- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Bencede canım yoksa şifayı kesin kaparız yani iyice soqumadan taşınmak lazım..Bende annemi bekliyorum kusum bu hafta evi tasıyo gelsin evini tutup baslicaz artık daha gec kalmadan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede canım yoksa şifayı kesin kaparız yani iyice soqumadan taşınmak lazım..Bende annemi bekliyorum kusum bu hafta evi tasıyo gelsin evini tutup baslicaz artık daha gec kalmadan
allah kolaylık versin, taşınmak zor. yardım edecek birileri vardır inşallah.Eşim ev sahibiyle tartışmış canım oturmam ben onun evinde dio maalesef bide bu çıktı başıma Allah razı olsun canım cok saol..
Amin canım cok saol Zaten daha cadde üzerine çıkmak istıodum canım eşimin tartışması son noktayı koydu mecbur kaldım yani...canım yaaa allah yardmcın olsun zor iş ama niyetin varsada daha havalar soğumadan mantıklı olmuş
Bencede canım yoksa şifayı kesin kaparız yani iyice soqumadan taşınmak lazım..
Saol canım amin Allahtan kuzen bol bide sevilioruz şımarıyım bari :) Onlar saq olsunlar qelicekler yapmaya...Kızlar
allah kolaylık versin, taşınmak zor. yardım edecek birileri vardır inşallah.
yerım senın enerjıklıgını bana da bulastırdın resmen:):)Günaydın güzel tatlı yavrularının tepik atmalarını bekleyen muhteşem analaaaarrr ay bugün çok enerjikim
iviiit o benim
ay ben çocuk odasındaki büyük gardrop u yatak odasına taşıtıcam o bile zor geliyor yaniii
kızlar mumkunse tasınmayın cok streslı bır ıs bu ya ben ev almak ıstemıyorum sırf oyuzden nasıl tasıncam dıye
heyecan yapmıstır canım :):)günaydın kızlarrr....bugün oğluşumu görcem ben ama.....bakalım neler yapıyo içerde.....akşam zaten bi hareketliydi bi hareketliydi babamız bile şaşırdı....aaaa tekme atıyo diyeee.....
Hahahhaah kimse dokunamaz artık
Aynen canım :) Bende öle dedim helal olsun sana kocacım tam zamanında tartışmışsın dedim rica ederim hayatım sen taşınmak şstiosun diye tartıştım adamla yoksa yapmam biliosun demi dedi tabi canım dedim :) Yalnız ben yazdan beri diodum taşınalım diye dur bi dur bi diye diye taşındıqı zamana bak qelde boğma yani bu adamıBence o kacınılmaz bi hasta oluruz gibi :) esinede helal olsun
canım ya allah kolaylık versin valla zor olucak senin için ama yardıma gelen oldumu kolay bi arkadaşım doğuma 2hafta kala ev taşımıştı ev sahibiyle tartışması yuzunden elini bişeye sürmedi yardımcı olmuştuk. umarım sanada yardım eden olurEşim ev sahibiyle tartışmış canım oturmam ben onun evinde dio maalesef bide bu çıktı başıma Allah razı olsun canım cok saol..
Kıız tasınmak istiyorsan cagırırsın esyayıda toplayan lojistik firması bi kıyafetler sana kalır digerleri hop hop bitti ve yerlesti
Kendimi qördüm sanki ne qüzel bi doymayan arkadaşım daha yaşasınKızlar ben hiç doymuyorum
Sabah 1 dilim ekmekle, 1 haşlanmış yumurta, az beyaz peynir yedim 8 gibi.
Sonra 9-10 gibi 2 bisküvi, 1 mandalina, şimdi de badem ceviz falan yedim ama hala açım
Öğle yemeği 12'de yiyeceğim. 1 saat nasıl beklicem diyorum of ya...
Kendimi qördüm sanki ne qüzel bi doymayan arkadaşım daha yaşasın
Kızlar ben hiç doymuyorum
Sonra 9-10 gibi 2 bisküvi, 1 mandalina, şimdi de badem ceviz falan yedim ama hala açım
Allahtan var canım ya sen şöle yap de yeter diolar biz halederiz dıolar onlar olmasa yanmıştım varya..canım ya allah kolaylık versin valla zor olucak senin için ama yardıma gelen oldumu kolay bi arkadaşım doğuma 2hafta kala ev taşımıştı ev sahibiyle tartışması yuzunden elini bişeye sürmedi yardımcı olmuştuk. umarım sanada yardım eden olur
bende yeni yeni yemekten sonra bile tokluk hissi olmuyorKızlar ben hiç doymuyorum
Kıız tasınmak istiyorsan cagırırsın esyayıda toplayan lojistik firması bi kıyafetler sana kalır digerleri hop hop bitti ve yerlesti