2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canım yaaa allah yardmcın olsun zor iş ama niyetin varsada daha havalar soğumadan mantıklı olmuş
Amin canım cok saol Zaten daha cadde üzerine çıkmak istıodum canım eşimin tartışması son noktayı koydu mecbur kaldım yani...

Kızlar ben hiç doymuyorum :mad:
Sabah 1 dilim ekmekle, 1 haşlanmış yumurta, az beyaz peynir yedim 8 gibi.
Sonra 9-10 gibi 2 bisküvi, 1 mandalina, şimdi de badem ceviz falan yedim ama hala açım:110:
Öğle yemeği 12'de yiyeceğim. 1 saat nasıl beklicem diyorum of ya...

kızlar mumkunse tasınmayın cok streslı bır ıs bu ya ben ev almak ıstemıyorum sırf oyuzden nasıl tasıncam dıye:KK70:

Kıız tasınmak istiyorsan cagırırsın esyayıda toplayan lojistik firması bi kıyafetler sana kalır digerleri hop hop bitti ve yerlesti :KK70:

günaydın kızlarrr....bugün oğluşumu görcem ben ama.....bakalım neler yapıyo içerde.....akşam zaten bi hareketliydi bi hareketliydi babamız bile şaşırdı....aaaa tekme atıyo diyeee.....
heyecan yapmıstır canım :):)

Bence o kacınılmaz bi hasta oluruz gibi :) esinede helal olsun :KK70:
Aynen canım :) Bende öle dedim helal olsun sana kocacım tam zamanında tartışmışsın dedim rica ederim hayatım sen taşınmak şstiosun diye tartıştım adamla yoksa yapmam biliosun demi dedi tabi canım dedim :) Yalnız ben yazdan beri diodum taşınalım diye dur bi dur bi diye diye taşındıqı zamana bak qelde boğma yani bu adamı :KK62:

Eşim ev sahibiyle tartışmış canım oturmam ben onun evinde dio maalesef bide bu çıktı başıma :KK43: Allah razı olsun canım cok saol..
:( canım ya allah kolaylık versin valla zor olucak senin için ama yardıma gelen oldumu kolay bi arkadaşım doğuma 2hafta kala ev taşımıştı ev sahibiyle tartışması yuzunden elini bişeye sürmedi yardımcı olmuştuk. umarım sanada yardım eden olur

Sonra 9-10 gibi 2 bisküvi, 1 mandalina, şimdi de badem ceviz falan yedim ama hala açım:110:
Kendimi qördüm sanki ne qüzel bi doymayan arkadaşım daha yaşasın :KK28::KK70:

bırsey kalmamıs kusum az daha sabret

:KK43: canım ya allah kolaylık versin valla zor olucak senin için ama yardıma gelen oldumu kolay bi arkadaşım doğuma 2hafta kala ev taşımıştı ev sahibiyle tartışması yuzunden elini bişeye sürmedi yardımcı olmuştuk. umarım sanada yardım eden olur
Allahtan var canım ya sen şöle yap de yeter diolar biz halederiz dıolar onlar olmasa yanmıştım varya..

bende yeni yeni yemekten sonra bile tokluk hissi olmuyor :( :KK12:
şişicem diye korkmasam saldırıcam yani suyla dolduruyorum midemi açlığı erteliyo

Kıız tasınmak istiyorsan cagırırsın esyayıda toplayan lojistik firması bi kıyafetler sana kalır digerleri hop hop bitti ve yerlesti :KK70:

yaa yaaa öle oluyoduuu... adamlar varillere dolduruyor sona onları masaların üstüne boşaltıp gidiyo kısacası herşey sana kalıyoo tecrübeyle sabit :)

Back