- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
Bende hisetmiyorum arada cok nadir..
20. Haftadan sonra baslar vurmayaa allahim.hayirlsiiylaaa kucagimza almayi.nasip.etsij..marka kalitrli urunlerden.bahsedilmis.ilk.bebek diyee bende chicco aziz bebe kanz vs urunleruni twrcih ettim.amaa hemen buyuyor ve giydiremiyorsun...simdi ise pamuklu olsun fiyata bakmiyorumm..giydiremeyince icin gidiyor az ve oz alin kizlar biciriiklar buyuyorr hemen![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
20. Haftadan sonra baslar vurmayaa allahim.hayirlsiiylaaa kucagimza almayi.nasip.etsij..marka kalitrli urunlerden.bahsedilmis.ilk.bebek diyee bende chicco aziz bebe kanz vs urunleruni twrcih ettim.amaa hemen buyuyor ve giydiremiyorsun...simdi ise pamuklu olsun fiyata bakmiyorumm..giydiremeyince icin gidiyor az ve oz alin kizlar biciriiklar buyuyorr hemen
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)