Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hergün çağırsa doktor erinmem giderim bende ama 5 buçuk aylık olunca gel dedi banaDoktor çok iyi dedi iyidir heralde inşallah canım :) Daha çokmuş canım benimde ayın 4'nde ayrıntılım avr qerçi haftasonu 3 boyutluya qittim doktor herşeyini yaptı olsun ama bidaha qiderim :)
güle güle git canım..iyi gezmeler :)kızlar ben bir Akbatıya gidip geliyorum geldigimde mesaisi bitmis olan arkadaslarıma; yarın görüsürüz dikkat edin kendinizeeee
Kızlar bu arada bebeqim 250 qr'mış nasıl sizce ?
kızlar ben bir Akbatıya gidip geliyorum geldigimde mesaisi bitmis olan arkadaslarıma; yarın görüsürüz dikkat edin kendinizeeee
Maşallah onlara bencede iyi araştırmlarımda öle dıo canım :)evet bende öyle düşündüm 2 yatak böylece 2 yan çekmece :) altlarında da ince çekmeceler oluyo bazı yatakların öyle alıp oralarıda değerlendirmeyi düşünüyorum 2 li dolabında üst kısmı komple askılık olursa zaten elbiseler bıdık bıdık alt tarafa bölme yaptırmayı düşünüyorum bakalım
canım tek gebelikte nasıldır durumlar pek bilmiyorum ama benimkiler 19+1 ken biri 235 biri 255 idi bence normal seninkide
Maşallah canım benim iyidir ozaman doktorda qayet iyi dedi zaten...masallah ona canım gayet ıyı benımkı ıkı hafta önce 110 gramdı bence gayet ıyı
Ayenn canım kesinlikle katılıorum qiderim yani..Tabiki her bebek ve anne farklı kıyaslama hiç doqru olmaz.Sabır canım çabucak qeçer zaman inşallah...hergün çağırsa doktor erinmem giderim bende ama 5 buçuk aylık olunca gel dedi bana22.haftamda gideceğim yani onun için..doktor iyi dediyse iyidir canm kimseyle kıyaslamayalım da kilosunu boyunu her bebek farklı sonuçta sağlıklı olsunlar da tontiş olmasalar da olur..
bulursun canım benzerini kesin, hatta aynısını bile bulursun bence :)aaaa heveslenmıstım:):)
aynen benim oğlanda 4430 gr dı doğduğunda...benım yegen 4650 kg dogdu canım valla ya 15 ya 20 gun gıydı gıymedı 0-3 aylıkları
bende kırmızı siyah düşünüyorum canım.....329 a aldık canım pembesi ve maviside vardı ama ben kırmızı olsun yarın öbür gün birine veririm kullansın diye yada kardesi olursa erkek olur diye direk kırmızı sectim zaten sadece yatak odasında kullanıcam
teşekkür ederim canım fikir verdiğin için....bu benım yegenıme aldıgım canım
benim oğluşumunda büyüyen beşiği hala yatıyo hatta kardeşi olmasa daha da yatar.şuanda 7 yaşında olmasına rağmen...normal tek kişilik bazadan birazcık küçük o kadar...bende buyuyen besık alcam canım daha kullanıslı bır tane begendım pendıkde beyaz ama gıdıp bakcaz kalıtesıne fıyatlar baya uygun kalıtesı nasıl bakalım
valla çok alma derim kuşum...hatta aldıysan, artık büyüğüne dönmelisin....ayyy tamam kuşum almicam artık nebilim diğerleri gözüme büyük geliyo ben anlamıyorum bu işlerden hiç yaa boşamı alıyorum napıyorum belli değil![]()
bizimde büyüyen yatağımız buna benziyo....çok memnun kaldım ama....oğlumun odası bundan, ben şifonyer ve oyuncak dolabı almamıştım. halıyı ve lambasını ayrı aldım. tülünü de ayrı diktirdim. evde foto çekerim.
İnşallah canım..Aslında hareketleri düzenli olsa o kadar merak etmicem de..Doğru düzgün hissedemiyorum ondan görmek istiyorumAyenn canım kesinlikle katılıorum qiderim yani..Tabiki her bebek ve anne farklı kıyaslama hiç doqru olmaz.Sabır canım çabucak qeçer zaman inşallah...
aynen canım bende goremıyorum onumu aynadan bakıyorum yada karnımı ıcerı bastırıyorum oyle bakıyorum hıc boyle olmamıstım yahukız inanki eğiliyom böyle yana doğru anca öyle görüyombildiğin 6 aylık gibi göbiş var bende attığım fotide o kadar belli olmuyodu
![]()
Ama sana coook yakısmıs ben baktkca ayy masallah dıyorum kı :):)
Canım doktor 1 aya hissedersin dedi bana bende sordum çok nadir hissediorum dedim aksine okadar hareketli bi bebeqin varki dedi ama dedim ben hiç hissetmiıorum dedim 1 aya anca dedi..İnşallah canım..Aslında hareketleri düzenli olsa o kadar merak etmicem de..Doğru düzgün hissedemiyorum ondan görmek istiyorum
hadi ya bak bu güzel bir haber..bana da normal diyor herkes de ben sabırsızlanıyorum :)Canım doktor 1 aya hissedersin dedi bana bende sordum çok nadir hissediorum dedim aksine okadar hareketli bi bebeqin varki dedi ama dedim ben hiç hissetmiıorum dedim 1 aya anca dedi..
Aynen canım sabırlı olalım :)hadi ya bak bu güzel bir haber..bana da normal diyor herkes de ben sabırsızlanıyorum :)
aynen canım bende unutuyorum sorun yok :) varız ig de şey nasıl anlatsam hani profil resminde damada bakan bi gelin var işte o binim :) 2 insan 1 kalp filan yazıyo hani :)harme aaa bende senı gormek ıstıyorummmm ıgde warmıydık bırbırımızde tatlım yaa ben hep unutuyorum hep burdakı ısımlerınızı ezbere bılıyorum yaa
hadi gözünaydın iyi günlerde kullanın inşallah.. benim kargom gelmedi hala yaaabenim kargom da şimdi geldi...ay kocaman da paket yapmışlar:) ama mesai bitti evde açarım artıkın çok merak ettim yavrumun ilk eşyası olcak evde:)
ecem yıne ıs basında![]()
benim kargom da şimdi geldi...ay kocaman da paket yapmışlar:) ama mesai bitti evde açarım artıkın çok merak ettim yavrumun ilk eşyası olcak evde:)
aynen canım bende unutuyorum sorun yok :) varız ig de şey nasıl anlatsam hani profil resminde damada bakan bi gelin var işte o binim :) 2 insan 1 kalp filan yazıyo hani :)