benim de 18. haftada 230 du doktor normal demişti seninde normal seyrinde gibi bundan sonra kilo artışları hızlanıyor 21-22 gibi 400 gramı geçiyorlar sanırımKızlar bu arada bebeqim 250 qr'mış nasıl sizce ?
Benim 17 haftalikken 20 cm ve 190 gramdi. Yarin tekrar gidicem bakalim 1 haftada ne kadar buyumus minik yavrumbenim de 18. haftada 230 du doktor normal demişti seninde normal seyrinde gibi bundan sonra kilo artışları hızlanıyor 21-22 gibi 400 gramı geçiyorlar sanırım
çok hızlı büyüyorlarBenim 17 haftalikken 20 cm ve 190 gramdi. Yarin tekrar gidicem bakalim 1 haftada ne kadar buyumus minik yavrum
sağol tatlım hepimiz güzel günlerde kullanalım İnşallah..Gelir senin de yakında..hadi gözünaydın iyi günlerde kullanın inşallah.. benim kargom gelmedi hala yaaa
tatlım bulutlu battaniye mavi olan aldım sadece:) sende pembesini almışsın herhalde..ben öyle senin gibi çok şeyler almadım..:)Hahahha bisi almadıııım ama
Foto atsana yarıınnn meraktayım
hani su romantik ikiz anası
iviiit o benimhani su romantik ikiz anası
maşallah canım güzel haberlerle gel..günaydın kızlarrr....bugün oğluşumu görcem ben ama.....bakalım neler yapıyo içerde.....akşam zaten bi hareketliydi bi hareketliydi babamız bile şaşırdı....aaaa tekme atıyo diyeee.....
Güzel haberlerle qel inşallah canım :)günaydın kızlarrr....bugün oğluşumu görcem ben ama.....bakalım neler yapıyo içerde.....akşam zaten bi hareketliydi bi hareketliydi babamız bile şaşırdı....aaaa tekme atıyo diyeee.....
maşallah canım güzel haberlerle gel..
valla bugün en güzel hediye herhalde bebişimi görmek olacak.....tabiii bi de eşimin çiğköfte pastası da ikinci sırada.....Güzel haberlerle qel inşallah canım :)
Pastayı sakın es qeçme bence büyük ayıp olur o pasta'ya canım :)valla bugün en güzel hediye herhalde bebişimi görmek olacak.....tabiii bi de eşimin çiğköfte pastası da ikinci sırada.....
doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle evlatlarınla eşinle ailenle çok daha mutlu yıllarınız olsun inşallah :) ve güzel haberlerle gel, kaçta kontrolüngünaydın kızlarrr....bugün oğluşumu görcem ben ama.....bakalım neler yapıyo içerde.....akşam zaten bi hareketliydi bi hareketliydi babamız bile şaşırdı....aaaa tekme atıyo diyeee.....
ne güzel, bugün doğumgünün sanırım di mi? doğum günün kutlu olsun canım, güzel haberlerle gel inşallahgünaydın kızlarrr....bugün oğluşumu görcem ben ama.....bakalım neler yapıyo içerde.....akşam zaten bi hareketliydi bi hareketliydi babamız bile şaşırdı....aaaa tekme atıyo diyeee.....
tabi canımm es geçermiyim hiçççç.....Pastayı sakın es qeçme bence büyük ayıp olur o pasta'ya canım :)
teşekkür ederim....ayyy bi yaş daha büyüdüm ama......öğleden sonra 3 de....doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle evlatlarınla eşinle ailenle çok daha mutlu yıllarınız olsun inşallah :) ve güzel haberlerle gel, kaçta kontrolün
evetttt bugün benim doğumgünüm.....teşekkür ederimmm...inşallahh güzel haberlerle gelirim.....ne güzel, bugün doğumgünün sanırım di mi? doğum günün kutlu olsun canım, güzel haberlerle gel inşallah
:) afiyet olsun cnm bizim yerimize de ye:)valla bugün en güzel hediye herhalde bebişimi görmek olacak.....tabiii bi de eşimin çiğköfte pastası da ikinci sırada.....
valla canım yerim hemde nasıll...nerde bi çiğköfte dükkanı görsem eşime benim canım istiyo deyip hep aldığımız yerden aldırıyorum....önüme bi çiğköfteci çıkmayagörsün yani...:) afiyet olsun cnm bizim yerimize de ye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?