün oğluşumu görcem ben ama.....bakalım neler yapıyo içerde.....akşam zaten bi hareketliydi bi hareketliydi babamız bile şaşırdı....aaaa tekme atıyo diyeee.....
maşallah canım güzel haberlerle gel..

Güzel haberlerle qel inşallah canım :)

valla bugün en güzel hediye herhalde bebişimi görmek olacak.....tabiii bi de eşimin çiğköfte pastası da ikinci sırada.....
Pastayı sakın es qeçme bence büyük ayıp olur o pasta'ya canım :)

doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle evlatlarınla eşinle ailenle çok daha mutlu yıllarınız olsun inşallah :) ve güzel haberlerle gel, kaçta kontrolün

ne güzel, bugün doğumgünün sanırım di mi? doğum günün kutlu olsun canım, güzel haberlerle gel inşallah :KK9:

Pastayı sakın es qeçme bence büyük ayıp olur o pasta'ya canım :)
tabi canımm es geçermiyim hiçççç.....
doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle evlatlarınla eşinle ailenle çok daha mutlu yıllarınız olsun inşallah :) ve güzel haberlerle gel, kaçta kontrolün
teşekkür ederim....ayyy bi yaş daha büyüdüm ama......öğleden sonra 3 de....
ne güzel, bugün doğumgünün sanırım di mi? doğum günün kutlu olsun canım, güzel haberlerle gel inşallah :KK9:
evetttt bugün benim doğumgünüm.....teşekkür ederimmm...inşallahh güzel haberlerle gelirim.....

:) afiyet olsun cnm bizim yerimize de ye:)
valla canım yerim hemde nasıll...nerde bi çiğköfte dükkanı görsem eşime benim canım istiyo deyip hep aldığımız yerden aldırıyorum....önüme bi çiğköfteci çıkmayagörsün yani...

Back